Stejně jako vloni vás zveme na povánoční posezení s lidmi, které znáte z diskuzí NaKole.cz. Večírek bude v Praze 29. 12. 2007. v klubu Radava. Podrobnosti jsou zde: http://www.nakole.cz/clanky/clanek.php3?id=303
Tady můžete potvrzovat účast, hlásit se na bowling apod.
Tak já se předběžně hlásím!!!
:o)))
Jestli mě unesou nohy po vánočním přísunu desítek řízků a kilech bramborovýho salátu tak taky dovalím :-)
Já se asi hlásit nemusím, mám to vlastně povinné. 8-)
Kdo chcete hrát bowling, hlaste se tady písemně. Díky.
:o)))
Počítám s tím. A moje máma se ségrou taky - že by jako upekly nějaký to cukroví - dneska začínaj :-).
Předběžně :-) jsem rád, že tam bude Bananovník - mám pro Tebe tu duši!
Písemně pro Burajdu - bowling nehraju. Ale můžu vám to toho kecat :-)))
No vidíš, na duši sem úplně zapomněl.. Já mám tady duši kázovu, je sice trochu větší, ale je tu stále...
A Matyx má od stráže moje baterky :-D
Jo a do bowlingu du taky!!! :-)
Že jsem nedržel pusu - mohl jsem mít o dušičku víc :-)))
Tak tentokrát bohužel nedorazím. Vlezla mi do toho jiná akce. Tak snad až na jaře na srazu přátel bicyklů.
No to je hloupý - kdo nám zazpívá Kalandru? :-)
Taky bych rád přijel, teda jestli by to jako nikomu nevadilo.
Žial nemůžu se dostavit z objektivních důvodů - jaksi mě zmáhá peciválství. Ale kdybyste někdo dospěl na scuka Kudrny v Brně (-viz program akcí) 12.1. tak se ke mně přihlaste. Jináč bych měl dotaz - co to je "znaky html"?
http://www.jakpsatweb.cz/
Proč to taháš sem?!?
Radko, proč na tvoji otázku odpovídá dřív Wewe než Howgh, nevíš? Mě to hlava nebere ...
Je mi to tak nějak šumák...
Hlásím se na sraz, neb jsem asi taky Nákolák.
Protože:
Psal mi kolař, co ho neznám,
nějaký d.john_zavináč_seznam:
„Ty jsi sama a chceš šlapat?
Tak se dej na Štafetu zlákat!
Zn. Kopretina v klopě
Hnedle stojím v místě srazu u Pilského rybníka,
nečekám tu na příšeru, ale na Nakolíka.
Už je tady, klopa chybí, kytka bundu nezdobí,
Tahá papír na něm kvítek, místo živé ozdoby.
Trasa č. 103, Ruda – Amálie
Když se šlapka k šlapce vine,
cesta rychle utíká,
nevadí, že občas sprchne
a sluníčko se ukrývá.
11. 9. počasí nic moc
Máme náskok, kam se vydat,
jak se trasa pozmění?
Můžem si dva vršky přidat,
Výhledy nás odmění.
Strakonická oppida a Zdejcina
Pak v Berouně před radnicí,
přišla chvíle naše,
když s kolíkem krásně modrým,
přijel biker Vašek.
Před pseudorenesanční budovu z r. 1903
Digiťáky rotovaly,
ruce jsme si stiskli,
kávičku si vychutnali
a se štafetou zmizli.
http://djohn.rajce.net/Vyber_-_druhy
Provezla se Křivoklátskem,
krajinou nám milou,
druhý den se rozloučila
a jela cestou jinou.
12.9. štafetu převzal na Sýkořici Biker65
Proč to píšu?
Je ti smutno a chceš šlapat,
nech se na Štafetu zlákat.
Oceníš to, je to skvělý nápad!
Ahoj na srazu
Teda jestli k tomu ujmíš i takhle krásně hrát na kytaru, tak ji vem sebou :o)))
Tak tohle chci slyšet při autorské recitaci...
Naprosto originální!!!
Super....
No, když přijede také John, Vašek a Biker65, tak já to před nimi klidně přečtu, ať je vidět, jak je ten příběh krásně skutečný.
