V sobotu bych ráda s Machnou (a event. dalšími zájemci)vyrazila na běžky.
Jaké zkušenosti s běžkovými podmínkami jste nabrali o víkendu?!?
Kterým směrem byste doporučili se vydat?!?
teda teda... takove supr blative pocasi na kolo a ty chces vytahovat bezky? :)
no také jsem uvažovala o kole, ale manipulátorka Machna mě ukecává na běžky :o)))
Asi vytvořím nějakou variantu Kolo-běžky a v pátek se to rozsekne podle aktuálního počasí...
kolo-bezky? jako ze bezky pridelas podel horni ramove trubky a pojedes se nekam projet... kdyz narazis na snih, tak kolo na zada, bezky na nohy?
a nebo ze na kole vymenis kola za bezky? :)
Kolo nebo běžky :o)))
Jestli do hor na hrebeny, tak je to asi jedno.
Ale v brdech to ještě nejde i když v lese nějakej ten sních leží, tak ho není souvyslá vrstva.
:o)))
Jinak pokud je počasí aspoň takový jako bylo třeba tuhle neděli tak na kolo to jde v pohodě (by jsem jezdit) jenom to chce to správný oblečení a to ty určitě máš :-)
Jasně, ale vzhledem k tomu, že jsem loni běžky ani nevytáhla, tak mě přece jenom lákají tentokrát více než to kolo...
Byl jsem také, bylo to skvělé, až na tu hromadu co jsem nechal před barákem na trávníku. Tolik bahna, listů a podobných věcí jsem si z projížďky už dlouho nepřivezl :-).
Hlavní je, že sis to užil :o)))
v tomhle pocasi se da jezdit i za tmy. V patek sem dal na zkousku 10km (defakto bez svetla - blbec sem si ho poradne nenabil) a v nedeli 20km se svetlem... jedinej problem je totalne zadelany kolo :)
Ale to v tý tmě naštěstí nevidíš :o)))
Moje kolo se vcera vecer po Brdskym vyletu nevychovane vykakalo u Michala v predsini. Jsem mu rikal, ze ho zaparkuju venku, ale on jinak nedal. Michal doda casem fotku :)
Jediná výhoda soužití s tchýní je garáž a hadice s vodou.
Ano, ano, potvrzuji, nejenom, ze nas prekvapil svoji navstevou, ale v porovnani s jeho kolem bylo to moje nablyskany svihak.....
http://kandrac.net/tmp/meduza_navsteva_2007_11...
Zustalo po nem toto.....
http://kandrac.net/tmp/meduza_navsteva_2007_11...
A take po Jirkovi samotnem zbyla viditelna stopa :-)
V lednici?!? :o)))
Pokud byste své běžky nasměrovali na Šumavu, mohla bych se případně přidat?
Helejte se, vy bláznivý zimní cyklisté, založte si svoje téma, kam na kolo v sobotu. Tohle má být o lyžování, že jo, radko. 8-)))
No, zatím váhám :o)))
Snad jsi nepodlehla svodům těch výše přihlášených diskutérů! 8-) Budeš muset umýt kolo (po akci)! 8-)))
Psssst, potichu, ať to neslyší moje kolo, nebo bude chtít umýt i to bahno, co už na něm drží skoro měsíc :o)))
Doporučuju se na běžky vykašlat a na kole se vydat směr Říčany!!
Všechno jsem přehodnotila, v pátek jdu do divadla a v sobotu budu doma.
Na kolo až v neděli a soukr, protože si musím testnout jednu trasu...
Nicméně všem díky za tipy :o)))