Zdravím,
na jaře se chystám na nákup nového bajku.
Dlouho jsem hledal az jsem nasel
http://www.mojekolo.cz/1704-avalanche-2.0-disc-red
Co tomu rikate? Bude to ok? Mate nejake zkusenosti s GTéčky?
Rám asi super, ale komponenty nevim...
PS: nejezdim zavodně :-), ale středně těžký terének, asfalt, lesní,polní cesty....vlastně téměř všude
Díky za konzultaci!
Chybu rozhodně neuděláš :o)))
No nepovidej:-)))
Mám sice nižší a starší verzi, ale já jsem rozhodně chybu neudělala :o)))
Jsem ráda, že jsem na něj tehdy nechala ukecat...
I když je fakt, že na moje zelené Bianchi to teda nemá...
Jeeezis. to sis trochu nabehl, s tou otazkou jestli mame nejake zkusenosti s GT.....
... Jo mame, jeden ram mi praskl, druhy mam cca 9 kkm, oba jezdily skvele. Sem ti moc nepomohl, co? :-) Jeste dodam, stejne jako 95% jinych znacek se ramy GT vari na Taiwanu nebo v Cine. Ty kotouce nevim nevim, to ti reknou spise jini, ja bych v teto cenove hladine radeji vecka. Stejne kolo, ale model tusim 2005 s veckama ma moje zena a nedovede si ho vynachvalit. Neni to spatne kolo.
Jak to bylo v Armagedonu (myslim tim ten film), kdyz raketa tankovala na MIRu. Ten rusak rekl takovou větu:
"Americké komponenty, ruské komponety - všechno Taiwan" :-D
Asi je to o náhodě jako se vším...
Abych pravdu řekl, tak už jsem se pro něj rozhodl :-))
Dělam jen takovou sondu :)
Ty kotouče me právě zajímaji taky a dost...
Hydralicky ovladáné jsou ok, ne?
Jen nevim ta kvalita...:(
K těmhle kotoučům jsem měl nejprve dost nedůvěru, ale teď mi v okolí jezdí na dvou kolech a problémy s nimi majitelé nemají žádné (to ale u dvou lidi nic neznamená).
Zkoušel jsem je chvilku a byly po funční stránce překvapivě docela dobrý, na dražší hydry jako ORO, XT, Louisy nemají (tím myslím že měly o něco menší brzdou sílu, ale pořád slušnou a i o malinko horší dávkování, ale také pořád slušné), ale klidně bych do nich šel.
Tak abych tuto diskuzi nejak zakoncil...
Do kola jdu, nikdo mi to nerozmluví, teším se na něj jak malej Jára :-))
Myslim ze to je celkem slusne kolo. Mozna nekdo rekne, ze za tyto penize může mít jiná značka lepší... Ať má :-D je mi to uz fuk :-) mam vybrano.
Na jaře, až ho trochu proženu, tak sem napíšu první dojmy!
Ja myslim, ze budes spokojeny, neni to spatne kolo, za ty penize.
taky o něm uvažuji, ale zda se mi trochu slabý rám oproti některým jiným výrobcům, mám 183 cm a 98 kg
Psal jem to tady uz mockrat ja mam GT-Avalanche 1.0
Najezdil jsem na nem par tisic km a bez problemu z meho okoli kamošu jezdim vsichni na GT http://www.mojekolo.cz/team