Zástupci občanského sdružení Auto*Mat předali radním pražského magistrátu Pět bodů pro Prahu. Tuto výzvu podpořilo přes dva tisíce lidí. Jako symbolický vánoční dárek, za zpěvu koled, převzal na schodech budovy magistrátu radní Petr Štěpánek balíček s podpisovými archy.
Haló, já nejsem z Prahy, já tomu nerozumím! Vy jo? Proč se AutoMat snaží, když je to všem pražským nakolákům šumák?
Protože pečou cukroví, držej diety, dělaj uzávěrky, utrácej prachy za dárky, voskujou skluznice, masírujou si játra před Silvestrem a je jim jedno co bude na jaře, až vytáhnou kola?
proč by to mělo být všem pražským nakolákům jedno???
Jak jsi na to prob§h přišel???
Většina to podepslal stejně jako já před několika měsíci. Fakt by mě zajímalo jak jsi na to přišel.....
Jen mi bylo divné, že se k tématu nikdo nevyjádřil ani jeden člověk. Tož se omlouvám, netušil jsem, že ignorace tématu ve skutečnosti znamená aktivní přístup k problému.
Jaká ignorance tématu? Že jako ke článku nenapsal nikdo nic do diskuse? A co chceš napsat? Podpisová akce běží pár měsíců. Článek si přečetlo docela dost lidí a stejně jako se dozvěděli kolik bylo shromážděno podpisů, a že již byly předány zastupitelstvu. Což kvituju a teď budu čekat zdali se něco na magistrátě do toho rku stane nebo ne. Čistě informativní článek. O čem chceš diskutovat??? A kde je jaká ignorance problému???
Nerozumím. Nechápu. Nechme toho.
Nebo nemaj čas, protože zrovna "Kopou do Medvěda"?
Ne, já už vím, oni běhají po Praze shánějí další podpisy.
Neboj - myslím, že pár Nakoláků tu výzvu i podepsalo. A ještě víc jich se zájmem sleduje, jak se to bude vyvíjet dál. A do Medvěda si už skoro 24 hodin nikdo nekopnul. To je docela pozitivní, ne? :o))
Aby Tě husa kopla! :-)))
Už Tě někdy kopl Medvěd? :-)))