Nechybí vám soutěže na tomto webu? Dříve zde bývalo pořád něco, loni, když jsem se viděl při štafetě s Vaškem v Březnici, tak sliboval, že se polepší a nic. Od září 2007 vůbec nic...A od září to je skoro půl roku!!!!Sleduji i konkurenční cykloserver.cz a tam jsou tedy mnohohem mnohem lepší. A přitom ted´ v zimě, to by se to soutěžilo, když to kolo je takové slabší kvůli počasí...Co vy nato???
*** SOUTĚŽ ***
Kdo nejpozději do konce března 2008 prodá svoje motorové vozidlo (vozidla) a na mých stránkách www.medved.wbs.cz uveřejní nejvíce příspěvků proti motorismu vyhraje :
!!! moji fotografii s vlastnoručním podpisem a silniční plášť právě sundaný z kola, který jsem zakoupil a namontoval v roce 1976 - taktéž s podpisem !!!
podpásovka, ale pobavila :-)
Ty soutěže tu od doby změny image webu postrádám čím dál víc. Myslím, že to zatraktivňovalo web. Dnes se tu už jen kecá... a chválí kdejaký městký počin v cyklistice;-)Opravdu nemáte chut´ si na tomto webu taky zasoutěžit v nějaké cyklosoutěži? Pamatuji, že tu byly často i zajímavé ceny - třeba přívěsný vozík za kolo, digitální cyklomapy, cyklodresy.atd. atd. Ted´ mi přijde, že se tento web už jenom svým vzezřením až příliš komercionalizoval. Mně tohle tedy moc nesedí. Chodím tedy soutěžit jinam. Ale i jiné weby jsou hodně komerční, přesto si tam rádi a často lidé zasoutěží v nějaké vědomostní či poznávací soutěži - třeba jen o knihu. Odebírám Cykloturistiku a i tam je občas soutěž...Jsem prostě asi soutěživý tip a tohle mi tady fakt chybí. Tady všude blikaj samý reklamy ale jinak prd...To mi neřikejte, že by se občas nedal sehnat sponzor na nějakou tu soutěž...Když je tu tolik reklamy...
Dočkej času, holoubku :o)
Ty nám snad koukáš do nakolácké kuchyně :o))
No, nevím, nevím... Vašek taky sliboval a už jsou to skoro 4 roky.;-( Ale pokud něco fakt chystáte, tak už se těsím, hlavně aby to ale opravdu nebyla zase jen těšínská jablíčka.;-)
Jj, sliboval a do konce provozu starého webu taky běžely. Poslední skončila 20.9.2009. Do nové verze už jsem je neplánoval. Mám na to asi trochu jiný názor. Nicméně, jestli to vyjde, tak se na jaře zřejmě jedna soutěž objeví. To už ale trochu předbíhám.... :-|
Tak nějakou soutěž vymysli, zasponzoruj ji třeba svým kolem - a my tě (možná) necháme vyhrát :-)
Jo to víš, náhodou na tom kole zapomene Červenou s Modrým a bude po legraci... :o)))
To byl Modrý a Zelená ne? a to by legrace byla :-)
Hele moje tchýně říká všem mým kolům - vehikly. Tož to by mě zajímalo, co bys s tím naším long vehiclem sám dělal? Klidně zasponzoruji - hlavní výhra: 3 dny jízdy na srazu nakoláků s naším vehiclem i plně obsazeným přívěsným vozíkem naším Modrým s Červenou. Jako zvláštní bonus přibalím do zavazadlového prostoru i dva nočníky pro zvlášt´ náhlé a nečekané užití v terénu.;-)...Paráda, to bude vegáč.... Si hodím konečně nohy na štangli.;-)
Zapomnel jsi na Radku na nosici!!!
kdybys měl lehotandem, tak jedno místo na jeden den beru. S dětma je sranda a a lehotandem bych rád vyzkoušel na delší vzdálenost než kilometr...
Lehotandem nemám a zatím ani neplánuji bo spíše bych volil kvůli stabilitě tandemovou lehotříkolku než lehotandem jednostopý a to by byla asi pěkná darda.
Tandem Greenspeed stál v době, kdy jsem po tom pátral asi 1/4 milionu. :(
přemejšlel jsem o něm, když ho Azub prodával v bazaru. Jenže jsme neměl a vlastně doteď nemám, spolujezdkyni, tak jsem si to rozmyslel... :-(
A stopařky tě nelákají?
A kdo ho vlastně koupil a za kolik, nevíš????Snad jsem to ani nezaregistroval v tom bazaru...
nevím kdo. Nikdo známej se nechlubil. Tipnul bych si že bude nejspíš někde v Německu...
Za kolik, to už si nepamatuju.
Bylo to v době, když Azub skočil s Greenspeeem a začal vyvíjet svoje tříkolky, tak všechno, co měli na skladě bylo v bazaru.
Já spolujezdkyni zatím ještě mám ;-) a k tomu ještě dva další pasažery.;-), kteří, jak doufám, se brzy promění i v příležitostný pohon.;-) a už je tak nebudu muset jen vozit.;-)
takže budeš potřebovat brzo něco takovýho:
http://jurimir.rajce.idnes.cz/SPEZZI/#z59.jpg
Moc pěkný....ale už trochu moc dlouhý, ne...;-)
jezdili v pohodě... :-)
a nebo to udělat jako Katka s Alim při cestě do Afriky...
Katka s Alim????...neznám...
Asi myslí toto:
http://www.livepla.net/index.php?option=com...
Aáááá, už mi svitá!....To je ta rodinka, co jela na oranžových tandemech a s vozíkem tuším do Tunisu přes Francii,že?
přesně tak. Dva tandemy udělané pro dospělého a dítě. Přijde mi to skvělé řešení...
Dítě za Tebou však musí být dostatečně fyzicky zdatné, aby stačilo šlapat s Tebou. Jinak potom použít nezávislé šlapání a tam jsou nějaká omezení dle Tandemservisu. Nohy na štangli vzadu, jak mi z Tandemservisu taky tvrdili, mi při váze dítěte od 20 kg a výš přijde tedy už hodně drsný. Šlapat tandem sám a vzadu si vézt lenošící dítě by se mi tedy rozhodně nelíbílo + třeba ještě vozík a náklad na nosiči....:-ú
V Tandemservisu mi říkali, že nezávislé šlapání je tak do 15 km/hod.
Ještě jsem narazil na takovouto úpravu - dodělané šlapky pro dítě. Ovšem projeví se to na hmotnosti tandemu.
http://www.petrasovi.cz/kuk.php?dir=./mimon2006...
Podívej co jsem objevil, firmy přestavující tandem (i jiná kola) na skládací.
http://www.sandsmachine.com/tandem.htm
Tandemovou klasiku skládací dělá i Mrázek a prodává jí tandemservis. Uvažoval jsem o tom již loni...ale nakonec jsem to vymyslel, jak to dostat do vlaku na plošinu i bez skládání a na auto mám na tandem nosič, tak to zatím nechávám u ledu.
http://www.tandemservis.cz/katalog.php?order=14
rovnováha je docela v pohodě. Ten kdo to řídí si musí zvyknout, že je to jak autobus, ale pak už to jde...
To je klasika taky - jak autobus - holt to nemůžeš tak klopit do zatáček a při brždění počítat s delší brzdnou dráhou, jo a řízení jě poněkud těžší. On tě zadek tandemu okamžitě zavlněním upozorní, kdy už je konec laškováním..;-)