Zde se můžete již od dnešního dne přihlašovat na jarní sraz u Máchova jezera, přičemž u každého stačí uvést tři základní věci:
a/ počet osob
b/ zájem o stravování (nic / snídaně / večeře / obojí )
c/ typ ubytování (chatky – asi drtivá většina / stan / zajišťuji si jinde)
A teď důležité upozornění – uzavírka přihlášek je do pátku 14.3.2008!!!
Budeme totiž ubytováni v turisticky velice atraktivní lokalitě a každé případné neobsazené lůžko je pro majitele finanční ztráta, jsem proto s nimi domluven, že jim do půlky března sdělím konečný počet zájemců o ubytování a stravu.
Jinak zúčastnit se srazu může samozřejmě i ten, kdo se v tomto termínu nepřihlásí a rozhodne se třeba den předtím – ale lidem nepřihlášeným do toho čtrnáctého už bohužel nebudu moci garantovat ubytování v těch chatkách ani případnou stravu.
Je mozno mit chatku jen pro 2 osoby? Jak to pripadne bude s placenim neobsazenych luzek? Jestli to nejde, tak nemam problem ani s penzionkem nekde mimo.
Nevím, kolik tam je těch chatek rozdělených příčkou na 2+2 (min.jedna určitě), ale aby byli jen dva lidi ve čtyřlůžkové chatce bez doplácení za neobsazená lůžka, tak to určitě nepůjde.
OK, takze si beru jednu celou chatku 2+2. Budu tam ja+1 a v druha cast bude taky obsazena.
To mám brát jako přihlášení pro dvě nebo čtyři osoby? A mimochodem stejně jako při srazech minulých se chatky zaplňují tak jak lidi přijíždějí......opravdu nehodlám zde zavádět nějaký systém rezervací ubytování.
Takze jak se registruji mirek, kominik, strejda libor a airline do jedne chatky, tak je teda spatne?
Ja za sebe pro 2 osoby a vim, ze do te druhe casti budou urcite dalsi 2 osoby a chceme mit chatku 2+2. Napsala jsem to ted doufam jasneji...
Počkat, Ligi, já to beru tak, že pokud se v dané sestavě skutečně sejdem, bude takhle aspoň obsazená jedna celá 4lůžková chatka komplet. Což by mělo být jedině dobře, ne? Ze srazů, které jsem zatím absolvoval, si nevzpomínám, že by se někdy chatky zaplňovaly postupně tak, jak lidi dorazí. To by byla dobrá Sodoma a Gomora:)
Takhle mi to přijde vcelku logický. Od nás je to jedna celá, od wewe druhá celá 4lůžková. S tím, že my nepotřebujeme jednu z těch rozdělených. Pokud jich je nedostatek, necháme jí potřebnějším. No a postupně se přece budou párovat další, ne?:)
Jo, a ještě: kolik je celkově v tom kempu lůžek? Nějak se mi to nepovedlo na jejich stránkách najít bo jsem blbě koukal...;)
Jo bereš to dobře - já jsem to asi špatně napsal nebo jsem byl špatně pochopen, domlouvání kdo s kým bude bydlet je normální a jak správně píšeš, je to jen dobře........tou rezervací jsem myslel zamlouvání kokrétní chatky (třeba blízko WC, s největší terasou,.....nebo s výhledem na Gibraltar:o))), což se nikdy nedělalo.
Ale sám víš, že to vždy fungovalo tak, ža kdo přijede dřív, vybírá si bydlení a kdo přijede později, bydlí v chatkách které zbydou - většinou ve vzdálenějších (nikoli horších) od nějakého pomyslnéko centra dění (hospoda, sociálky apod.)
Aha. Tak jestli budu od pomyslného centra dění vzdálen 15 nebo 26,5 metru, to fakt neřeším:))
Ale ten výhled na Gibraltar bych sem si prosil:)))
No a pokud je celková kapacita asi 40 lůžek, myslím, že místa bude dost.
a) jeden Jurimír (Magda je nejistá, to se uvidí až těsně před)
b) nic
c) stan (vlastní)
Že by cirkus Kludský vyrazil do světa? Potáhneš i marigotku s medvědincem? Když tak se ozvi potřebuji tip na levnou dovolenou.
Ahoj Rudo, jak se vede?
????????????????
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ccccccccc?
Proč myslíš,že my malé cečka by jsme to chtěli?stálo by nám to zato?
nevadi ti,že blbost ????+!!!!!!+ccccc? otravuješ provokat.
