Nepetsche aneb kdo nepeče, jede na kole - již po páté :o)))
V úvodu je, myslím, řečeno vše. Podrobnosti najdete tady http://www.vrstevnice.com/akce/2007/12prosinec...
takže jen pár podstatných detailů:
KDY: v sobotu 22.12.2007
KDE: v 11:00 na stanici metra Vltavská
(kdo by chtěl počkat pod Barrandovským mostem, pak tam budeme cca ve 12:00)
KUDY: nechte se překvapit, nicméně bude to spíše suchá varianta, terén čítá cca 1,5 km - fakt nekecám!!!
DÉLKA: cca 20 km, prostě jen taková předVánoční pohodovčička
ZAJÍMAVOSTI: nechte se překvapit, ale kdo se koukne na podrobnosti, ten bude vědět víc :o)))
POČASÍ: je objednané a jestli bude ošklivo, tak nám to prostě někdo nepřeje :o)))
SEBOU: teplé oblečení, sváču - páč hospoda je až na konci, jo a rozhodně je vítáno cukroví - předvánoční ochutnávka nikdy nemůže škodit :o)))
Cca od 15:00 je plánováno zakončení, zhodnocení a posezení na náplavce v restauraci Vltava, takže komu se nechce jet na kolo, může si s námi přijít dát vánoční svařáček až sem.
Praha je sice kousíček, ale zas ne tak blízko v zimě na kole :-( navíc žíly budu ještě zítra dopovat penicilinem :-) takže třeba za rok :-)
zkusim to stihnout, ale nic neslibuju
Trochu teorie: není škaredého počasí. jen nevhodné oblečení -- říkají Norové. (škoda že ta Praha je tak mimo Brna. Jináč bych se zúčastnil.)
Proc to rikas PBmu?
říkám to celýmu fóru
kdyby ses , Wewerko dívala vočima, všimla by sis, že inkriminovaný příspěvek byl svého času na úplným konci.
kdyby ses, Howghu, díval vočima, všimnul by sis, že inkriminovaný příspěvek byl reakcí na příspěvek pb... Dost těžko z toho bylo možno vydedukovat, že patří celému fóru.
Ale to jen tak na okraj. Ve své podstatě je to jedno. Alespoň se ale vysvětlilo, proč je ta tvoje reakce na pébéčkův příspěvek tak nelogická.
Jenze takhle to, broucku, nefunguje. Pokud chces odpovidat na zakladajici prispevek, tak je tlacitko reagovat hned nahore pod tim zakladajicim prispevkem. Takhle jsi zcela nelogicky reagoval na PB.
BTW zadna zprava o nejake autogramiade? Nejaka nova kniha? Opravdu nic?
Prosímti, co to je BTW? Jináč, letos mně vyšly po druhý "Tenkrát na východě" a před měsícem "Ze života..." Sem jsem přidal loňský vandr na Balkán. Měl bych víc jezdit abych nabral další inspiraci...Autogramiádovat budem nepochybně na scuku kudrny<http://www.kudrna.cz/publik_syst/ctihtmlpage...
http://www.zkratky.cz/
Moc užitečná adresa. Taky občas využívám:)
Ten odkaz jaksi nefunguje. zkusím to znovu http://www.kudrna.cz/publik_syst/ctihtmlpage...
Kona loaded, all systems ready.
To jakoze dorazim. Zoo musim proste videt.
konicka mi pucis!
ja pojedu na meride... jedna z poslednich vyjizdek, nez ji poslu do vecnych lovist
Hned tam bude tam o zvířátko víc :-)))
Hele, veverka tam náhodou už je...
Ta ale žije velmi skrytě - pořád je v boudičce :-)))
Tak Meduzaci hlasi vyuku Kadla v jizde na SKI.
Odjizdime uz ted v utery a doufam, ze tam vydrzime az do Stedrone :o)
Takze my nic a pritom je to tak kratky a tak blizko, ze by to dal i Kadel na tycce. :o(
Tak si to uzijte!
to by dala i bez tyčky:o)
Hele a na sjezdovce jí budeš taky vozit na tyčce?
A dej bacha. Mě takhle učili na běžkách a do dneška je nenávidím a nedokážu to v sobě překousnout...