BU
Tak to můžem udělat rovnou názornou ukázku, jak vypadají účastníci štafety V západní části Středočeského kraje... Já sem navazoval na Bikera 65... takže od Příbrami až po Kralupy..
Dotaz: bude možno se někde přichýlit na případný nocleh nebo nám z jihu nezbyde nic jinýho než se propít až do rána a pak hned jít na vlak??:-)
Předpokládám, že podobnou otázku budou možná řešit i jiní přespolní, takže pokud by někdo měl možnost poskytnout přístřeší, příp. tip kde by bylo možno nocležit, uvítám(e).
Ď. ;)
Modří už vědí, ale dovolil bych si případné zájemce pozvat ještě na jednu akci ;-) Tento den, těsně po obědě, mám možnost vás dostat na letošní poslední bruslení na zimním stadionu. Není přeci nic lepšího, než se před dlouho očekávaným společenským večerem (a turnajem v bowlingu) pořádně zlikvidovat na ledě :-)))
Vstup je zdarma, takže potřebujete jen vlastní brusle.
Záměrně sem neuvádím podrobnosti, protože by se tam pak asi objevila celá Praha :-) Takže kdo bude chtít vědět víc, tak ať mi pošle obálku...;-)
Tak je to potvrzený, rozmazlovací tábor pro hůáka zajištěnej, v práci volno, takže my jsme redy.
Co se týká kuželek, položim otázku - chcete mě? (potažmo nás) Ideální by pro mě bylo nějaké družstvo invalidů, nebo něco na ten způsob.
Hej, tak jak je to s těma družstvama na bowling!!!
Já jsem mladý a neklidný (nebo blbý a ztracený)!
Kdo se ke mě přidá???
Hele my sme starý, blbý i ztracený, to bychom to mohli dát dohromady ne? ;-)
Tak kdo se ještě přidá??? Budeme blbý a zdracení :-D
Taxem udělala předběžný sumář přihlášených na bowlingový turnaj. Vychází mi to zatím takto:
Burísek + Burajda + Jitka + Václav (jedno družstvo)
Banánovník + Zakarr + Zakarrová + ? (druhé družstvo)
a další zatím nezařazení:
Ildi, radka, Ligi, Jarda, Míra l., John + John.
Pokud jsem na někoho zapomněla, moc se omlouvám. 8-)
No jestli se dostavím, tak klidně dělám náhradníka :-) jestli tam mají ovšem ty nejtěžší koule, páč ty mají takové otvory, že se mi tam pohodlně vejde palec :-))) mám ho totiž po nějaké prapraprapřadleně .-))
Sice jdu v neděli do práce, ale na chvilku se přijdu podívat. Jo a bowling nehraju. :-). Jak to tam vypadá s kouřením?
Jestli něco nezměnili, tak se chodí na chodbičku ;-) Neboj, určitě tam nebudeš sám :-)))
což je škoda. Měli by Vás vyšoupnout někam ven. Nemusel bych prát všechno oblečení a nebylo by mi ráno špatně...
Tobě to minule dělalo nějaké problémy ? Vždyť obě místa, kde jsme se všichni vyskytovali (salónek + bowling), byla nekuřácká...
Jasně a kouřilo se o deset metrů dál. Oddělený to nebylo v podstatě nijak. Ano dělalo. Mě to vždycky dělá problémy :o(
ALe je fakt, že to bylo lepší než kdekoli jinde a nekouřilo se u stolu. To bych tam pobyl asi tak pět deset minut. Takhle jsem to minule vydržel několik hodin.
tak pěkné to bylo! Bowlingový turnaj se odehrál, pojedlo se, popilo, popovídalo. Já šest hodin v podstatě nezavřel hubu:o))) I tak si nešlo pokecat s každým, bo nás bylo moc. U některých mě to mrzí hodně:o((
ALe bylo fajn a velmi příjemně. A to navzdory tomu sráči, který do Radavy zavolal jménem Radky a zrušil rezervaci. Tomu přeji do dalšího roku, aby se k němu někdo choval stejně "mile", jako se on chová k ostatním. Nejlíp kdyby dostal alespoň svrab a Alheizmera. Všem ostatním přeju, ať se příští rok máte alespoň o chlup lépe než letos. Ať se vám splní, co si přejete i to, po čem toužíte třeba jen v skrytu duše.
