Včera jsem našel v kastlíku pozvánku na nějakou předváděcí akci, která se koná zítra = v úterý v 15,30 v Říčanech. Nevím sice, co tam budou ukazovat, ale partnerským párům slibují 8 litrů aviváže, 3 salámy po 0,5 kilo, láhev kvalitního víma a topinkovač. A jak jsem pochopil - nemusí se nic kvůli tomu kupovat. A tak se ptám, jestli by ňáká dáma neměla zájem o tu aviváž. Salám bych šel napůl, víno vypijem a topinkovač bude taky váš. Co vy na to? :-)
(upřednostňuji přece jenom dámu, i když pod tím "partnerským párem" by asi mohli být i dva chlapi - ženskou ale v tom případě nedělám :-))) ).
Funkční prádlo se v aviváži prát nesmí.
no, ale je taky jiné prádlo, než funkční, ne? :-)
Dámské prádlo by mělo být vždycky fukční, nebo mám něco špatně? :-)
Jenže tohle funkční prádlo já peru zásadně v ruce. Do pračky házím jen to antifunkční :o)))
Lidi jsou nepoučitelný!!! To snad nemyslíš vážně, poslouchat někde v hospodě tři hodiny imbecilní kecy a když si nic nekoupíš, žádnou odměnu ti nedaj. Copak jsi o podobných akcích ještě nic neslyšel? Buď rád, že to není s autobusovým výletem, při nich obvykle vyhrožujou lidem, že půjdou domů za svý nebo po svejch, pokud si předváděný zhovadilosti nekoupěj. Probuď se, a to nemyslím jehovisticky.:-))) Matko rozsviť!?!?
V tom případě bych doporučovala jedině některou z těchto společnic :o))) http://www.sextop.cz/SexShop.asp?CatID=232&...
Dotyčná nebude krafat do žádných nákupů, nebude mít žádné nároky na dělbu odměny a když ji Ai nepoškodí, může ji druhý den i vrátit s tím, že si koupi rozmyslel :o)))
Husty, panny jsou dneska uz unisex :))
fuj! to snad ne? Když už tak tyhle: http://www.realdoll.com/intro.asp
To víš, já se v tom nevyznám, tak jsem chmátla po prvním odkazu, co mi přišel pod ruku. Navíc nabídka mi přišla cenově přijatelná :o)))
Nekup to za tu cenu! 8-)))
no myslím, že když to vezmeš v delším horizontu, tak to pořád vyjde mnohem levněji než živá:o)
Navíc jí nikdy nebolí hlava, nemá své dny, neodmlouvá, nenadává, nenutí uklízet ani zvelebovat domácnost atd. atd.
To stojí aspoň za zamyšlení ne?:o)))) (mají i chlapa!) :o))
Ty myslíš, že by na mě byli až takhle oškliví? Pokud jde o ten salám, tak bych se doved tvrdě pohádat :-)))
Třeba nebudou, možná promítnou i Valentina dobrotivýho. Hádat se s nima můžeš, než tě vyhodí ochranka. Znám pár lidí, co si na podobnejch akcích naběhli a ostrouhali. Dneska někdo něco dává zadarmo!?! Ale klidně si na ty kamna šáhni, zkušenosti jsou nepřenosný.:-)))
Nahodou jednou jsem byl ze studijnich duvodu na prezentaci jednoho letadla prpodavajiciho knihu o zarucenem uspechu.
Myslel jsem si jak jim to tam pekne rozlozim hyperracionalnimi argumenty. Muhehehe. Ti to meli zmakli tak, ze mi malem dali pres drzku ne poradatele, ale sami posluchaci.
Domu jsem sel pesky.
Zdarma bejvá pouze sýr v pasti na myši.
Jen aby to nebyla už jen ta myš :o)))
Nenech se znechutit řečma starších pánů (abe) co nevěděj co je to podnikatelský riziko a jak se dělá pořádnej majetek. Jdi do toho, jak říkáme my mladí!
Mám dvě rady:
1. Předělej buzynesplán. Takhle by Ti zbylo jen 0,75 kg salámu a cca 3,5 dcl vína. Já myslím, že bys měl jako autor nápadu šáhnout i po tom topinkači.
2. Vyzkoušej jako společnici tu Petru Brázdovou co se mi vnucovala o))) do té výřivky. Ta leccos vyhrává (viz téma Bikerská vířivka) a tak jestli tam bude i nějaká soutěž, tak bys mohl navíc vyhrát třeba i zájezd..
No moment moment já že se vnucovala? Nevím, kdo chtěl do vířivky zadara.
:-))))))))))))))))))))))))
Já to beru! Kdy a kde? Jeden salám ti nechám, ale zbytek je můj, abych netratila na cestovném, přece jenom to mám z Krkonoš dál než ty ze Říčan. :-)))
P.S. Švestkoň si to nyní přečetl a chce jet taky, ale ten by ti nenechal ani ten jeden salámek! :-)))
I když se mi to někteří snažíte znechutit (abernathy, Jarda...) :-))), ještě jsem to neodpískal! Správný přístup projevil mirekbiků, to je rodilý byznysmen. A pokud jde o Švestky, v tuhle chvíli jsem rád, že bydlej tak daleko ode mě :-).
No jestli tam půjdu sólo, tak dostanu jen 4 litry aviváže a 1 salám - kdyby ta aviváž šla aspoň svařit se skořicí... :-)))
Ještě se pozeptám sestřičky, jaký má dnes program.
Jako sestřičky ve špitále? To kvůli oživovacím pracím po svaření aviváže? :D
Měl jsem na mysli mou biologickou sestru. Že by jako mohla dělat Airlinovi mladou manželku.
Na furt? A proč jí nebereš na srazy? My bychom jí Airlinovi prolustrovali(y). 8-)))
Měla jet už do Hranic, ale nakonec nejela a zaměnila naši vybranou společnost za volání nízkých pudů :o)))
Kominíkova ségra má nízký pudy? A je alespoň o pár let starší než kominík?
Copak já vím. Vždyť říkám, že nepřijela...
Ročník 1986.
Chceš říct, že je stejný ročník, jako moje mladší dcera?!?
Ai,jak bylo na akci? Už jsi dostal salam,avivaž,...? :-/
No jo, byl jsem tam, o čem to bylo, to nevím, sešli jsme se tam samí hamounský krkouni, co jim šlo jen o ty salámy, takže jsem to nafasoval a odešel :-).
Říkáte změkčovadlo na ocásek, jo? Problém je v tom, že teď v sobotu se mi na něj dostal kocour (měl jsem ho pověšený na šňůře v garáži nad autem, myslím ten ocásek, ne kocoura), vylez k němu a úplně z něj obral všechny chlupy, asi ho to nějak rozrušilo či co, takže mi tam zbyl jen ten tvrdý páteřní prut...
Dám to sousedce (tu aviváž) :-)