V tomhle podzimním počasí to chci trochu odlehčit a ptám se, na co se promrzlí, propocení a unavení nejvíc těšíte po návratu do svého domova? Koupel, grog, postel, nebo něco jiného? Na poslední vyjížďce při občerstvení v hospůdce jim tam plápolal ohýnek v krbu a Michal konstatoval, že je to dost příjemný :-) Dal jsem mu za pravdu a přiložil své polínko :-) na rajče jsem dal pár fotek toho, na co se po jízdě těšívám já :-) Spíš tedy teď v zimě .-) v létě mě krb nechává celkem chladným .-)))
:-)))
Teplá sprcha + něco lehkýho k jídlu, v zimě hrnek svařáku :-)
Tak to ja kdyz to nekdy "trochu prezenu" a jedu takhle treba kdyz uz se zacina stmivat, navic zima, nebo dest (a obcas i hlad), tak uz mi staci jen to, ze budu konecne doma a vzdycky si slibuju, ze uz nikdy takhle blbnout nebudu a ze uz tak daleko, anebo navecer kdyz se ochladi, nikdy nepojedu.
Mno, dopadne to vzdy samozrejme "trochu jinak", za chvili zas zapomenu a na dalsi ceste se zase mam alespon na co tesit. Zkratka domu, at uz je tam jakkoliv a cokoliv ;-D ...
Vana horké vody se solí, čaj a večeře v posteli :o)))
Po cyklovylet primo k pc ,,www nakole. cz,,.Pak seznam-hry on-line. :-))))
Se spinavyma nohama?!? No fuj :o)))
co furt máte s tou horkou sprchou? V létě se naopak nejvíc těším na studenou:-)
O létě se ale nemluví :o)))
Jj, oheň v krbu by mě v létě asi zabil .-))))
Ale zase by si byl "nevšední" :o)))
V létě na bazén, v zimě na čaj s rumem
Tak ten bazén, ten bych brala taky...
"... dneska už konečně povolím tu zadní brzdu, abych domů nedojížděl tak zmordovaný..."
Ale když dojedu (zmordovaný) už nemám sílu s tím cokoli udělat a tak doufám, že se špalky časem sjedou a pak to snad zvládnu ...
;-E
Dostanu se z nejhoršího a pak si sundám boty. o)))
....boty a deutra, abych nezapomněl.
To je jednoduchý. Na Magdu a na Týnu.
Je vidět že jsi ještě mladý a čerstvě ženatý :-)))
to je možný, ale já to měl vždycky. Vždycky sem se těšil nejdřív na lidi a až potom na věci. Týna je sice pes, ale beru jí jako člověka. Na tu se díky jejímu nadšenýmu vítání těším obzvlášť.
I když po více než týdenních vandrech se těším hodně hodně na záchodovou mísu. Obzvlášť v zimě. Ten pocit, když si k tomu můžu třeba po dvou tejdnech sednout a navíc v teple a s Reflexem, tak ten je nesdělitelnej :o)
Jo to máš pravdu - kniha a záchodová mísa - nejlepší přátelé člověka :-)
Dlouhé vysedávání podporuje hemoroidy.
Copak je hodina dkouho? :-)
No, jak pro koho. Po hodině dřepění na míse bych asi nevstal, páč bych měl úplně dřevěný nohy.
Musíš si sklopit prkýnko, porcelán má ouzkej rantl.;-)
Tak mě napadlo - nevymyslel už náhodou někdo lehozáchod?
Vymyslel - copak neznáš nemocniční mísu?!? :o)))
Lehozáchod ne ale tureckej dřepozáchod je dobrej pro nelehokolisty
Když se vrátím domů z cest celá upocená, tak v první řadě se těším na to, že ze sebe sundám propocené cykl. oblečení, vlezu do sprchy a dám si něco dobrého k posilnění. Když už jsem v pohodě, sednu si v klidu, stáhnu z foťáku snímky z mých cest do PC a prohlížím si je... Znovu si promítám celý ten den strávený na cestách... I když při výjezdu se třeba najdou momenty, kdy už se mně opravdu nechce šlapat do kopců, vždy při večerním relax-bilancování na tyto chvíle zapomenu a zvítězí myšlenka, že to bylo prostě SUPER!!! Těším se opět na další krásné dny s možností vyrazit cyklo ven - někam do přírody, kde mně je dobře.
