no, pokud se mi nějakým zázrakem podaří sehnat brusle a nějakého dobrovolníka který mě naučí bruslit, tak budu mít spoustu zážitků z 29., protože bruslit prostě neumim..........................takže se případně pochlubím soupisem zranění :)))
Trochu jsi mě nalomila. Taky jsem "nebruslivý typ". Že bychom spolu vytvořily komickou dvojici. 8-)))
seženeme dvoje brusle a budeme vybírat vstupné :)))
Odpoledne si jdu pro brusle. Jak jseš na tom Ty? 8-)
Tak konečně jsem dnes vyrazila bruslit. Po 6ti letech (ale asi je to víc) jsem na ně stoupla a jezdila 1,5 hodiny na rybníku. Pouze s JEDNÍM pádem! Co se v mládí naučíš, ...no vždyť to znáte. 8-))) Zatim se žádné piruety ani zapíchnutí Bergři nekonali. Ale ono to (snad) přijde. 8-)
začínám se těšit:o)))))
Skoda, ze nemam bruslicky...
Nestal jsem na tom uz tak minimalne 15 let..
Jinak se ted brusli uplne vsude, jak jsem dnes na vylete pozoroval.
loni jsem koupil v bazaru starý kanady. Letos jsem je dal nabrousit a od čtvrtka nebo pátku chodím bruslit do lesa na rybníky. Paráda. Mám sám pro sebe celej rybník! Nádhernej led a se psem se šíleně vyblbnu:o)))
My chodime bruslit s Pavlou kazdy pondeli, ale na stadion. Maji tam az do 11 vecer, tak je tam aspon skoro prazdno, aspon se da zablbnout. Ale rybnik je rybnik.. :o(
teď není sních, takže je to ideál. Led je fakt nádhernej. Všude kolem les a stromy obsypaný jinovatkou. No a Týna, kterou by na stadion nepustili. Honí mě po ledě jako blázen. Pereme se o větev a tak. No a jak se mi jí snaží vzít, tak mě v klidu odtáhne na druhou starnu rybníka. A když prohrabuje, tak se řechtám. Ona mě pak dožene, skočí na mě, já se válím po zemi a Týna mi olízne nos. Nevím, jestli vítězně nebo na usmířenou :o)))
Před štědrým dnem jsme byli na procházce. Šli jsme se podívat na Pražský hrad, kde bylo kupodivu velice málo lidí a zpátky k nám jsme to vzali přes staré Střešovice. Kolem Müllerovi vily, přes Norbertov a narazili jsme na takové zajímavé místo. Ulice "Na Kocourkách". Malá, zapadlá ulička stranou od ostatních, vysoko nad rušnou Patočkovou ulicí. Vypadalo to tam, jakobychom se najednou posunuli v čase zpátky. To ticho a klid bylo doslova hmatatelný.
Pár fotek mám, ale bohužel jsou rozmazaný, neb nebylo kam postavit stativ :-(.
http://picasaweb.google.cz/humpliki/Ticho