Jemu to určitě nevadí Arabice, jen prudí a čeká kdo na něj bude reagovat, prdni na něj, takovýma si život otravovat nenecháme .-)
Milá Arabice,my cečka jsme s tím nezačli jen jsme reagovali na ????,!!!!!,peltana atd.jsou jaksi také no name.
Wert,nevadi mi že na mě reaguje,ale nesnáším když tady dochází zase ke krizi. Odešli Matyx.cz,Radka atd., byla velmi dobrá holka, byla velmi vtipná. Lide byli čestni a uprimní na povídání ,psali ruzne info o cyklo, co je noveho......atd.
Tak pokud nezasáhne nějaká vyšší moc, tak já bych samozřejmě nerad chyběl :)
a) já, pokud se sejde běžná sestava, předpokládám ubytování s kominíkem, ajínkem a strejdou.
b) myslím, že hlady určitě trpět nebudem, tak asi nic
c) vyplývá z a), takže chatka
Jedůůůůů !!!
a) jedna osoba = já
b) bez stravování
c) ubytování prosím ve čtyřlůžkové chatce (s Liborem, Mirou.l + Kominikem, prostě stará sestava. Když by někdo přivezl něco extra luxusního upečenýho, může si k nám hodit přistýlku :-))) ).
Tož tedy přidám se jako třetí do klasické sestavy
a)strejda Libor -jeden kus
b)bez nároku na zabezpečenou stravu
c)chatka-s Airlinem,Kominíkem,Mírou l
Tam přece nemůžu chybět!!!
Takže pokud mě nějaká vyšší moc nezničí tak:
1) 1 osoba
2) Bez jídla
3) Chatka
Jsem moc rád, že pojedeš - konečně snad vyjde předání dušičky :-)))
Tady to je jak někde na staročeském rybníčku. Ty ses dal na obchodování s dušičkama? :-)))
Ále - v Hranicích mi půjčil duši a od tý doby se mu ji pokouším vrátit :-)))
...a zase tak daleko od Brna...kdy se sraz uskuteční ?
Viz." Jarní sraz Mácháč " - info.
Tam je vše potřebné.
napsal jsem to do "hledat" a nebylo nic nalezeno
Tak nic nepiš, nehledej a skoč o deset témat níž a jsi tam :-)
Se taky hlásim.
Asi jeden, asi bez jídla a zcela určitě do chatky....že jsem uhodl?:o)
Jo, tak nějak. Díky.
A do chatky k Mírovi, Strejdovi a Airlinovi!!! :-D
Von ten Kominik je na slovo skoupej :-)))
Trochu brzo plánovat co bude začátkem května....no ale..
Nechce se mi tahat stan, takže kdyby se našel někdo s kým bych obsadil chatku aspoň na 50% tak ať dá vědět :-)
To se neboj, kromě známé čtyřky tady nebude moc lidí, co maj určitě kde bydlet :-D
Tak my se taky hlasime :-) Pokud neonemocnime nebo nas neskoli pracovni povinnosti tak by to mohlo byt asi takto:
a) 3 ks (ja, mandarinka a james)
b) nee
c) chatka
Soucasne timto vyhlasuji vyberove rizeni na obsazeni ctvrteho mista v chatce.
a- jeden
b- nic
c- chatka
Tak to je přihláška werta :-)
Já bych se taky přidal.
a/ 1 ks
b/ nic
c/ stan
No, když bereš stan, tak jedu taky.
Nevím, jestli jste si dobře přečetli vlákno "Jarní sraz Mácháč - info", ale jedná se o chatové rekreační středisko - nikoli kemp pro stany!!! Pro ty tam opravdu není skoro žádné místo a já to bral jen jako nouzovku pro případ, kdyby kapacita chatek nestačila. Píšu to proto, že už se spaním ve stanu počítají čtyři lidé, což je skoro dost.
Já se klidně nakvartýruju k Jergušovi s Honzou jestli nebudou proti:o) Tím zaberem místo jen pro jeden stan.
Aby nedošlo k omylu, je mi jedno kolik to bude stát, ale prostě nerad chatku. Pokud nebude chcát, tak jako tak budu spát pod širákem.
Vytahuji toto vlákno z hlubin, protože čas až nechutně letí, už máme březen a zbývá tudíž posledních 14 dní na přihlášení na jarní sraz (ale především na ubytování v chatkách!!).
Stav je zatím 24 přihlášených + cca 5 nejistých.
Jeden + jedna
Bez stravy
V chatce
7.-11.5.
Ahojky Johne, doufám, že jsem se strefila správně. Dovol abych tě pozdravila na dálku, přihlásila jsem se k vám do chatky, snad už o mne něco víš. A jestli ne, tak su určitě brzy dovíš. Zatím páčko.
