Omlouvám se za toto téma, ale potřeboval bych poradit.
Děcka mají kola, na které nelze dát klasický nocič na cyklistickou láhev.
Existují ještě nosiče na řidítka, nebo něco podobného ?
Takhle po pár kilometrch vypijou moje pití a já abych nosil batoh s flaškou na zádech ...
Proč jim to tam nejde? Nevejde se do rámu nebo protože tam nejsou návarky?
jo to jsem zapoměl napsat. Sorry!
Nevejde se do rámu. Klukovi je 7 let a má malé kolo, holce je 10 leta bohužel, přestože kolo je větší (24") tak má dámský rám a bohužel se tam nevejde ...
:-(
Ach ty překlepy! Omlouvám se. Píšu to v rychlosti.
Jo ty nosiče, ja se tam vždy snažím narvat 1,5 litrovou pet láhev, ta cyklo originál je malá a já mám vždy velkou žízeň, no ovšem i ta větší je po delší trase málo, ale nějaký obchod se najde, ne.
U toho dámského rámu bych to neviděl zle - normální "rámový" košík a ten objímkami připevnit na trubku. Ty objímky - loni jsem koupil v Jindřichově Hradci za 10,- Kč objímky právě pro případ, že tam nejsou návarky, dal jsem si to na starého favorira. Takže buď bývají k dostání, nebo to byla nějaká stará zásoba. U jednoho kola jsem to viděl tak, že měl košík připevněný dvěma elektrikářskými stahovacími plastovými pásky, jak s tim vojáci poutaj taky zajatce, to je k nepřetržení. Jestli to dcerce ale nebude překážet při šlapání.
Stejně by snad šlo u toho malého kolečka košík chytnout na řidítka a svislou trubku toho dětského představce, myslím, že si s tím určitě poradíš. A jinak - není na tom malém kole nosič? Pak bych to chytnul na něj. (pro zajímavost-dříve se vyráběly košíky určené k přichycení přímo na řidítka, vozil jsem ho asi 20 roků).