Hamerika je kultovní bistro s výborným vyškovským Džbánem /jedenát poctivých nepasterovaných/ , případně tu máme dvanáctku Bažanta / uvařen v Starobrnu, slovenský býval podstatně lepší/. Tak to je důležitější část informací. Dále - sraz bude v 10,30 na hrázi Plumlovské přehrady, pak nás čeká ještě slabší půlhodinka jízdy. Zítra ověřím, zda bude Hamerika otevřena a zveřejním zde. V opačném případě využijeme pohostinnosti jiné hospůdky.Ahoj.La.
Vlado,pojede se podle zimního času nebo ještě letního
Hamerika se zatím nehlásí, zkusím později.
Majitel je zatím mimo dosah vln, v krizi zvolíme jinou štaci. Naprosto špicový pivko je v hostinském pivovaru U krále Ječmínka v Prostějově / například/. Místní znalci mají třeba i jiný tip, dehydratace rozhodně nehrozí.
dnes to je skutečně cyklistický počasí, zítřek vidím zcela mlhavě, Hameriku jsem nechal plavat neb se Finn zmínil, že majitel využívá období po sezoně k vlastní rekreaci / což mu přejeme/. pokud bych náhodou přece jen vyrazil, tak pošlu Jirkovi i Františkovi SMS / totéž provedu i když nepojedu - na Peťu mob. nemám/. La.
venku to vypada blede, pockam tedy na sms
Kdyby nevyšlo počasí,nevadí,posuneme Hameriku Nehameriku o týden.Zatím zjistím u kamarádů pivařů nějakou dobrou hospodu s \"dobrým \"pivem,abyste měli motivaci Péťa
PS:František na mne číslo má
Finn,strejda Libor a já vyrážíme z domova v 9,00 směr
Plumlovská přehrada.Doufám,že ani ostatní se nezaleknou toho ne příliš dobrého(dušičkového)počasí a
přijedou.Těšíme se na setkání. Péťa
Já jsem se trošku ráno zalekl, po cestě občas mírně sprchlo / ale opravdu jen decentně, aby našinec věděl, že už není léto/, ale Plumlovská přehrada nás už uvítala zcela bez deště. Ve čtyřech jsme akcičku zvládli na výtečnou a jako zvláštní bonus viděli štiku z výlovu. Zlatým hřebíčkem se pak stala návštěva pivovárku U krále Ječmínka. Projeli jsme nabízený sortiment / s vyjímkou višňového piva/, taky gulášek byl hodnocen známkou výbornou - jednoduše spokojenost.
Tož U krále Ječmínka to nemělo chybu.Tak dobré pivko jsem už dlouho nepil,no rozhodně jsem tam nebyl naposledy.
A tady: http://album.volny.cz/honday/browse.php?album...
je pár fotek. Jenom musím prozradit, že to pivo mělo asi sílu. Stréc mi cestou z Prostějova zabloudil. Nereagoval ani na moji houkačku, když sem ho upozorňoval, ať jede doleva. Asi po 5km jsme se zase sjeli a vysvětlil mi, že na Maxovi, nebo co to má za stroj, se nedá tak rychle zatáčet. Tak nevím co to vyrábí ten Azub za šmejdy. Strécu, měl bys to reklamovat.
Tož Maxíka zmohla ta kontrola sortimentu U Ječmínka,příště už nedostane ani kapku.
Fine snímky jsou nádherné,mrzí mne ,že jsem musel odjet dříve a nejvíc by mne lákakala koupel na Donbasu.
Strejda je přikrčen jako by tam chtěl skočit?Příšté naplánujeme vandr někam k vodě,vždyť se stále otepluje