Zdar fšem!
Nebuďte srabi a v duchu hesla "Jak na Nový rok ..." osedlejte bejky a přijeďte 1.1.2008 v 11:30 na náměstí Jiřího z Poděbrad. Na programu je rovinatá trasa vedoucí z velké části lesem a polními cestami, nutné procento asfaltu pak mimo frekventované silnice. Projedeme Prahou směrem na východ tak jak to možná neznáte a po cestičkách Klánovického lesa přijedeme do Klánovic kde překonáme trať a jinou trasou se vrátíme zpět do Prahy.
Možná bude v Klánovicích otevřena osvěžovna, ale spíš bych řekl, že ne, takže do lahve použijte nemrznoucí směs. Ti kdo mají hrb mají jednodušší situaci.
Celková délka odhaduji max. 44 km a bude to pohodová jízda, s přivřenýma očima v pohodě i na trekingovém kole. Pokud bude větší parta a mladí a neklidní budou mít roupy, mohu operativně vložit krátkou, leč lehce hardcore sekci, která stopro alespoň na čas srovná jejich tempo na úrověň ostatních (normálních) účastníků zájezdu.
PS: Akce u Radky je totožná s touto.
Předběžně se hlásim, pokusim se hecnout, snat to nezmatyxuju, vstát bych měl, 2. mám zkoušku...
2. jsou ještě prázdniny, do školy se jde až 3.1.
;-)))
jak kde.... u nás očividně ne...
Pokud se vše podaří, jak má budu na jiřáku. Nepojedete někdo kolem baranďáku kolem té jedenácté? Připojil bych se. :-)
jestli to, co je teď u nás na silnicích a cestách v noci zmrzne, tak se asi nedostanu ani do krámu, natož do Prahy :o((
No uvidíme. Za chvíli jdu zkontrolovat kolo na zejtra a budu doufat, že to bude dobrý. A taky že se snad vyspím:o)
Tak nad mojí účastí se stahují mraky....
Teď sem dočetl na 50 stránku práva, travalo mi to něco přes hodinu. Má to sto stránek a nějak je toho víc než sem čekal...
Na kolo asi půjdu, ale tenhle výlet je na mě moc dlouhej.
Buď budu nebo ne...
Nesnášim právo!!!
Ty jo, to čteš rychle! 50 stran práva za hodinu! Tak se svou VŠ nečtu rychle ani beletriju :(
Seš dobrej!
vyjed zejtra, i za mne, odpocines si krasne!
Jsme uz taky doma, sosam druheho lahvace, Darinka po prvnich padesati km v tomto roce chcipa vedle me na sedacce :-) Ale spokojenost velika, pocasi nam pralo, snad jen kdyby bylo o ten stupinek dva chladneji, nevypadali bychom jak banda prasatek. Dekuji vsem za ucast, spolecnost byla vybrana a prijemna, rad jsem Vas videl. Take se omluvuju za to bahynko kousek za Kyjskym rybnikem - obvykle je tam vyjeta cesta, ale tentokrat bylo cerstve zorano, proto tolik blata.
Dudelatfotky.
SUper! Líbilo se moc. Počasí fajn a cesta skvělá! (až na to pole) Krásný lesní cestičky v podstatě v Praze! Jenom jsem zíral. Fotky tady: http://jurimir.rajce.idnes.cz/1.1.2008_-_Jak_na...
vsuperylet byl super i pro stareho dedka dik vsem
Zhodnocení akce od jednoho ze dvou svolávačů a trasologů
http://www.vrstevnice.com/akce/2008/01leden...
Uff, jste nejaci rychli, sem si myslel jak budu prvni... a kulovy s prehazovackou. Fotky a par nejapnych poznamek na www.damika.cz
Tak zde je trasa..
http://utrack.crempa.net/report/saved_report...
Hodnoty maximalni rychlosti a nastoupanych metru a vzdalenost v tom reportu berte s rezervou.
Zde jsou skutecne udaje z GPS
Delka 70,1 km
Max. rychlost 58,5 km/h
Nastoupano 638 m
Zajimave, aspon ze to ukazuje tu trasu :o)