Teď jsem to slyšel v rádiu - kerá se chce vdát, tak dneska barborky do vázy! Úspěch prý zaručen :-)
V sobotu mi rozkvet takovej malinkatej kaktousek, který jsem našel před 2 roky na chodníku. Je mi to docela divný, protože jsem měl za to, že to je napodobenina z umělé hmoty a ty 2 roky jsem ho proto nikdy nezalil, tak jsem z toho paf :-).
No jestli on to neudělal z pudu sebezáchovy !!
Nebo se chce také vdávat - Ai, měl bys mu pořídit kamaráda :o)))
Jen mi není jasné jak se u kaktusů pozná kluk a holka ;-)
Jestli je to jako u lidí, tak samičí bude pichlavější :o)))
Nasadils mi s tou souvislostí barborek a vdavekchtivostí brouka do hlavy. Že je jenom údajná? ;-)
Hele, ty můžeš být v absolutním klidu - ať ti rozkvete cokoli, tebe se vdavky rozhodně netýkají :o)))
I H N E D se vraťte k původnímu tématu!!! Já vás sleduju!!! Dneska na vás mám čas, ohlídám si vás ...
Aby mi nějací P.T. návštěvníci vyčítali, že témata jsou špatná, lidi na sebe sršatí a přihodili i zopár jedovatých slin ...
;-D
dík za připomínku. Ne že bych se chtěl vdávat:o), ale líbí se mi to rozkvětlý na štědrovečerním stole. Večer nařežu dvě "kytičky" do vázy.
co budeš řezat? a co se správně řezat má?
nevím, co se má. Jako každej rok budu řezat, višeň, třešeň, zlatej déšť, kroucenou vrbu a břízu. Protože se mi to líbí dohromady:o)
před chvilkou jsem se na netu dočetla, že pokud to má být dle tradice, měla by to být třešeň, kdo se nechce vdát, jen mít dekoraci, může řezat cokoli :)
ale kde já budu shánět třešeň, to nevím =)
Ty nehledej, nařiďl: hledejte, rádcové moji, hledejte. :-)
to bych musela nějaké rádce mít... =)
Vezmi to z práce někde kolem zahrad a když jim řekneš, že by ses ráda vdávala, tak Ti určitě kousek tý třešně daj :-)))
(hele, cami, podstatný je že nemáš ty střevní potíže jako já :-))) )
vidíš a já bych střevní potíže brala, to se pak hubne samo, ale já bych s nimi nechodila do práce a nehnala se na Blaník, jak jsem již ve vedlejším tématu uvedla ;o)
to se ti řekne, když cestou z práce nemám žádné zahrady... :-/
Vem to až za koleje k cyklu, tam je třešní spousta :-)
tam nejsou třešně, tam jsou sakury =)
Vem to do Kramolínovy ulice. Na zahradě jednoho domu stojí třešeň. Majitel je taky cyklista. Aby to bylo trochu zábavné, nenapíšu přesně adresu. Vyprav se tam s GPS :o))
Loc: 50°11'28.704"N, 15°2'53.312"E
Jo - a prý když jde opravdu o ty vdavky, tak neřezat, ale ukousnout... :-) (Nekecám, fakt jsem to někde v říkání o lidových zvycích četla.)
tak nejen že jsem je nekousala, ale ještě navíc je trhal vette =) tak nevím, jak to bude s indikací...
Nojo... zrovna tady ukecávám syna, že na konci ulice je jedna třešeň, jestli by mi neskočil... a nechce! Ale asi by to v takovém případě byla stejně houby indikace. Ještě by se pak ženil ve svých osmnácti on... :-)