Mirošovice exit d1 ,firma Caminus.Sice se je jejich náplní výroba komínů ,vložek a pod ale pro kotvící konstrukce spolupracovali s několika dalšími fa .Za zeptání nic nedáš(poprosil bych Hraboše a jiné hlodavce popř jinou zvěř aby se zdržely komentářů děkuji)
A co tak kdyby jste tu hodili své zkušenosti s amatérským ohýbáním trubek (hliníkových i ocelových) v různých podomácku vyrobených přípravcích (takové to domácí ohýbání - jak by řekli v reklamě). Uvažuji o výrobě nového leháče a budu ohýbat trubky na sedadlo (asi tak 20-25 x 1,2 - 1,5). A to chce si s tím pohrát doma a pořádně "doladit" tvar sedadla, tudíž žádnou firmu s tím asi obtěžovat nebudu.
Na takovéto to domáco ohýbání tubek,jsem si udělal tady toto http://www.prumyslovydum.cz/Kompaktni-ohybacka... zašel jsem do krámu kouknul a vyrobil.Mam i plánek pokud chceš mohu poslat.
Zdravím Tě. Jestli mohu poprosit, pošli mi na e-mail ten plánek na ohýbačku trubek. Chci zkusit nějakou stavbu, ale bez ní to nepůjde.
Předem díky.
ahoj, narazil jsem na tuto diskuzi, mohl bys mi poslat ten plánek na ohýbačku, dělám nosič. Díky moc
[email protected]
Trubky vyplň jemným suchým pískem , pořádně utemuj , na obou koncích zašpuntuj a ohýbej přez šablonu. Musí mít menší poloněr protože se ti to kousek vrátí. Já používám šablony ze dřeva v nichž mám drážku o prrůmeru trubky, jde to i dez ní ale trubka se víc splácne.
Jo a teď mne napadlo - předpokládám, že ty trubky ohýbáš za tepla. Nebo to rveš za studena? To by u silnějších ocelových trubek (třeba 25x1,2) asi nešlo.
Já se železem moc zkušeností nemám,spíš hliník.Ale nasypu do trubky písek,postavím ji a poklepu dřevem,pak zase dosypu znovu poklepu až je plná.Vlhkost písku sem nikdy nijak zvlášť neřešil,tedy zatím.A hliník ohýbám zásadně za tepla,materiál je poddajnější,ovšem zase záleží na průměru a síle materiálu,takovou 20*1,5 vůbec nenahřejvám.Když takových věcí děláš víc pak se stoho stane rutina a už to tolik neřešíš.
Železná se dá taky v pohodě ohnout za studena. Záleží na průměru ohybu. Ostřejší oblouky je třeba ohřát. Písek stačí usušít v místnosti. Hliník je potřeba nahřívat jen starší. Pokud ho kupuješ v obchodě v kterém se s tím přímo zabývá tak ti řeknou kdy ho odlili . Pokud není starší jak 3-4 měsíce jde ohnout v pohodě zastudena i 60/2 mm. Pokud je starší stačí vyžíhat plamenem a po vychladnutí je zase měkký.
Aj ocelové trubky napr. rozmeru 45 x 1,5 sa dajú v pohode ohýbať, bez nahrievania a dokonca bez piesku, iba musia byť tzv. normalizačne žíhané. Majú označenie .01, napr. 11 373.01. Takéto rúrky používajú napr. výrobcovia kovového nábytku. Po výrobcoch ultralajtov je to ďalší typ kde zháňať materiál.
pokud máš doma hydraulický hever ,pak by možná bylo snadnější vyrobit něco takového:http://www.prumyslovydum.cz/PROMA/Hydraulicka...
Ale musel by jsi to mít nastojato, většina hydraulických heverů v pozici na ležato nepracuje...když už jsme u toho, je možné někde koupit samostatné matrice do toho typu ohýbačky co je v předešlém odkazu ? Do velikosti 2". Hledal jsem snad všude, ale nenašel...
požádat soustružníka a ještě ti zůstane 1 sada na prodej : ),hever na ležato - čerpadlem dolů
S tím soustruhem je to dobrej nápad...kruhový výpalky je možný koupit ve šrotu za pár korun...díky
http://hobby.vltava.cz/kontakty/default.esp
Na své druhé leho, jsem použil bezešvou trubku prům. 50 / 1,5 a ohýbal naplněnou pískem v normální instalatérské hydraulické ohýbačce v matrici na 6/4" trubku, zastudena. Na vnitřním poloměru to udělalo harmoniku, ale to mi neva, protože jsem to stejně zamaskoval na prvním ohybu výztuhou na hlavovou trubku a na druhém ohybu navařeným učkem pro posuv sedačky.
Na rám sedla jsem použil tenkostěnnou trubku prům. 18mm zase naplněnou pískem a ohýbanou ručně podle šablony do uzavřeného tvaru. Na tento rám pak nabodoval děrovaný plech tl 0,8mm. s dírami prům. 5mm.