Tak sem postavil a vyzkoušel tříkolku ale zjistil jsem, že mi více vyhovuje moje LWB-honda, proto ji nabízím k prodeji. Je na postavu 173 - 180cm. Více info a fota případným zájemcům přes mail: [email protected]
Fando, pochlub se , aspoň foto nám ukaž.
Se nechci chlubit, chci prodat.
Neochota zveřejnit foto a vystavit tak výtvor veřejné kritice ale může leckterého kupce odradit.
Předpokládám, že potencionální zájemce rozumí tomu, co jsem napsal a mailem mu pošlu fotek, kolik bude chtít. Pokud tomu nerozumíš, je mi líto. Nestojím o pseudo-kritiku dle fotek, to už tu kdysi bylo. Několika známým i těm, kteří si o ně napsali, jsem fotky poslal, neboj včetně Holfiho, ale ty si pro mě anonym a jen tu plácáš a na to já nejsem zvědav.
Sice ani nechápu, čemu jsem podle Tebe neporozuměl, ani proč si myslíš. že by kritika podle fotek prodeji nepomohla, ale každopádně přeji úspěšný prodej.
Udělám vyjímku a budu reagovat na anonym.
Finn podle mne narážel na kritiku Jarmesova kola, která tady kdysi proběhla, kdy Jarmesovi podle fotky vysvětlili, že se na tom nedá jezdit, což on úspěšně vyvrací tím, že na tom kole bez problémů od té doby spokojeně jezdí.Finn ale nikomu fotky neskrývá, každému zájemci je pošle (mě je taky poslal) mailem. Nevím, jestli je to jeho případ, ale také ne každý má prostor či umí vystavit fotky na web.
Říkám na rovinu-nechci koupit, mám jednu trojkolku na které jezdím a další už dlouho rozestavěnou. Nechci ale ani kritizovat, jsem asi jen další z mnoha, kteří jsou jen zvědaví, jak trojkolka od Tebe vypadá. Pokud Ti nevadí posílat fotky, můžeš mi jich pár na p.drak@atlas poslat?
Já sice nekoupím. ale přesto rád bych ty fotky viděl....Až dodělám dalšího leháče, mám chuť pustit se do trojkolky... Jen tak pro inspiraci, bylo by možný ty fotečky poslat??? Díkes...