Už jsem Vás chválil jak jste byli na těch fotkách co vyjííždíte tu Maturitu. Asi jste toho vyjeli víc než bych vyjel já, ale o to výjimečně nejde. Jde o to, že takovéhle hrátky dodávají bikerovi radost a ta je pro lehkonohé stoupání vždy nejdůležitější. Podobné pasování provádíme rituálně i u nás ve vidlákově. Jeden skvělý vidlák, biker, například do kopce neslézá z kola dokud nepadne. Problém je, že je děsně čistotnej a pak půl hodiny smývá krev ze všech odřenin. Potom se vrátí pod kopeček, těch deset metrů co nevyjel, po cestě uklízí větve a šutry a znova, klidně pětkrát. Já to vytlačím a počkám o))) Takové pasování končí tak na 24% stoupání.
Bikerské hrátky mohou mít i jiné podoby. Například tuhle jsem viděl několik už velkých kluků jak soutěžili, kdo zvedne bika jednou rukou nad hlavu, já teda ne.
Tak jaké máte bikerské hrátky?
Já včera viděl na kabelovce (seriál Outrageous Video) nějaký tradiční cyklobahnopotápěčský závod snad z Británie, kde bikeři šnorchlovali na kolech ve strouze s bahnem. Fakt vjeli na kole do bahnostrouhy hluboké tak do dvou metrů, že z nich trčely jen ty šnorchly a snažili se dojet asi 50 metrů co ta strouha měří. Tam se zas vynořili. Pořádaj to každoročně.
Kdyby se chtěl někdo zůčastnit:
http://www.youtube.com/watch?v=3IrCMo7tNpg
Hele a když už je někdo pasován, dostane bikerský dres?!?
Nápis na něm by třeba mohl začínat "Make love not..." :o)))
No presne tohle delam taky, ale koncim na stoupani tak ais 7% - plati to taky?