Si piš, ta by nám to na tý rovince natřela. A Čertovou strouhou by to vytlačila se mnou - mohla bych jí na to půjčit i svoje kolo, kdyby chtěla :o)))
A ZOO by se jí určitě také líbila - slepice v kožiše jsem ještě nikde jinde neviděla a králíček mazlíček je také nádherný. A krkavec a výr a vůbec... Jen si tam s Kadlem zajeď :o)))
takže když klepnu na REAGOVAT u úvodního článečku (kde se píše o tom počasí) zobrazí se to nahoře?
Víš co, vem to tak, že jsme si tvoji informaci o počasí odškrtli i s tou tvojí snahou umístit to na konec.
Odškrtáváme si i to, že máš snahu učit se řadit příspěvky, ale jdi se to učit zase do jiného tématu, prosím.
A přijď nám zase říct až objevíš nějakou Ameriku - třeba, že přímo pod zadání dáš příspěvek jen tehdy, když přispíváš jako první a na úplném konci zůstane jen tehdy, když už na tebe nikdo nereaguje.
Díky.
Ale fuj.:-(
No jo, no, když mě srážka s ****** vždycky tak nějak rozhodí :o)))
Ale třeba to spraví 3x očenáš :o)))
Radko, kdybys sdělila, že fór je v tom, že se to ukáže úplně jakoby vpravo, nezačal bych si o tobě myslet těžce nelichotivý věci
šmankote, odvolávám, správně je "vlevo"
Teda koukam, ze ten manual nalevo je silne neinformativni.
http://www.nakole.cz/diskuze/manual_diskuze.php3
Je tam sice receno neco o stromove strukture, ale uz vubec z toho neni jasne, co to vlastne stromova struktura je. Teda osobne by me nenapadlo, ze to nekomu nemuze dojit, ale jo, stalo se (pardon, valim se pod stolem :)))))
Mysli si co chceš, mě je to tak nějak u tebe šumák...
Pokud bude alespoň z poloviny takové počasí jako je teď, tak jedeme s vámi. Já se speciálně těším na králíčka mazlíčka :-)
Burísek a Burajda
Neboj, bude líp :o)))
P.S.
Slepice v kožiše jsou lepší :o)))
Ovšem obrhavran také není k zahození...
Mě štvete čím dál víc:-)
Nešla by ta mini ZOO přesunout víc k jihu?? Proč je to tak z ruky?
Ale vždyť mi do ní na jih pojedeme?!?
A když budeš hodný, tak ti o ní budeme na PoVánoční vyprávět :o)))
Byste museli krapet víc na ten jih:-))
Chcete dát 20 km...
Tak jo, já teda budu hodnej:-)
My dáme dvacku, ty dej osmdesát a můžem se u zajíčka mazlíčka sejít :o)))
80?
Přitlač, to je tak kósek za Tábor:-)
Dyť 80 je to až do ČB, ne?!?
80 do ČB? Odkud? Z Práglu? To myslíš vážně?!?:-)
Wewe má recht, 150.
Tak nechtela jsem to slyset tak naprimo, ale ja mam samozrejme vzdycky pravdu :) A kdyz ciste nahodou ci omylem nemam, tak plati prvni pravidlo :)))
Pochyboval jsem o tom snad někdy?!?
Viz. tvoje schopnosti při hledání akvaduktů:)
Ty jo, na mapě to ani tak nevypadá :o)))
:-))
Matně si vzpomínám, že nejsi sama, kdo má o vzdálenostech trochu zkreslené představy:-)
Prostě jste někde vedle Landštejna, mě už je to jasný :o)))
Tak plzeňská sekce se omlouvá, ale nezúčastníme se. Čelní dutiny jednoho z nás (hádejte koho) se rozhodly zanítit a bolí. To se pak na kole nejezdí úplně v pohodě. Přejeme všem účastníkům akce pohodovou jízdu bez defektů a jiných zlomyslností a posléze i příjemné posezení v hospůdce. A pochopitelně krásné a klidné Vánoce.
dneska ráno to podle vody vypadalo jako když už nacvičujete. V půl osmé se tam řítilo oběma směry 6 cyklistů.
Tak nás bude rozhodně víc. Kromě zde přihlášených by měl být ještě
Tom žluťák + ?, Machna, Honzík H., možná LOBO, možná Mireček Křehlíček a možná hádej kdo?!? teda jestli přemůže bacila :o)))
No a pak uvidíme, kdo přijede z těch, co se neozvali.
