V sobotu jedu nahoru na Blaník, a v neděli...hodil sem udičku, zatím nevím ...
Musíme přece využít toho fantastickýho počasí a denního světla, ne? :-)
Už jsem se lekl, že na ten Blaník pojedeš dolů :-)))
No, a jinak se opět jako účastník nehlásím ;-) Na mne je ještě zima ;-)
Dávám Ti za pravdu. Podle předpovědi se na víkend vrátí zima. Alespoň podle teploty. 8-(
Hlavně, že bude slunečno. Stačí na sebe nahodit patřičný počet vrstev a je teplučko jak v kožušku ;-). Mimochodem, jezdím teď na kole do práce a z práce a samotné oblékání mi zabere tak 10 - 15 minut, katastrofa :-). Je to vždy výprava jak na severní pól. Ale hlavně, že neprší a nešněží, co víc si můžeme v únoru přát, ideální podmínky :-)
A jak to máš daleko?... Já 16 Km a už mám hejblata, jenže jsem po chřipce a pořát nějak nedoléčeneý a ta moje princezna by mne asi zahlušila, kdybych se na kolo jen podíval... :(
Teď na víkend??? No to je jednoduchý. Vstanu v sobotu v šest, zatopím v kotli a kolem sedmý něco zakvičí .-) doufám, že to nebudu já, ale to prasátko z chlívku. Naposledy. Pak trochu práce a pak?? Mastná brada)) Tak pozdravuj na Blaníku, budu na Tebe s jitrnicí v jedné a škvarečkama v druhé ruce myslet .-) Jo a v neděli?? To už bude vychladlá tlačenka, tak hádej co mám ke snídani?? :-)
Tak to dneska musíš připravit cibuli, česnek, upíct placku, vyprat střívka, dát chladit slivovičku... :-)))
Jojo, život na vsi má svý kouzlo... :-)
A na co myslíš, že mám dědu??? :-)