Zdravim!!!Jsem blazen a chtel bych si vyrobit svuj vlastni ocelovej ram a hledam nekoho s odpovidajicimi zkusenostmi.Dejte vedet a jezdete bezpecne,hezkej den ,Jakub!!!!
Proc ocelovej jdi do hliniku ne?
On sice hlinik jde svarovat taky, ale je to mnohem narocnejsi nez u ocele. V kazdym pripade- ja svarovat umim (jsem kovar- zamecnik), ale sam bych takovou volovinu pokouset se svarit si svuj vlastni ram nedelal. Pokud bych svarovat neumel, mozna bych tu odvahu mel vetsi :o)))
:) mám kamarády, kteří ze dvou favoritů vyrobili jeden tandem.
naydar. ja som tiey roymzslal o niakom tandeme. mohol Vedl by si mi niako poradit?
Jiří Bareš, Brandýs n/L, ten je možná vyrábí dodnes a docela levně. Dílnu má na výpadovce směr Zápy, za benzínkou na levé straně. Ale není to nic jednoduchého, bez odpovídajícího vybavení to asi budeš mít všechno nakřivo :-)
Když to bude křivý, tak se to vohřeje a přihne. Viděl jsem to u topenářů.
Diky Fenix,svarovat samozrejme umim,vybaveni mam..stejne se to dela mosazi,potrebuji vymenu informaci s nekym,kdo ma nejake hlubsi zkusenosti.Nemas nahodou na pana Barese kontakt?Diky moc,za inteligentni odpoved,Jakub!!
Super, pro takový magory mám pochopení. Kámoš (silničář) si z hecu laminoval vlastní časovkový rám a docela úspěšně na tom jezdil tehdejší brněnskou ligu i český pohár v triatlonu.
Z normálního sklolaminátu, olaminoval polystyrenovou maketu a tu pak uvnitř rozpustil acetonem. Akorát do toho vlepil střed, hlavu a zadní vidli. Jel jsem na tom, tuhý parádně, přitom to i tlumilo vibrace a nerovnosti, jen v tom občas hrozivě praskalo...
No nic, napiš, odkud jsi, najdem nějakýho svářeče;-)