Přes víkend jsem nebyl na počítačí - přejížděl jsem v lese na kole srnky,a teď se nestačím divit. Je mi docela jedno, jak a proč se někdo hádá. Nefandím nikomu, protože o tom vím kulové. Ale co mě zaráží, je : Kdo a proč tu sakra maže témata? Copak jsme malé děti, aby nám někdo zakazoval filmy s hvězdičkou? A pokud je v odpovědi sprosté slovo tak se dá vytečkovat a nemusí se mazat celý příspěvek. Nechci vířit další vášně. Pokud bude toto téma prohlášeno za špinavé, ignorujte ho. Pokud odpovědi byly napsány jinde, nenašel jsem je - nejsem moc bystrý. Odpusťte staříčkovi....:-)
No, nemizí jenom témata, za dobu, co sem chodím zmizelo i pár skalních. Nedobrý vývoj, ne pro jejich zmizení samotné, ale pro důvody, které je k tomu přivedly.:-(((
Neres to:-) Ja uz to asi taky prestanu resit. Mozna uz tu nebudu resit vubec nic:-)
Já bych to neviděl tak černě. Myslím že mi co jsme ještě zažili bolševiky jsme příliš přecitlivělí na podobné zásahy. Já tomu říkám postkomunistický šok. Pokud je to co je psáno opravdu nechutné (a to bylo), tak mi takový zásah vůbec nevadí.