Když je špatné počasí, tak může cyklista na kole něco opravovat, seřizovat, rozebírat a hlavně se v něm šťourat, což cyklistovu manželku vytáčí. Když třeba cyklista rozebírá stůl na ping-pong, tak si toho jeho manželka vůbec nevšimne. Když se ale začne cyklista šťourat v kole, tak to si toho jeho manželka všimne hned.
Obrazek mladika opravujiciho fulla mi ke kocourovi se sedmikoleckem neprijde tak uplne adekvatni :)
Spanilomyslná wewe. Podle tebe by tam měl být asi obrázek staříka opravujícího nějaký kostitřas.A to slovo adekvátní se mi také nelíbí. Zaprvé nevím co to je a hlavně mne nenapadá nic adekvátně veselého na odpověď. Tak ti aspoň napíši toto:
Canyon je jak pírko,
jenomže má váhu,
když to pírko letí,
drž wewerko rovnováhu. :O))))
A máš to, wewerko jedna wewerkowatá. :o))))
Moc hezké, naštěstí mám v garáži zimu, tak bych to musel dělat v kuchyni, kde se to lépe hledá.
O štourání se v bicyklu z jiného pohledu:
...A než jsem ho mohl zarazit, něco někde rozšrouboval a po cestičce se rozkutálelo deset dvacet kuliček...
Tři muži na toulkách, kapitola III.
Já vím, že jsi znalec této knihy. Již jsme se o tom jednou bavili. To víš cyklista měl štěstí, že Montmorency nebyl doma. :o))))
Kocoure, klobouk dolů, moc pěkné, moc pěkně napsáno. Ten tvůj článěk mě v dnešním sychravém počasí zahřál a pohladil moji nejen cyklistickou duši. Jako šálek horkého čaje v tomhle počasí.:-) Je vidět, že máš talent. Máš desete bodů!!!
Pěkné, připomělo mi to strýce, který rozebíral v předsíni motorku. Paneláková předsíň to ale nebyla. Ještě bych přidal sprchování bika ve vaně, když už je teď na podzim tolik bahna, že nestačí opadávat. Jinak zábava na dlouhé zimní večery "rozborka" a "sborka" určitě je, v sezóně bych se spíše přikláněl k přístupu "když to funguje, tak se v tom nešťourej".
Tak koukám o co přicházím , když šťourání ve svém kole přenechávám striktně servisu :o)))
Asi si taky nějakou tu kuličku z kola vyrýpnu, aby to naší garáži nebylo líto :o)))
vyrýpni a pak jim to zavez s tím, že tomu asi něco je... schválně jestli najdou příčinu :-))
Teď bych nakonec nemusela ani nic rýpat - moje kolo je po včerejšku jedna koule bahna, tak bych jim to mohla odvézt s tím, že jsem to našla v garáži a jestli z toho zase dokážou udělat kolo :o)))
no, záleží na tom, jak dobře je znáš a co si můžeš dovolit... víš, že nakonec existujíé i servisy, kam dáš kolo čisté a vrátí Ti ho špinavé... :-/
No, sice tam už můžu vozit kolo i špinavé, ale tohle by se jima si fakt nelíbilo :o)))
Tak to máš špatný servis :-) .... když v tom svém nabídnu úplatu 200 Kč za úkon "vypucovat až se bude blejskat", nemají s tím problém :-)))))
U Radky ale vetsinou nejde poznat jestli jde vubec o kolo :)
Hele, hlodavče, seberu ti oříšky :o)))
Ale je fakt, že po včerejšku se na něj bojím jít do garáže i podívat a fakt doufám, že se v tom bahně bude kolo ještě nacházet :o)))
To je pecka , , jeste ze jste me pripomeli , hnusny pocasi , leje jak z konve a vlastnim 7 bicycles .....,MTB , two touring hybred , cross a treking a silnicku , tak ze uz frcim na tu udrzbu a serizovani ,v bicycle shop jsem autem za 15 minut .