A je to tady! Vyhlašuji turnaj v bowlingu při Vánočním srazu Nakoláků.
Turnaj je vypsán pro 6 družstev po 4 - 5 členech. Každé družstvo bude mít k dispozici jednu dráhu po dobu 40 minut, v nichž by měli všichni členové odházet 10 dvojhodů... ale pravidla už snad znáte z loňska. 8-)
Prosím zájemce o účast v tomto turnaji, aby se domluvili a nahlásili sestavu družstev, zvolili si kapitána a výstižný název družstva.
Sportu zdar a bowlingu zvlášť!
A odkaz, který se týká stejné loňské akce
http://www.nakole.cz/diskuze/tema.php3?id=3845...
Když budete trochu hledat, je tam i diskuze o pravidlech.
Paráda :o)))
Takže hledám další, do družstva Čulibrků !!!
Podmínky - mít alespoň jednu ruku, schopnou udržet a hodit koulí :o)))
To "hodit koulí" předpokládáš směrem ke kuželkám ? :-)))
No, zatím jsem o tom nepřemýšlela :o)))
Ale nekomplikovala bych to :o)))
Ptám se jenom z toho důvodu abysme se pak nedohadovali na místě ;-)
Vždyť víš, že mě nejde o výkony :o))) Ale každý bod se hodí, když se podaří :o)))
nehraju, já to radši zase celý prokecám :o)
Já dtto Jurimír :-)))
Škoda. Jednou za rok hezke legračne hry bowling s nakoly.Stači na sraz na vylet bohate pokec,jo?
Doufam, ze zase posilis nase druzstvo?!? Loni vam to slo skvele :o)))
Vzdyt tu kecame cely rok, tak proc jednou nedelat i neco jineho:-)
Ve Stopařově průvodci galaxiií došel Ford Perfect k tomu, že pozemšťané stále mluví proto, že jinak by museli myslet. Jsem ten případ:o)
:-) Ze by az tak?:-)))
alespoň že ta něžnější půlka lidstva zvládá multi-tasking :o))) ... jo a díky za ryby !!!! :o))))
Jdu s tebou do družstva, aspoň sundám průměr směrem dolů. Vloni jsem hrála důsledně systémem žlábek-žlábek (levý -pravý).
Proboha, ty´s musela chodit na pánskej? To tam pro dámy ono zařízení nemaj´? To je asi pěkná knajpa ...
:-)
Ja mam takovej pocit, jestli jsem v loni nevyhlasil soutez o tom, kdo vymete na jeden hod oba zlabky:-) Obcas se o to nekdy pokousim a jeste se mi to nepovedlo:-) Ale jednou se mi zadarilo hodit kouli na vedlejsi drahu:-)
Sice jsem se nepřihlásil, ale v případě, že by jsem se účastnil, chtěl bych prosím dělat třetího náhradníka :-))) a komu? tomu, kdo chce prohrát .-)))
To tě beru :o)))
:-)) no ale kolikrát se mi povedlo porazit i mladšího syna, tak zase nejsem tak špatnej :o))))
Ve žlábkách?!? :o)))
Já chci taky hrát, ale čulibrky nebrat!!!
Btw kdy že je tahle akce???
Re: Vánoční besídka a bowling
Tak to vypadá, že už se nikdo další nepřihlásí - zatím je největší zájem o sobotu 29.12. Takže besídku bychom směřovali na tenhle termín.
Datum: 25.10.07 12:26
Autor: Jitka
Díky ,já velké množství dat v poslední době nestíhám..
Pomalej procesor??:-))
ne...premnozeni medvedi...
Rád se zúčastním....ale nějak mi tu chybí kde a hlavně kdy to bude!!!
Re: Vánoční besídka a bowling
Tak to vypadá, že už se nikdo další nepřihlásí - zatím je největší zájem o sobotu 29.12. Takže besídku bychom směřovali na tenhle termín.
Datum: 25.10.07 12:26
Autor: Jitka
A o místo se mluví tady v zadání http://www.nakole.cz/diskuze/tema.php3?id=5882