Lidi, to byl zas super den, co říkáte ? Od nového roku je to s počasím téměř jako vloni. Kolik toho v těchto teplých zimních měsících najezdíte ? A honíte se moc? Já se dost vyhýbám kopcům ( ať se moc nezpotím) a jen tak šmrdlám lehčí převody.
Fakt supr ! Jezdim zatim jen po blízkém okolí (prozkoumávám) a nehonim se :o) přesto jsem stejně vždycky splavenej :o(
Minulý víkend byla ještě dost zima, ale dneska už to vonělo jarem. Pár fotek: http://pepikw.rajce.idnes.cz/Aktualni/#album
4h; 40km; AV 12,5; v lese 4 turisti, 2 čtyřkolky :-D
Do lyžařskýho vybavení už nedám ani korunu !
Coz o to, teplo je, ale tady v Lucembursku prestalo od Novyho roku prset prakticky predevcirem. Nejak se oproti lonsku nemuzu rozhybat (to jsem jezdil v zime do noci i v desti skoro denne :o) , takze toho mam najeto nejvic ve sklepe na valcich.
Jinak pochopitelne mirna intenzita, krome nedel v blaticku s tymem, to je cista radost a technika a na tepy nekoukam :o)
Dneska jsem už taky konečně vytáhl kolo jinak než na cestu do práce. Už asi nebylo tak pěkně jako včera, nasouvá se sem nějaká fronta, ale pěkně bylo. Jako vždy na české straně v krajině v podstatě liduprázdno, na německé se turisté hemžili v předjarním sluníčku jak mravenci. Cyklisty jsem však potkal jen dva, možná tři, zbytek (odhadem tak stovka) pěší.
Tak my jsme dnes vyrazili na "skorocelodeňák". Ve finále to dalo 75 km. Tady nějaká fotodokumtace:
http://burisek.rajce.idnes.cz/Vylet_na_Radec_u...
hmmmm, měli jste se hezky. Já byl jen pěšky se psem. Kolo je u pana doktora... Ale taky hezký!
Tak to bude muset asi ležet:))
Snad ne nějaká vleklá choroba? :)
To jste to teda pojali velkoryse, 75 km je na první půlku února až neuvěřitelné. To já včera jen hubených "cvičných" 16 kiláků na rozjezd do sezóny.
Taky jsem v neděli dal jen lehkých odpočinkových 21 km na vyjetí... Po sobotních 71 a čtvrtečních 54... Ale ty tepy, ty tepy... to jsou zase hodnoty, takové ty skoroinfarktové... :-(
Tak já jednou tolik, tedy jen 42 letos poprvé a maximálku jen 173 .-) Ale téměř 1000m nastoupaných .-) nádhera))
Ta maximálka 173 je rychlost? :-) já to musel při 183 "stopnout", aby to už nelezlo dál... "Normálně" jezdím kopce na 172, to je max hodnota, kterou jsem schopen dlouhodobě "držet"... Zato teď se jen lehce zvednu ze sedla a už to začíná bláznit...
Těch nastoupaných 1000m je docela pěkných...
No 173 jsem jel včera do kratšího prudkého stoupání a být o kus delší, tak jsem těch 183 dal asi taky :-) ale rozhodně netvrdím, že 173 dokážu nějak dýl udržet .-) Na Vaší placce by to myslím šlo z Úval k Valticím :-) nebo z Valtic nahoru k "sakra okno", tam zadem mezi vinicema :-) tam by to byla u mě asi taky maximálka .-)
No a kde myslíte, že mne ten infarkt chytal... :-) z Valtic nahoru na "Raisnu" (aka kolonáda); k "vinařským" jsem to sice od křižovatky vydupal ze sedla, ale to bylo tak asi všechno, co se dalo považovat za svižný výjezd... Posledních 200 metrů jsem to opět dával způsobem "alebo ten zosraty kopec zabije ma alebo ja zabijem ho":-)
Bingo, k Raisně :-)) myslím, že na ten nikdy nezapomenu :-) když jsem byl s rodinou poprvé ve Valticích, tak jsme první den projížděli město a když jsme z něj vyjeli a uviděli tu nádheru tak mi srdce poskočilo .-) všude taková placka a za městem maj tohle .-)
Škoda, že sem nejde dát fotka, hned sem zašátral v PC a našel si ten kopeček na fotce, abych se pokochal :-) takový nic, a jak si člověk zafuní :-)
Tak dneska zase SUPR, zvlášť okolo poledne. Vyrazil jsem kousek dál vyzkoušet šengen. Jak píše Petrp, němců jako much (skoro, v sezóně bude hůř), dokonce jsem kvůli nim vyjel, to co vždycky tlačim :) Už jsem chtěl v takovým kamenitým stoupání na Čirnštajn slízt, když se proti mě objevili východoněmecký soudruzi turisti. Nasadil jsem úsměv (a zatnul zuby) a dupal, pak se trousili další a další, povzbuzovali a fandili :))). Paráda!
A nahoře bylo na slunci krásně teplo.
Fotky jsem doplnil : http://pepikw.rajce.idnes.cz/Aktualni/#album
Já to loni "zabalil" 28. 12., pak do prvního na horách a od třetího ledna zase jezdím - takovýhle způsob zimy mi plně vyhovuje :-).
A máme hlášený slušný počasíé ještě na pár dní dopředu...
mně taky.
Lyžba mě nezajímá a zemědělci to taky budou muset ňák zvládnout. Je dobrý, že přes noc mrzne, tak plodiny se snad neproberou k vegetování. Blbé je, že je sucho.
Jináč -- perfekt web o počasí < medard-online.cz >