V říjnu 2007 vzniklo a zahájilo spolupráci volné nezávislé sdružení internetových informačních portálů zaměřených na aktivní pobyt v přírodě, které spojuje internetové čtenáře od Aše po Vihorlat, od velehor až k řekám, od cykloturistiky po outodorové vybavení.
jak to společenství bude fungovat směrem k nám návštěvníkům, čtenářům? Vzniknou společné stránky? Nebo to bude na bázi odkazů na jedněch stránkách na ty ostatní? Nebo si budete přetiskovat články?
Už teď je na každém z partnerských webů okénko s názvem "Přečtěte si také" nebo "Články na partnerských serverech". Zatím tedy spolupracujeme intenzivním prolinkováním, další kroky záleží na tom, jestli to bude mít úspěch.
to vím, že teď už máte odkazy na jednotlivých stránkách na ty druhé. Řeknu ti ale k tomu ještě něco. Třeba já a myslím, že právě i spousta ostatních, zde diskutujících, se na úvodní stránku v podstatě nikdy nedívám. Skočím rovnou do "diskuse- všeobecně o kole", takže na co není odkaz někde tady po stranách, zjistím se spožděním nebo vůbec.
No jo, to je fakt, to pak ale nečteš vůbec žádný články. Teda kromě těch svých :o))
Ale jo, jednak je mám v odkazech tom sloupečku po levý straně taky jsou většinou i v diskusi. Svůj jsem taky našel takhle:o) ALe když nejsou odkazy tady, tak mi vlastně uniknou. Jinam se sice dívám taky, ale jen když mám víc času. Tahle stránka http://www.nakole.cz/diskuze/sekce.php3 se mi načítá ráno a večer, ale jinam a jinudy jen když zbyde čas a nebo mě něco nebo někdo upozorní.
Na to je super právě ta RSS čtečka, co se probírala v jednom z vedlejších tématů .....