Čím víc se Vás hlásí tím víc mě štve, že nemůžu:o(
Hele, ale co děláte třeba 26.12. Samotnýmu se mi nikam nechce, ale kdyby se někdo přidal...
No tak, přece mě nenecháte čumět na bednu a tláskat se cukrovím, ne? Buďte kámoši.
VZKAZ OD RADKY
Sobotní akce se jede v plném rozsahu!!!
A nezapomeňte - komu se nechce na kolo, může přijít po třetí odpolední do restaurace Vltava (náplavka mezi Mánesem a Jiráskovým mostem) na svařáček a sqělou rybí poblívčičku :o)))
Jestli preziju dnesni vecer a probudim se v provozuschopnem stavu, tak dorazim. Kdybych nestihal az na Vltavskou, tak pockam pod mostem.
... protože mu to politicky myslelo.
fotky z akce zde: http://arabice.rajce.idnes.cz/nepetsche_s... Omlouvám se za některé roztřesené fotky,zimou se třásly ruce a cvakaly zuby.Díky
hezký fotky!
poslyš Diano, co to je na té poslední fotce, prosím? Vypadá to jako pyramida, tak mě to zaujalo:o)
To je sýpka,je to obyčejná dřevěná bouda v červené barvě.Toto pole máme rádi,ke poměrné rozlehlé a přitom je vedle našeho sídliště.Prorokuji tomuto kousku krásné krajiny brzký zánik.Již kus za touto sýpkou dostavují obytný areál rodinných domků takzvaný Repkové pole přilehající k Slivenci.Medúza to může potvrdit.Draví investoři budou určitě hryzat dál až to vše spolknou a Ádié sbohem nedotčený kousku přírody.
Jojo za tu stodolu jsem chodil litat s RC letadylkama. Byla tam takova pidi udrzovana pristavaci plocha a obcas se mi na ni podarilo i strefit :o)
Tu plochu udrzoval jeden pan z tech jedinych dvou puvodnich domku co jsou v tom "Repkovym poli"
Ale ted uz je to uplne zarostly. Tem pan uz na to nejak nema silu, bo se mu vratila nejaka takova ta hnusna nemoc. Tak doufam, ze ji zase prekona.
Hezké vyprávění Medúzo o létadýlkách a stařečkovi,nemírní to však naše zlostné lamentování nad prachsprosté zamořování betonem,cihlou a cementem specifické krajiny v okolí Barrandova a Chuchelského háje.
Akorat ten pan vubec neni starej, zije tam se svoji matkou a jeste mu urcite nebylo 60.
No a ja jako budou ci stavitel bych asi mel drzet zoban :o)
Aha,tak starej není,no,na návštěvu k němu i tak nepudu..A zpět k stavitelům.To by oni potřebovali,držet všichni zobáky,aby mohli v klidu plundrovat a nebyli vyrušováni.:-(( Tak to ne,a volám:děs běs děs běs!!
No covece ja nevim co bylo vetsi plundrovani...
Jestli to sidliste kde bydlime a nebo to pole u Slivence... Ja bych rekl, ze to je nastejno..
Ovsem tem panelakum na placato ja teda taky moc nefandim a proto jdeme vlastni cestou ve stare zastavbe.
a sakra,máš pravdu,zaskočil jsi nás.Na druhou stranu,umístění a výstavba sídlíště bylo v režii komoušů,jejichž ekologické cítění nikdy nebylo valné.Tak po demográcii už by měli všichni dostat rozum,né?Ostatně myslím si,že sídliště se vejde ještě do pomyslné hranice pásma,kde lze ještě tolerovat nějakou zástavbu,kdybych měla možnost,tak bych mohla přemístit váš paneláček s celou vaši medúzí rodinkou k nám jižněji blíž k nám,poněvažď jste moc blízko Prokopáku a to je nepřípustné.Musí být mezi nimi nějaká bezpečnostní zóna,abyste nemohli jen tak z okna natáhnout ruku a utrhnout větvičku přísně chráněné prokopské borovice či smrčku.
No, pokud je cílem zajistit rozumné ubytování pro co nejvíce lidí a obětovat co nejméně zastavěné plochy tak panelák respektive více podlažní stavba tento účel plní, mnohem efektivněji.
Představte si kolik RD by se muselo postavit místo celého jižního města nebo Barrandova.