Medvěde prosím, ptám se na CYKLOpřání .-))
č. 1: Konečně si najít čas a provést generálku kola, kterou jsem mu sliboval už v roce 2006 a 2007 touto dobou - pořád po něm chci jen spolehlivou službu, což mi plní, a já nic za to... :-(
č. 2: Naložit v létě dvě děti do vozíku, třetímu dítěti a manželce náklad na kolo a projet si aspoň kus té Jurimírovy svatební cesty na sever, to bych fakt moc chtěl... Třeba to vyjde :-)
Jezdit ;-))
Juj Matěji :-) myslím, že něco snad ujedem i spolu :-))
Pro někoho třeba ošoupané či omšelé, pro někoho třeba "automatické", ncm přeju nám všem, ať nám slouží zdraví!
Když už ses o mně zmínil - do nového roku mám jen jedno jediné přání a to ani v nejmenším nesouvisí s cyklistikou. Takže to sem vlastně nepatří.
S kolem si žádné sny a přání nespojuju. Slouží mi téměř výhradně jen jako dopravní prostředek.
Hmmm... něco řekl Matyx, něco Stan-pilot...
Vzhledem k tomu, že zítra bych měla jít poprvé do pracovního procesu po sedmi měsících pracovní neschopnosti, tak holt to zdraví. A z cyklistického hlediska - prostě jezdit. Plus tedy ještě doufám, že to kolo, co stojí od května netknuto, zůstalo v použitelném stavu :-)
1. Asi nové kolo (v srpnu po slevách), ekonomická situace je docela příznivá, tak proč si neudělat radost, že jó?!
2. Pokusit se najet 4000 km - já vím, pro někoho k smíchu, ale pro mě hranice snů :o)
2006 asi 2tisíce, 2007 tři sto tak letos doufám ty čtyři dám taky :-) jj, jak říkáš, někomu stačí k radosti málo .-)
Zdolat tři ledovce v Tyrolsku po loňském Hintertuxu. A pak, aby mě redakce Nakole neodstřihávala po 7 příspěvcích do diskuze s Medvědem pro překračování úrovní ? A všem Vám přeji radost na kole bez úrazů.
Hlavně si někde nerozbít hubu jako vloni...
musím přiznat, že mě změna data tak říkajíc "nebere", nový rok mi začíná každým dnem, když ráno slezu úspěšně z kanape, žádná speciální přání nevytvářím a předsevzetí si nedávám, zkrátka jsem rád, že už je ten humbuk z konce roku za mnou / resp. za námi, rodina má vnímání velmi podobné/
mnooo právě jsem ve sklepě zjistila, že mám ve výpletu na předním kole pavučinku.......................takže také skromné přání jezdit :))))
a pokud by mi vyšel výlet na sněžku, budu nejspokojenější na celém širém světě :))))
Sněžka ti asi nevyjde. Od nás to pokud vím nejde a z Polska je to do tří čtvrtin vopruz po balvanech a na poslední kus kola taky nesmí. Je to národní park.
já bych chtěla jet z čakovic až pod kopec a pak co to půjde, nahoru klidně vyběhnu pěšky - ještě jsem tam ostuda nikdy nebyla.............
S Polska se to na Sněžku dá.Zákazy tam nejsou.Dotáhl jsem to tam s plnou polní.
Aby bylo na čem šlapat a aby bylo čím šlapat.
A taky s kým šlapat. Samotnému mi to vůbec nejezdí.
Přála bych si cestovat jen tak,bez cestovky s někým.
Třeba projet Pobaltí , jako někteří z vás.Je to milé potkávat takové rodinky . Je to dobré utužování vztahů.Přeji jízdu bez nehod a pohodu v Novém roce.
Hele, neexistuje nějaká nákolácká espézetka (na kolo, Medvěde, samozřejmě! ;-)))), samolepka nebo tak, která by zajistila, že když se někde na cestě potkáme, že se taky poznáme? Večírek byl mimo mé - časové - možnosti, a tak znám všechny tak nanejvýš z fotek... :-(
Chci byt zdravy.
Ještě jsi zapomněl na sex a na prachy... :-)))
nezapomněl to přece uplně a naprosto souvisí s tím zdravím. Pokud bude zdravej, tak sex není problém a pokud bude mít zdravý tělo i hlavu tak ani vydělat nějaký prachy není problém. Takže potřebuješ prostě to zdraví.
A podle mě tedy hlavně štěstí. Na Titaniku byly všichni zdraví (nebo alespoň většina), ale neměli štěstí...
Chtel jsem to rict ponekud strucneji, ale v podstate jsi to vystihl. A na to stesti jsem pozapoměl a je nemene dulezite - jeden stary pan, ktereho jsem poznal loni (nebo predloni) na Sicilce neustale opakoval "Musíš mít štěstí".
Ujet polovinu toho co v 2007, víc ani nemusím - takže docela sobecky aby mi sloužilo zdraví a počasí bylo ok. A pak bych letos rád na pár společných akcí, loni jsem to moc hltal a nevycházelo to. A taky chci černobílou přilbu (kdybyste někdo o nějaké věděl, dejte mi prosím echo) :-).
Mé přání je dokončit letos Dunaj (Černé moře-Maďarsko) a ve zdraví si objet naší republiku podél hranice. Při tom našem ježdění hlavně pak mít radost z jízd a hodně dalších km bez nehod.