Tak vážení, doufám, že emoce okolo pořádání srazů jsou již minulostí a horké hlavy už dávno vychladly....takže tímto vám sděluji, že dnešním dnem se mi podařilo zajistit a závazně objednat moc hezkou (řekl bych slovy klasika:" ještě hezčí, než jsme doufali...:o)") "základnu" pro jarní sraz, v klidné lokalitě přímo na břehu Máchova jezera.
Myslím, že zatím nemá cenu se nějak více rozepisovat, je ještě brzo, podrobné info a přihlašovací vlákno sem šoupnu po novém roce, to bude tak akorát (nebo budete-li chtít ještě před vánoční besídkou, aby jsme to mohli případně probrat takříkajíc z očí do očí :o)).
SKvělá zpráva na závěr hnusného dne. Děkuju mnohokrát!!!! Už aby to bylo! Nejradši bych se uložil k zimnímu spánku a vstal až týden před srazem. Těším se na koupání, na ježdění i na kecání!
Tak to nás je víc, kdo bychom brali už jaro, léto ... sluníčko, teplo ... Snad tu zimu přežijeme a na jaře začneme opět žít. Pak hurá na kolo, na to se také moc těším.
Nešlo by to uspořádat dřív, už teď se nemůžu dočkat :))
A co udělat zimní sraz? To ještě nebylo ne? Asi bych mohl sehnat velkej vojenskej stan. Dali by jsme do něj nějaký ty kamínka a dvacet lidí by to vevnitř zahřálo. A kdyby nás bylo do deseti tak se tam vejdem i s kolama. Já sice ne, ale ostatní by si mohli pomoci skleněnejma rukavicema:o) Hele já bych docela jel! Kdy a kde to uděláme? Mohli by jsme udělat soutěž kdo projede rychlejc slalom na rybníku apod.:o)
no super, první sraz kam bych to mohl dát i po vlastní ose :-) .. tak jen aby se to pak v práci nepo****** jako už 2x :-(
Jet jako "natěžko"???? no myslím, že na sraz jedu, ale kufr s věcma, kolo a sebe odvezu autem .-)))
Nakladackem?:-)
Mým osobáčkem :-))) do něj se ale v poho vejdu i s nákladem :-) a kdyby ne, vezmu dodávku .-)))
:-)))) Jsem si vzpomel, jak jsme jezdili za meho detstvi s nasima na chatu:-) Zahradka se prohejbala (lyze, postylka pro maleho bratra, ruske skyboby), kufr ve skodovce nesel skoro zavrit a na zadnich sedackach jsem byl ja, bracha a periny pro celou rodinu:-)) Chatu jsme meli v Jizerkach, takze nas v kopeckach predhaneli sneci:-)))
Jj, taky si pamatuju, a třeba naskládat věci do kufru stovky byl opravdu oříšek .-)) a metoda pokusu a omylu a znova pokusu a ......))
Taky si pamatuji, jak s tim tata caroval....neustale neco vyndaval a zandaval...srovnaval:-) No byla to prca. Jak v tom filmu s Kemrem...tusim na Samote u lesa:-)
No chtěl jsem to zkusit. Jenom nevím, jestli existuje půjčovna na vozíky, a protože jsem strašnej manekýn, tak by se mi to jinak nevešlo ani do 60l krosny ;o)))))
Uvidíme, taky záleží na počasí. Jestli bude teplo, tak se to do batohu poskládá, ale pokud bude ještě zima, tak nevím nevím. A nebo si u turbo-Wewe pronajmu prostor v přívěsu :o))))
Ja mam pocit, ze Azubaci voziky pujcuji...
Půjčovny na "vozíky" kam se vejde klidně 600l krosna, a MatyxCZ i s kolem určitě jsou .-) vezmu Tě pak za auto)))
Nosnost je tusim 30kg, takze tak 10kg bych ti mohla pronajmout. Jinak bezna sazba je 1kg pistacii na 10km, tak s tim pocitej... ;)
tak to tedy radsi tu krosnu ;-))))
No, pravda, nalozit mi vozik (pouze) pistaciema neni prilis vyhodne :)) Ale dovolila bych ti platit predem :)
.... podnikatelko ;-))))
Tak pronajmem autobus....s peknou hosteskou:-)
pokud pojedu a bude fine pocasi, tak bych vyslal zenu na kare a sam po ose... tak by mohla vzit veci i tobe :)
diky za nabidku, s radosti a diky prijmu !!
