Tak nám v neděli nasněžilo. Večer si chystám výbavičku, že ráno vyjedu do práce, a manželka (jinak zdatná cyklistka) najednou povídá:
"Šílíš? Žádný kolo! Je tam sníh a pod ním led! Ještě se mi zabiješ, to by se ti líbilo. Prostě ti to zakazuju, a klidně si postěžuj těm svým kamarádům z Nakole.cz!"
No, a já svou ženu poslouchám. Takže jsem jel dneska busem a tady si stěžuju :-)))))
Žena je dobrý sluha ale zlý pán :-)))
nebud rasistka
Doporučuju tuhle adresu, ubydou překvapení :-)
http://www.chmi.cz/meteo/ov/aladin/results...
nejhorší jsou prej ty smíšený manželství - muž a žena.
Prej? Nejaka zivotni moudrost z doslechu?
no jo, s variantou chlap / chlap v podstatě nemám zkušenost a s "baba / baba" už vůbec ne. Takže těžko srovnávat.
Motlitba ženy.
Pane, dej mi moudrost, abych pochopila muže.
Dej mi lásku, abych mu odpustila.
Dej mi trpělivost na jeho nálady.
Jen mi prosím tě nedávej sílu - nebo ho zabiju.
A hlavně mi dej dobré kamarádky, které mi ho pomohou zahrabat, kdybych ho přeci jen zabila.
Tady uz se nemuze ani pousmat bez patricneho komentare... ?
ale může. Dyť je mně jasný jak to "v podstatě" zapůsobí.
Jináč -- jak tak koukám na ten svůj minulý příspěvek - "nezklamalo jsi" - vyzerá to děsně šroubovaně. Ale asi je to spisovně. "Nezklamalos" vypadá napsaný blbo.
Nějaká změna v pravidlech českého pravopisu??
Wewerka jest rodu středního? Odkedy??
já totiž do dneška nevím, jestli je W. hoch nebo děvčátko - a -- je to možný ?! mně se nedaří otevřít jeho profil...nemůžu se podívat jestli jsem se nedíval blbě.
No ale ja presne vim cim to je. Ty jsi, chlapce, totiz debil.. aspon v pouzivani pocitace, logice a vubec v zakladnich vecech.
už je to dobrý. Problém byl ten, že ten čtvereček byl jaksi úplně vespod. Objevil se až když jsem končil a zavíral všechny obdélníky.
A dnes ráno, těsně před probuzením -- metafyzici tomu rozpoložení říkají stav alfa -- jsem si uvědomil, že pohlaví lze identifikovat podle skloňování některých sloves...tož sory jestli jsem tě rozladil.
No ty vole jak oslovovat babochlapa?
Já to vidím takhle. Kdyby třeba jeden druhýmu zmizel na pár dní, ten druhej by z toho nedělal vědu. Nesměli by ale bejt čtyřprocentní. :-))
hehe, nic si z toho nedelej, mam to podobne, akorat tu vetu, ze se ji zabiju jeste doplnuje "kdo pak bude platit hypoteku?" :-)
A vlastne ma v tomhle pocasi asi i pravdu, alespon pokud tedy do prace jezdis po silnici. Ja ano a ted co je na asfaltu namraza nebo snih nechavam kolo doma, je to opravdu zbytecne nebezpecne, pro mne i pro ridice. Uz se ale tesim az to svinstvo sleze a budu moci vyrazit.
Tak to dopadá, když žena jednou začas povolí řetěz až k PC