Tak přátelé, sraz je ode dneška přesně za dva měsíce a do uzavírky přihlášek zbývá pouhý týden!!!...takže případní další zájemci neváhejte, místa stále dost (stav k dnešku 26 lidí).
Jeden cíl srazu Nedvězí obrazem .-) http://www.novinky.cz/clanek/134733-s-kamerou...
Tak se taky hlásím. Beru sebou stan a když to bude možné, spal bych v něm. Pokud ne tak budu brát 1 místo v chatce.
Ha,už se těším na Kalandru(tedy doufám,že kytaru bereš s sebou)
Prosím jedno místo pro malý lesní plod. Patřím k Johnovi a Bu. Tak jestli mají ještě volno v chatce, beru.
7. - 11. 5.
bez jídla
v chatce
Tak se taky hlásím. Prosím o jedno lůžko v nějaké "slušné" chatce. Jedu sama bez Buríska, tak ať nevzniknou nějaké pomluvy. 8-) Ještě bych měla dotázek, jestli čistě náhodou nepojede někdo na Mácháč autem přes Plzeň. Asi ne, co. 8-(
Ach ta skleróza. Na a) a c) jsem odpověděla, na b) jsem zapomněla. Takže b) ne.
Ach ta dáma zralého věku :-) Rozhodně to není skleróza, ale chvilková roztržitost .-)) Njn, tak se s tím hold nějak vyrovnej, že budeš prodlouženej víkend bez Buríska :-))))
Jediná slušná chata na těhle srazech je ta, co bydlíme s Kominikem, Mirou a Liborem (+ Ivánek kamarád), všechny ostatní bych paušálně označil za sodomu gomoru.
Ale sme holt vobsazený :-).
Zrovna před chvílí v televizi Sodomu i s Gomorou spálil oheň, tak abychom nedopadli stejně....
Takže hlásím, že dnešním dnem uzavírám "soupisku" nakoláků na jarní sraz na Mácháči a pro přihlášený počet bude zajištěno ubytování, stravu kupodivu nechce nikdo.
A jaký je stav?......celkem je přihlášených 34 lidí, s tím, že:
a/ pb + 1.........bydlí jinde
b/ Ildi, Jurimír, HonzaK, Jerguš, (Zden42).......stany
c/ ostatní v chatkách.....podle toho jak se tady lidi domlouvali, tak nejspíš takhle nějak:
- Airline, mira.l, Kominík, strejdalibor
- mgt + 2, wert
- john, bu, Borůvka
- petrp + 3
- HMS + 2 (po jejich odjezdu v pátek radka +1)
- wewerka + 1, Světluška, Burajda (dělená chatka)
- Ligi, Banánovník, Pepe, (Zden42)
Samozřejmě to není nic direktivního a když už tady byla řeč o té Sodomě a Gomoře, tak opravdu může spát každý s kým chce:)))
Takže to vypadá na přijemný pelotónek lehce přes 30 lidí, teď už jen objednat nějaké slušné počasí a akce může vypuknout!
Pekna prace.
Pocasi objednava kdo? Navrhuji Jurimira, onehda se kasal.... :-)))
navrhuju někoho jiného. Já mám dost práce s objednáváním počasí na dva týdny předtím, kdy jedu podstatně dál a na dýl. Tři dny na Mácháči už vodjezdím v pohodě klidně v dešti...
Jj, navrhuju Airlineho :-) když se poradí s křečkama tak tu objednávku sluníčka určitě svede .-) a kdo jinej by to měl zařídit, než klíčník???? Je přeci v jeho zájmu, aby měl ve svěřené kolárně sucho a čisto :-)
Tak ja za Meduzaky hlasim, ze v sobotu mame rodinnou hromadnou oslavu narozenin, takze plan B byl, ze bychom prijeli na ct+pa... No a nakonec jsem ted ve ctvrtek trosicku vice zavalen praci, takze plan C je, ze za vami prijedeme patek rano dame si s vami vyjizdku Ralskem a vecer zase odfrcime. Takze se tesi Meduza, Dzejaar a Kadel samozrejme... :o)
Doufam, nedojde na nejaky plan D :o(
Velitel a hlavní organizátor bere na vědomí :-)))
Prosím, prosím, mám malý problémek - z důvodu tanečních ve středu večer dojedu až ve čtvrtek (zřejmě až odpoledne nebo k večeru - stejně dorazíte až večer a sám bych se na základně maximálně tak opil :-) .....s placením za noc, kdy nejsu ubytovaný samozřejmě počítám...za vzniklý problém se omlouvám.