a nebyl to jiste Med-ved :)
To jako fakt někdo udělal? No to snad není pravda... :-((((
Bohužel, je to pravda. I na bowlingové dráhy, které byly rezervovány a posléze někým neznámým rezervace zrušena, jsme se dostali jen náhodou. Ale nakonec vše dobře dopadlo. Viz hodnocení Jurimíra výše.
Nad "přítelem" visela ve vzduchu čenichovka od Radky, ale zrušením rezervace na NaKoláckém večírku visí těch čenichovek ve vzduchu myslím mnohem víc. Nikdy by jsem nevěřil, až kam je ten xindl schopen klesnout :-(
Myslím, že by Radka měla mít hlavně dost cti, slušnosti a odvahy, aby jednoznačně odmítla ty hloupé spekulace, že bych s tím měl cokoli společného.
Co si myslí Radka, to je její věc, názor můj ale je, že ty by jsi takhle hloboko neklesl. Mám proti tobě spoustu výhrad, ale podle mne ty za ničím nestojíš.
Domnívám se, že Medvěd stojí za bukem a číhá.
A když to nejméně čekáme, vybafne na nás ...
;-D
Když mě se stejně nikdo nebojí... :o((
Ale to jsou mi noviny! Já tam sedim a takováhle zásadní informace se mi nedonese.
Jinak v podstatě podepisuju to co napsal Jurimír, rád sem vás viděl, příjemně sem si zaházel a dobře sem se pobavil.
A to, že to včera všechno proběhlo tak super budiž tomu sráčovi důkazem, že tady se prostě nechytá.
A pokud by někdo pouštěl na někoho nějaký koule, tak já budu pomáhat držet ;-)
jo jo bylo to moc fajn, jen cesta zpět byla poněkud náročná - spolubydlící nechala klíče v zámku a na zvonek nereagovala, takže jsem se ve tři ráno dopravovala nočními spoji z pankráce do čakovic..................co víc si přát, než po hezkém večeru nějaké to dobrodružství
No jo,to sou ty noční autobusy... Co ti tam jedou 3.... mě jede jedna tramvaj a navazuje jeden bus a pohoda... :-D :-D :-D
Ale sem rád, že si dorazila... v noci to není sranda...
Hlásím, že několik obrázků z letošního srazu Nakoláků je na následující adrese: http://burisek.rajce.idnes.cz/NaKole.cz...
Konce služebního hlášení :-)
Jsem rád, že jsem zase viděl na vlastní oči lidičky, kteří sem přispívají.
Já dodám fota až první pracovní den v 08, protože kábl k foťáku je samozřejmě v práci .-(
sikovnej :-) A ctecka?
No mám tři foťáky, každej jinej kábl a čtečku němáju. Tak myslím,že by to asi bylo i řešení :-)) Dobrá, po nějaké se čouhnu :-)
Mels napsat jeziskovi... Vidis, takhle mas prd :-)
Tak kábl k dispozici a fota na netu. Nedostatek času zabránil napsání popisek .-) http://wert.rajce.idnes.cz/Vecirek/
Jediné minus ta akce měla - nepřišel MatyxCZ (dost lidí se na to těšilo). Škoda ...
Asi stáhl kalhoty dřív, než došel k brodu.
8-)
No to ses zase předved´ ...
Přidávám pár fotek z Nákoláckého večírku:
http://djohn.rajce.idnes.cz/Nakolacky_vecirek...
Pěkné (i když se svým nefotogenickým ksichtem bych tam ani tolikrát nemusel být)......ale tři fotky mě teda zvlášť dostaly:
10100061 - Čajová depka
1010019 - Fantom bowlingu
290056 - ...radši bez komentáře (viz Burajda vpravo)
Rozcestník na www.vrstevnice (včetně "bonusu":) ) zde:
http://www.vrstevnice.com/akce/2007/12prosinec...