http://zpravy.idnes.cz/drtivou-vetsinu-srazek-s...
A co tohle? :o) http://zpravy.idnes.cz/praha-ustoupila...
Tak tohle je jen blábol, aby si zase někdo mohl tlouct do prasou, že se udělalo něco pro cyklisty...
Nejvíce nehod způsobí cyklisté, motorkáři, kamioňáci, kloboukáři, osmnáctiletí řidiči,...a tak bych mohl pokračovat. Co novinář, to jiný článek
Já to beru tak, že v každé skupině jsou lidé, kteří svou blbostí hazardují se životem. Čas od času si nějakého zubatá vyhlídne a odtáhne do věčných lovišť.
Podle mě je to jen přirozený výběr, kdy se v přírodě slabý jedinec (v případě lidí intelektuálně slabý) stává kořistí - potravou silnějších. Zkrátka je přirozené, že je odstraněn, aby se nemnožil a neprznil genofond...
...To není z mojí hlavy, to Darwin...
myslím, že i Adolf měl podobný myšlenky, celkově vyzněly poněkud nezdravě
Narážíš na mě, jakože jsem nějaký fašoun? NE!
Řekl jsem jen pravdu, za kterou si stojím a nikdo mě zatím argumenty nepřesvedčil o opaku.
K Adolfovi mě nepřirovnávej, protože bys pletl hrušky s jabkama...Hitler se zbavoval i schopných jedinců (nocí dlouhých nožů počínaje, upřednostnováním sportu před vzděláním a likvidací německé inteligence konče)
Tvoje teorie je hloupá, vlastně úplně pitomá a nesprávná.A na tom nic nezachrání ani ohánění se Darwinem.
A stejně mám pravdu a basta...o Darwinovi kdysi mluvili naprosto stejně
Hele, postav se před někoho zmrzačeného z nehody s autem nebo před pozůstalé některé z obětí a vykládej jim Tvé teorie o prznění genofondu. A je úplně jedno, jestli nehodu zavinil ten, kdo nebyl osvětlen nebo ten, kdo nedával pozor. Možná ze své osvětové přednášky vyklouzneš jen s boulemi. Srovnáváš teorii na vývoj druhů s ději v silničním provozu, to není příroda, ty náš malý hrdý nepochopený vědče.
na >> http://encyklopedie.seznam.cz/heslo/212031...
Což znamená, že jsme potomky těch nejhorších a nejbezohlednějších, kteří vyvraždili a pobili ty druhé, aby měli větší prostor (jako Přemyslovci Slavníkovce atd.)
Takže se vlastně nelze divit, že jsme jací jsme...
Svět je jedno velké bahno a jen svině se vněm dokáží pohybovat...už je to tak
Svět je jedno velké bahno a jen svině se vněm dokáží pohybovat...už je to tak
Taková statistika vyžaduje důvěru v závěry vyšetřování Policie. Tuhle důvěru bohužel postrádám. Viník bývá často stanoven cestou nejmenšího odporu (úsilí).
Jen drobná perlička:
Včera sem si to večerem šlapal na stezce pro cyklisty vedle silnice a najednou za zády klakson a těsně vedle se prohnal červený malolitrážní osobáček. Schválně si najel až ke mě aby byla větší legrace. Ještě jsem záhledl jak se mladík v kšiltovce otáčí ke spolujezdci. Měl jsem v uších špunty a poslouchal nějaký houslový koncert, takže se mu nepodařilo narušit mi psychickou ani fyzickou rovnováhu, ale být na tom kole moje žena tak nejspíš úlekem spadne pod další projíždějící auto. A hned by byla na světě nehoda zapříčiněná cyklistou. To je úskalí takovýchto statistik. Na druhou stranu neodvozuju z toho, že řidiči jsou prasata, protože tohle nebyl řidič, ale ubožáček v jedoucím autě.