Mezisoučet:-)
- sprcha 9x
- jídlo 5x
- pití 6x
- lednička 1x
- wc 1x
- někdo blízký 1x
- spánek 1x
- internet 1x
- další jízda 1x
- TV 1x
a jestli jsem něco zapoměl, tak se omlouvám .-)))
Bazén, zapomněl jsi na ten bazén !!! A mirečkovu exhumaci !!! :o)))
Bazének jsem šoupl do sprchy :-) stejně je určitě malinkej .-))) a mirečka jsem nezařadil, ten je nezařaditelnej :-)
Bazén do sprchy?!? Asi ti šoupnu krb do kategorie ústředního vytápění !!! :o)))
to je dobře, žes mne nezařadil, werte, snad mne zařadí jiná:o)))
Tak to zase ne.
Bzének do sprchy.V tom případě máme ve sprše asi 21M3 vody(sakra jak se napíše horní index) .
Ono, v létě, přijet z vyjížďky a pak se vykoupat, natánhout se ve stínu pod stromem.... To je skoro jako zajezdit si na kole.
Teda to je to ale čistotnej spolek tady. Víc lidí dává přednost očistě před jídlem/ledničkou (myšleno bylo samozřejmě plnou)
Když si představim, jak se sápu po těch schodech domu, hlady se sotva trefim do dveří, tak kdyby mě v tu chvíli někdo začal sprchovat, tak ji asi fakt nakoupí bez výstrahy. :-)
Někde asi děláš chybu, to musíš vozit řízky sebou.
Já než se vykopu na kolo, to by vždycky jeden vyrost. Pravda, nejsem z nejrychlejších. A to jsem již "progresivně optimalizoval časový harmonogram opuštění domova za účelem jízdy na kole" :-)))
No a kdybych do toho ještě začal smažit řízky (pro sebe počítám tak šest až čtyři) no tak to už by snad ani nemělo cenu někam jezdit. :-)
.-)))) natož Tě rvát místo do ledničky do bazénu .-))
A já nejdřív myslel, že si celý ten seznam stihnul po jedné vyjížďce :-)
:o)))
Mám své rituály.
1. Když skončím doma v rodném vidlákově. Pivínko, večeře. Něco výživného třeba baklažán s rajčaty a zapečený s fetou. Když ujedu přes 90 km a nastoupu alespoň 1800 m (BI nejméně 20), tak mám právní nárok zavolat si do pizzerie, aby přivezli pizza vegetariana, salátek a tak. V zimě krbíček a trošku karibskýho rumíčku (ne kubánskej) v čaji na zahřátí.
2.) Na cestách na lehko se vždycky nejdřív postarám o střechu nad hlavou, jinak jsem nervez. Přitom rychle koupit místní pivo (nejradši Heineken) a brambůrky Lays(doma bych to nejedl), obojí s sebou do sprchy, je-li tato k mání. Pak vyrazit do ulic a uliček , jsou-li jaké a vyhlížet jak žijí tamní vidláci.
Jinak připomínám, že po skončení špičkové túry nebo delšího přejezdu je biker povinen zvednout kolo vítězně nad hlavu. Mladý biker to dokáže jednou rukou.
Tak teď jsi mě pobavil - koupit místní pivo - nejradši Heineken... Cha, cha, cha :o)))
Zaplaťpánbů za tu globalizaci. Je to takový přehlednější, když mají všude heineken a laysy. Jen s laysama byl problém v marmaroškých Karpatech. Neměli je! Ale krásná vidlačka slíbila, vzala auto a dojela pro ně. Že mne to netrklo, jedny za stovku a já blbec jich objednal sedm, abychom netrpěli nouzí.
Konečně příznivec krbíčku .-)))))
Nechápu, lidi, jak někteří teda jezdíte - to se na tom kole fakt vůbec nespotíte (a případně nezašpiníte), že nemusíte "pak" hned do sprchy? Já teda skoro vždy smrdím i sám sobě... Fakt je, že neumím jezdit pomalu... :-))
změn prádlo. Od tý doby, co mám vlnu (http://www.termopradlo-devold.cz/) tak tohle není třeba řešit. Koupat se sice taky jdu, ale až potom, co honím půl hodiny psa po zahradě, obejmu Magdu, dojdu si přečíst aspoň jeden článek v Reflexu na mísu a něco sežeru. :o)