Vaše reakce - hodnocení.
A ty už si tam byla?!?
Zítra tam jdu.
A stihneš nám do večera poreferovat?!?
Bohužel ne, nedostanu se k počítači
Nevadí, tak se necháme v sobotu překvapit a dojmy s pojmy si sdělíme až potom :o))) Díky.
Tak když tu tento thread je, tak poprosím všechny majitele Foxek, kteří se do Brna dostanou, ať zkusí vyzkoušet nějaké Foxky 08 tam a pokusí se popsat subjektivní dojmy v rozdílu chování (je jasné, že se nějak moc při zkoušce na místě nepozná, ale něco přeci jen ano).
U modelů 08 jde o zásadní zásah do tlumení a očekává se tím i jiné chování a mě by zajímalo, jak moc se bude lišit.
Díky
Byl to můj první sportlife a hodně se mi tam líbilo, tolik krásných hraček k prohlednutí, nádhera. Hodně věcí po kterých jsem dlouho slintal na netu, jsem si mohl prohlednout naživo. 2 pavilony plné kol(třetí jenom okrajově), prostě sen. Já svých rozhodně 100Kč nelituju. Jediné co mi bylo líto, že nemám navíc 100000Kč abych tu nemusel jenom slintat a mohl je tu utratit :-). Exponát který rozhodně "upoutal" moji pozornost bylo fanantikovo kolo s pákou, to bych tu nečekal.
Neříkej, fanatikovo kolo je vystaveno?!? A kde, prosím, ať si ho konečně můžu v klidu prohlédnout :o)))
Tak jsem ve zdraví doma a musím říct, že se mi to móooooc líbilo. Oči se namlsaly dosytosti a peněženku jsem musela držet pěkně na uzdě, jinak by konto hořce zaplakalo :o)))
Prostě paráda...
Naprostá spokojenost :-)