Cyklistická infrastruktura neznamená jenom budování stezek. Každá cesta začíná a končí uložením kola na bezpečném místě. Cyklisté v Praze dnes narážejí na nedostatek vhodných stojanů pro kola, a to hlavně v centru města. Díky iniciativě pražského magistrátu by se situace měla v následujícím roce změnit.
Vážený Martisi, tedy to byl skutečně hodnotný příspěvek!Skutečný výkřik....
Tak to jsem se tedy zase obohatil....:-()
No co, mám tu plakat nad rozlitým mlíkem??? Magistráty Prahy nechtěj kolisty, nechtěj taky stojany na kola. Tot´vše! Kde by ti kolisté jezdili - kolem těch stojanů??? Museli by jim postavit hafo cyklostezek a to stojí hafo peněz, radši zdražíme MHD, to nám něco vydělá...A ne postavit cyklostezky, eště by nám lidi začli jezdit na kolech a jak bychom pak mohli vydělávat na předražené MHD???........Krom toho by nám stoupla ještě kriminalita....jaký zámky by museli mít kolisté v Praze, aby jim kola nikdo neukradl i se stojany????....nevím...
Já bych řekl že to byla reakce na tvůj nedávný komentář kde si strhal článek s tím že je nic neříkající a pár dní na to napíšeš komentář který je naprosto o ničem.
Aspoň já to tak pochopil.
Praha 10 už začala sama :)
http://cyklopraha10.rogner.cz/nove-stojany-na...