Cyklostezka z libeňského mostu už je prodloužená a sjízdná až k " husákovu tichu ", kde navazuje na stávající trasu z Karlína.
Nevede ta cyklostezka od Libeňského mostu právě přes Karlín? Nebo máš na mysli nějakou trasu přes Holešovice a Hlávkův most?
Vede souběžně s Pobřežní, podle Vltavy.
Tak to jo, tu znám - tedy pokud je to ta přes Rohanský ostrov. Jezdím učit na Ortenovo náměstí, takže bych ji teoreticky mohl využít. Přesto jezdím z Pankráce raději po magistrále. Jsem tam za necelou čtvrthodinu. Kdybych měl volit cestu po cyklostezkách/cyklotrasách (do Podolí a pak nejspíš podél Vltavy), trvalo by mi to dvakrát až třikrát déle. Jak kvůli delší vzdálenosti, tak kvůli nutně nižšímu tempu.
to mi nejde do hlavy.
Jak by si tuto stezku mohl použít? Ať jedeš podél Vltavy, nebo po magistrále, tak by byla přece hloupost jet na Ortenovo náměstí přes Karlín a Libeňák, když je rozhodně lepší, kratší i rychlejší jet přes Štvanici a kolem tržnice.
No já tak taky jezdím, ale pokud bych se měl vyhnout velkému provozu, dalo by se to objet i přes ten Karlín a Libeňský most. Znamená to ale obrovksou zajížďku. Naštěstí se automobilového provozu nebojím, takže to prostě jedu celé po magistrále. Stejně jsem tam většinou jediný, kdo se pohybuje...