Tak sme s Michalem upekli plan na sobotni projizdku. Trasa neni pevne dana, bude objevna, tak kdyby se chtel nekdo pridat.
Vyjizdim v 10:00 ze Zlicina po silnici smer Hlasna Treban (pres jinocany,dobric,tachlovice, kuchar, morina). Cestou nebo nejdele v Hlasne Trebani se ke me prida Michal a vyrazime do terenu. Cestu zpatky planuju pak podel berounky a prokopakem zpet na Zlicin.
Tempo planuju spise pohodove, precejen to letos pro me bude asi posledni vyjizdka, pak uz na kolo nebudu mit cas.
Já ne - musím se věnovat přípravě jisté předvánoční akce :o)))
Užijte si to, bahna bude dostatek :o)))
skoda skoda...
na bahinko se ale tesim :) jen musim vyresit jak ocistit kolo driv nez dorazim domu... posledne z nej kapalo bahno jeste v obyvaku :)
Zkus cestou Berounku :o)))
Původně jsem se chtěl jít zítra podívat na pražský rallysprint, ale kolu dám přednost. Večer ještě upřesním napevno. Možná mi zítra čeká ještě melouch, o kterém nevím.
Já bych se rád přidal, mohli bychom se někde na Zličíně sejít? Neznám tuto oblast moc, je možné se sejít někde u metra Zličín, tak bych určitě trefil.
P.S. jak je to s kolem v metru, musím na něj mít nějakej lístek? Vezu ho ve vagonů co je ta plosina t.z.n. jak je řidič.
Díky za rady
Pokud by nekdo chtel prijet masinkou, tak jede vlak c. 9918 smer Beroun, kola bere, odjezd z hlavaku 08:56, ze Smeechowa 09:04, v Trebani je 09:48. Pojede-li nekdo vlakem, dejte mi vedet, pockam tam a vyrazime pb a pro_pa naproti, pravdepodobne bude finalni sraz v Morine. Aspon si vychutnate ten krasny kopecek, ktery ja si vychutnavam kazde rano kdyz jedu na kole do prace :-) Upresneni zde vecer.
Jinak, vylet nebude dlouhy, ale s vyjimkou prvni a posledni casti, ktere jsou po asfaltu, bude v terenu, misty i trochu hardcore (vodopady), ale tam to prenesem. Postupne se budeme posunovat smerem k Praze, konec predpokladam v Radotine odkud uz je to do Prahy (i pro mne, zpet do trebane) kousek. Zadne chrteni, spise pohoda - na kole jezdim proto abych si vyrobil vetsi zizen a ne abych se znicil.
Jeste doplnim, pokud by nekdo mel chut i po teto projizdce jeste nekam zajet, beru si s sebou svetlo a muzem doprovodit Michala smerem domu a jeste nekam vystoupat. To ale az vec dohody v prubehu vyletu.
Tak ja definitivne nemuzu :o(
Hafo prace no.
Tak si to bahno-rochneni uzijte beze mne...
Bude li nekdo nevyzitej nebo se mu bude zdat, ze ma furt to kolo jeste moc cisty, tak se chystam nekam v nedeli.... Teda jestlize nebude MEGA hnusny pocasi. Nejspis prekvapive na Brdy :o), ale nebranim se alternativnim planum.
Zdravim vsetkych vospolok, zajtrajsok vam zavidim, ale tento vikend nemozem. Inac Jirko, hlasim, ze uz mam blatniky! :)
Tak jsme dojeli s Martinem domu. Neco malo pres padesat kilaku, ale poctivych tisic metru nastoupano. A v tom bahne... No mame toho plny brejle, blato vsude, dnes jsme rozhodne vypadali silne bikersky :-)
Urcite to nekdy zopakujeme, teren je tam uzasny a tech pet, misty i vice cm bahna stalo taky za to.
Nebýt tolik bahna tak Vám ale počasí na to že je 16 dní do vánoc vyšlo, že?? :-)
Už jsem doma dlouho, ale úplně jsem vytuhl. Bylo to úžasné, počasí exkluziní, bahno dobře lepivé a hodně.
Díky všem.
Mě to dalo necelých 75 km a 1 002 výškovejch.
Zde něco fotek: http://propa.rajce.idnes.cz/Karlstejnsko/#album
tak sem se vecir kouknul na kolo... sice hned v sotobu proslo wapkou, ale i tak je trochu zadelany, retez se netoci pac kladny jsou obaleny bahnem, kazeta taky cela od bahna o klikach ani nemluve... aspon presmyk chodi hladce... ale myslim ze me dnes ceka rozborka a vycisteni celeho kola :)
Vem to pozitivně - stejně bys to musel rozebrat až to budeš přestrojovat na nový rám, tak to můžeš vzít z jedný vody na čisto :o)))
nestoji tam nahore na kopci nahodou Michal s Martinem?
http://wooteep.rajce.idnes.cz/2007_12_08/images...