reklama

PELLS

Jaké máte prosím zkušenosti s komponenty od této značky (klavně selovky, řidítka a představce).
Díky

[ Zpět ]
Datum: 28.01.2008
Autor: Neregistrovaný uživatel (KAR111 ([email protected]))
  • Re: PELLS

vzhled a hmotnosti zjistis nekde v internetovym obchodu. a co jinak???pochybuju, ze sezenes nekoho, komu neco prasklo.

[ Zpět ]
    Autor: Hrabe-X
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: PELLS

Mrkni se na BF, tam se prave praskani komponentu od Pells docela resilo.

[ Zpět ]
      Autor: vasek
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Lze věřit hliníku ??

Čoveče, pořizuju nový kolo na neděli ...co říkáte na hliníkový krk přední vidle (možná se to odborně jmenuje jinak) ? Nemůže to rupnout ? Vím že před pár lety se takhle zabil Slovenský sjezdař... Ona taková mezimolekulární koroze je pěkný sviňstvo...

[ Zpět ]
    Autor: Howgh
    • Re: Lze věřit hliníku ??

Hliníkový krk vidle mám na silničce a nikdy s tím problém nebyl, to jsem spíš hleděl na MTB vidlice že hliníkový krk zdaleka není standartem, ale jede se pořád na oceli. Přitom na téhle kravině by se dalo ušetřit poměrně velké množství gramů.

K Pellsu: značkově neznačkové komponenty :-) Vozil jsem akorát hliníkovou sedlovku a na ni se blbě šteloval sklon a šroub měl tendenci se povolovat. Ještě měla nic moc povrchovou úpravu, která se odírala, ale jinak poměrně lehká a levná. Teď mám karbonovou Campagnolo Chorus a je to krok směrem kupředu ve všech směrech :-)

[ Zpět ]
      Autor: nooski
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Kamarádku na vyjížďky, Praha a okolí.

25.10.2024
Ahoj, Hledám slečnu, co se nebojí šlápnout do pedálů, má smysl pro humor a ráda se projede se mnou po Praze i…

Hledám: Cyklovyjížďky na e-kole

19.09.2024
Hledám prima parťáka - cyklistu s e-kolem ve věku cca 60 let na společné pohodové výlety do okolí Prahy i dále. Já…

Hledám: Nejen z mého kraje - parťačku nejen na kolo :-)

01.09.2024
Ahoj,rád bych vyrazil na projížďku s parťačkou. Sdílení zážitků je přece jen prima :-). Jezdím na kole bez motoru…

PR články:

[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

364 cyklistů (3 přihlášení)

Cesta do Prahy (podruhé) a tentokrát úspěšně

Pročítám si své staré blogy a zjišťuji, že jsem Vám něco dlužen. Na začátku roku 2021 jsem napsal blog s…
Stanley58 | 13.11.2024

RUNDREISEN 2024: Dunajec - Wisla - Saalach - Soča - Kwisa ... + Hel

Protože se přece jen trochu cítím součástí zdejšího společenství, rozhodla jsem se opět přispět, i když jsem…
Quatsch | 04.11.2024

Bikepacking přes Slovensko pokračuje: Z Čachtic do Gaderské doliny

Poté, co jsme se dvěma dětmi úspěšně projeli Malé Karpaty a zjistili, že náš syn Oskar je schopen ujet až 50…
Kristina | 03.10.2024