s krásama předvánoční přírody, aby bylo jasno, nic jinýho v tom nehledejte :-))).
Koukám teď na sobotní předpověď a nevypadá to špatně - víceméně pod nulou, snad oblačno - v tom se dá něco podniknout.
A tak si říkám, jestli nechcete někdo vyjet "nasát" do sebe trochu tý předvánoční cyklistický přírody, trochu se s ní polaskat - spadlý listí, šedá krajina, havrani ... :-).
Nebudem dávat nic extra dlouhýho, protože si myslím, že vás stejně nedostanu brzo z postelí :-), tak těch 50, max. 60 km.
Sraz navrhuji na říčanským nádraží v 9,45 hodin, vlak z hlavního č. 9121 odjíždí v 9,15, příjezd Říčany 9,42, start v 10,00.
Mazlit se budeme po trase Říčany - Ondřejov - Zvánovice - Č. Voděrady (tam oběd) - pak to vezmem někudy bučinama - Louňovice - Říčany (tady tak do půl čtvrtý, brzo se stmívá). Známá trasa, ale hezká v každým ročním období.
Tak co - pojedete někdo?
Ai :-)
Já ne, pořádám jinaou akci... http://www.vrstevnice.com/akce/2007/12prosinec...
rád bych věděl, který kolo míníš ten den zmazat a pak orosit. silničku ne, ta je moc nová, fulíka si budeš šetřit do sucha, tak to asi vypadá na meridu, ale po silnici abys neměl moc práce s mytím:o)))
Jestli se do pátku do 10,45 hodin žádnej mazel nepřihlásí, tak akci zruším a jedu na silničce, já se mazlil včera a klidně tu přírodu na pár dnů oželím :-))).
(už Ti cami dala ochutnat cukrovíčko? :-) )
sobotu budu konzultovat.
cukroví standard. teda camin standard takže vynikající;-)
V případě, že konzultace dopadne kladně, prosím v sobotu o dovoz nepodařených kousků :-)))
já pojedu, ale spálený cukroví už je snědený
Ok, mluvil jsem s Pavlem :-)
Já už se mazlím, s penicilinem :-((( v pelechu :-( takže beze mne ((
Tak bacha, ať si nenaleješ čaj do klábosnice :o)))
KO (= opak OK), zrovna o Tobě jsem si myslel, že se tam objevíš...no tak hezký práškový mazlení :-)
Ja urcite nedorazim. Mam nejakou akci a jestli nebude tahle akce, tak budu na jine :) Ale pristi tyden vyrazim na ten kratky vylet urcite. Zoo proste videt musim :)
Pssst, o tom se ještě neví :o)))