/ myšlena obec Dub nad Moravou/. Potkali bychom se v centrální části lokality, říkejme jí třeba náves či náměstíčko v 10 hod. Dále bychom lehce prošmejdili oblast kolem řeky Moravy, grygovské Království, možná i partie kolem rybníků v Tovačově - jsou to převážně polňačky nekonfliktního typu, občas kalužinka, jinde bahníčko. Hodnocení akce proběhne na bázi již ověřeného modelu doplnění tekutin v zatím nespecifikovaném zařízení nevalné úrovně.
"polňačky nekonfliktního typu" - to jsi móooc krásně nazval :o)))
Užijte si to :o)))
No mozna to nakonec zkusim nejak vmestnat do programu. Ale asi jen na chvili. A v nedeli ma byt slusna kosa :-)
Čekejte u sochy TGM v 10 hod.Přežil fašisty i komunisty,zaslouží si úctu(spíše dubští občané).V okolí řeky Moravy jsou pěkné stezky,hospody moc neznám.Když bude kosa,tak se koupat nebudem a dobře se oblečem.Zdravím všechny "skalní"kteří se nezaleknou nepřízně počasí.A těším se na vás.
Péťa
Já zase znám hospody a navíc sem včera vypálil pravou švestkovou, ta hřeje spolehlivě a beru bajka, takže žádný flákání, moc se nenavlíkejte.
jak jako bajka? To budu sam nalezato nebo co? Pokud si vzpomenu, tak vezmu vzorek mandlovice
Jinak ,než na bajkovi to asi nepůljde,vždyť Dub leží v kopcovitém terénu.ale okolí je placka,tak se neboj ,že to nezvládneš na lehokole
Tož budu tam v 9.58.Na krosíku,musím z něj utřít prach a provětrat ho,leniví v koutě garáže.Jo Maxík je v provozu častěji.
tak dobré to bylo. Celkem 66km AVG 20km/h to je dost slusny. Skoda ze mi celou cestu zpatky tak hnusne foukalo, uz jsem se pak dost trapil. Priste zas :-)
Tak nam prostějovakum se jelo lépe.Z Tovačova jsme měli až do Hrubčic novou silnici jen pro sebe.Nádherny výhled na okolní hory.cisty vzduch.Díky kamarádi za příjemně prožitou (projetou)neděli.Snad nám ještě počasí umožní projet se v okolí tovačovských pískoven v brzké budoucnosti.Těším se na příští pronjíždku.Péťa
Tož nazdar.A kudy jste jezdili?A v kterech osvěžovnach jste měli zastavky?At si trochu připomenu jestli jezdim taky tim směrem.
Dubu od sochy T.G.Masaryka jsme jeli do Království,navštívili jsme "Krále"-viz fota Finna-zítra je určite pověsí na internet.Odtud jsme se vrátili na Moravskou magistrálu přes pochybné lávky,do Věrovan,pak mezi tovačovskými rybníky(vypuštěnými)alejí staletých buků,do hospody u mlýna v Tovačově.
Tož a po náležitém posilnění nás Finn chtěl utopit v blátě - zavedl nás mezi jezera,vzniklé těžbou štěrkopísku a tolik bláta jsem dlouho nezažil.Teda já se brzo otočil a vrátil,ale Finn s Vladazou znali jen cestu vpřed.
poslóché, te chlape - nemít v sobě těch pět staroprdů, správně břečkózního charakteru, tak jsem to zřejmě otočil taky. to alkohol byl tím okřídleným rádcem, který mě popoháněl kupředu, ale kdo mě dnes postrčí k čištění kola, to teda nevím!
z důkladné očisty nakonec sešlo, komu by se chtělo umývat kolo v té kose? část předsevzetí jsem splnil výměnou řetězu, ale ouha - ten nový přeskakoval na zadním jednokolečku, nepoužitelné. do řitě, říkám si, a vrážím tam zpět ten starej řetěz abych mohl ráno jet do fachy. tak občas/většinou/ končí dobré úmysly.
Zde: http://album.volny.cz/honday/browse.php?album...
je pár fot. Tak je pravdou, že Vladaza dodržel slib - polňačky nekonfliktního typu, zato já sem to v závěru trochu pozměnil, myslím že Vladaza, který to jediný nevzdal to výstižně nazval prasárnou. Bohužel z této prasárny fota nejsou, asi by nebyla, ani kdyby mě nedošly baterky, protože sem sám bojoval s tím, abych se neutopil v bahně. Kdybych jednou vycvakl tretru, už bych se asi nerozjel.
Kdybyste pili pito, tak byste určitě nebloudili v bahně. Proč jste se hned nevykoupali? Však přerováci by to vypili.
Kdybych vypil pět pit, tak se asi po.... Mě se dělá blbě, když to pito jenom vidím. Peťo, my jsme nebloudili, akorát to bahno tam nebylo nahlášený. Asi tam nejezdí agenti z Impulsu.
Tak vidíš,aspon,víš proč vypiju pouze jedno Pito a mám dost.