Přesněji, Brodek u Přerova. Leží jižně od Olomouce a proto je tam celou zimu tepleji, ideál cyklisty každého věku a kola / něco jako Malorka/. Odlévají se tam zvony a právě u zvonkohry se sjedeme v neděli 13.1. v 10 hod. Možná se pojedeme podívat na mamuta koukajícího na Přerov nebo jinam. Žádný program nečekejte, mažoretky ani iluzionista se nedostaví. Občerstvení rovněž není zajištěno pořadatelem ani stále dotěrnějšími, reklamy chtivými sponzory.
Dobrý nápad.Minulá neděle byla na sněhu,tak tato bude na vodě?Počasí není rozhodující,ale dobrá nálada,a tu jsme nikdy nezapomněli doma.Budu se těšit.
V poště:o(
a my ostatní se kochat nemůžeme? :o(
Nemusí všichni vidět jaký sme zbalili cyklistky, ještě byste nám je záviděli.
No neříkej, že jako chlapovi by ti vadilo, kdyby ti někdo záviděl babu?
To bys byl snad první:o))
Mě ne, ale Pedrovi a navíc je hroznej rváč. A odnesl bych to já, jak ho znám. Zkus mu domluvit a já ta fota klidně vyvěsím, když mi dá souhlas.
Něco sem hodil sem: http://album.volny.cz/honday/browse.php?album...
I Vladaza si už stačil natáhnout svých několik vrstev spoďárů, takže snad nebudu zmlácen.
jen pro upřesnění - v základu použity klasické trenky - čistej flanel / 100 procent baumvole/, druhá vrstva spoďary ze směsného materiálu - rub umělina, vrch bavlna, to vše kryto šuskama z orig. Pertexu / s klesající teplotou počet spoďarů narůstá - letošní zima zatím končí na číslovce 2/
dík!
Hezký fotky.
Zaujala mě ta zvonkohra....
V Brodku je dílna, kde odlívají ty kostelní zvony, tak ta majitelka dílny Ditrichová asi něco zbastlila pro Brodek - parčík vedle kostela, se divím že to bronzové dílo ještě někteří naši spoluobčané nezhodnotili ve sběrných surovinách.
Ale zapomněli na to nejdůležitější - objevování nových a nových hospůdek. Jak jsou kluci bez dozoru, jen jedou a jedou.