Asi vetsina z Vas zna Ludka z Kyjova a jeho krasny Flevo bike.
Ludek ted proziva velmi tezke zdravotni obdobi, myslete prosim na nej, je to jediny zpusob, jak mu muzeme nyni pomoct.
Diky vsem.
jsem sice bikerka a "leháče" (lehocipedy) znám jen odtud z fotografií a ze srazů "nakole", kde se objevily a neznám Luďka a nevím, s čím se potýká, nicméně z vlastní zkušenosti vím, že myslet pozitivně na kohokoli v nesnázích pomáhá, je to vlastně mimosmyslové posílání pozitivní energie...
tedy, myslím na něj...
Držím palce... všechny :o)))
Taky se připojuji - hodně sil a pozitivního myšlení...
Zvládni to jako Flevo!
Vcera jsem se stavoval u Ludka - vsechny Vas zdravi a urcite take dekuje za myslenky a za modlitby.
Bohuzel Vam to neni schopny rict ani napsat primo...
Urcite by ho ale potesilo, kdyby jste mu poslali pohled s povzbuzenim.
Kdo by chtel, at mi napise na e-mail, obratem poslu adresu, pripadne vic informaci.
Diky moc.
Nevím jaká choroba Ludka trápí,ale tuším.Na Suchém jsem s ním setkal,odzkoušel jeho flevo.Moc mi to nešlo ,ale byl jsem rád ,že jsem ho poznal.Jeho přístup a houževnmatost při stavbě a krocení svého leháče mne nadchla(četl jsem to na Lukových stránkách),že jsem se sám pustil do stavby rozdělaného lehokola.Moc mne mrzí co musí prožívat,protože mám pár kamarádů a příbuzných vážně nemocných, za které se denně modlím a vím že to není žádná legrace bojovat s nemocí ,ale modlitba je nejsilnější zbraní nejen proti nemocem.Od této chvíle volám k Bohu každou volnou chvilku až do Ludkova uzdravení. Petr Dostál
Dne 25.2. po tezke nemoci zemrel Ludek Zelinka. Pohreb bude v sobotu 1.3. ve 14 hodin v Nenkovicich (u Kyjova) na mistnim hrbitove.
Tak hodne stesti v pristim kole Ludku!
Jsem nesmírně rád, že jsem měl možnost se s Luďkem znát osobně. Potkali jsme se jen několikrát a jen na pár hodin, ale i tak jsem ho považoval za jednoho z nejpříjemnějších lidí jaké lze v životě potkat. Nechť na něj nikdy nezapomeneme.
Jedu na pohřeb, a vyřídím mu Vaše vzkazy.