Nazdar,
aký máte názor na pľášť schwalbe marathon cross. chcem ho používať skoro denne, dvakrát do roka na nejakú dvojtýždňovú túru so zaťažením(cesta,lesná cesta).dík za názory
když si dáš tenhle plášť nahoře do políčka hledat, najdeš spoustu jeho hodnocení v minulosti.
Co se mě osobně týče, tak na maratonkách jezdím více jak čtyři roky a nemůžu si je vynachválit. Jsou rychlý a sedí. problém je na sněhu a když je více bahna. Tam se moc nehodí. Proto na zimu přezouvám na něco se "špuntama" Ale jinak je to pro moje použití tedy cca80% asfalt a lesní cesty naprosto skvělá volba.
Měl jsem je skoro celou loňskou sezónu, hodně po lesích, rozměr 37-622, skutečná šíře je pouze 34mm. Co jsem měl předtím Speedmaxy 35mm, ty mi přišly malinko rychlejší, ale Marathony zase vydrží všechno - "procvak" jsem ho na šutrech až na ráfek, ten se vyboulil, plášť i duše OK (dvakrát, potřetí duše odešla :o). Na zimu mám vzadu širší-42mm, s hrubším vzorkem na bocích. To zas na asfaltu ve větším náklonu v zatáčkách ujíždí.
Takže Marathony výborný, až na cenu.