Akorat ti PB zapomnel rict, ze budes muset dojet po vlastni ose do Kralup :)))
:-))))
Proč ne, z centra Prahy mi to ve vyhledávači hodilo až do kempu přesně 79 km - takže nic nepřekonatelného. A kdo bydlí na severním okraji Prahy, tak úplná brnkačka :o))
Mě by to vyšlo na cca. 90km. Znamená to tedy začít trénovat, protože 90km sice ujedu, ale pochybuji že bych to aktuálně dal dva dny po sobě. A tady by mezitím byly 2-3 dny ježdění s Nákoláky, tzn. za dlouhý víkend víc, než normálně za tři měsíce :-)))).
Ale i kdyby to neklaplo, tak je to aspoň dobrá motivace k tréninku ;-)))
Tak ja to mam 48km....tak to snad pujdu i pesky:-)
;-))) .....
ze skotska? To je to blíž než jsem si myslel:o)
No ale jestli budeš doma, tak bych se u tebe stavil cestou a mohli bychom to dojet spolu. Co říkáš?
Jestli budu doma, tak se urcite dohodnem! A naberes jeste cestou Matyxe s tim jeho vozejkem:-)
no mohl bych to vzít pře Prahu, ale to už by asi bylo moc daleko a s autama. Spíš by jsme si mohli dát s Matějem sraz u tebe
Toz dobra....ale je to jeste daleko:-(
IMHO pro Jurimíra by to na jih Prahy byla zajížďka, a zrovna tak pro mě do Říčan. Mohli bych se s Jurimírem srazit někde třeba u Brandýsa n/L. Ale jak správně podotýkáš o kus níže, je to ještě daleko, uvidíme co bude, až to bude.
.....to zas odjetete? To je škoda.
Neboj, až za půl roku......bohužel!
Já už jsem se bál, že odjedete teď a já tady budu muset zase hlídat s takovýma dědkama jako je abe. Zrovna teď, když je to tady zase zamořený medvědím smradem. Vy ho vydráždíte a já abych to tady čuchal.
Ty už jseš, mlaďas, z tý sněhový nadílky dočista popletenej. Vždyť se svými vývody vydráždil sám.
medvědí samohana :o))))))))
Ale jinak, když byli minule pryč (furt někde cáraj), tak tu byla docela legranda.
Ach jo! Zase budu muset něco "málo" napéct? Ještěže je to až na jaře.8-)))
Poradím Ti :-) na sraz péct nemusíš!!! Stačí když napečeš o pár kilo víc na vánoce, hezky uložíš do mrazáku a před srazem vše krásně vyndáš, uložíš do kufru a JEN přivezeš :-)))
Děkuji za radu. 8-)))
Jj, jak jde o to poradit, to zvládám dobře :-) Hláška typu "dejte mi lidi, já to udělám" je prostě úžasná :-))) Ale ať to nezamluvíme, tím cukrovím z mrazáku se vážně nic nezkazí :-)))))
Taky něco ucmuchtim. Kdo má na co chuť?
já já já já se hlásím! Já bych si dal prosím čápy s mákem :o)
Hele, tohle už jsem slyšela... Xakru, ten Alzheimr... Tak řekni, co to je nebo se mi mozkový závity prošroubujou z hlavy ven :o)))
Hlavně nic s čokoládou, sím... :o)))
Prosim pekne o pekac tvarohovych buchet :))
Buchty se odjakživa nosily v uzlíčku :o)))
Tos neměl, tohleto. Takovouhle nabídku dávat. Když budeš chtít všem vyhovět, se nevejdem do auta:-)
Tak pojedes na strese :))
A to zas ne. Před nasednutím ním takové množství buchet ( a zaměřím se na tvarohový), abych si udělal dostatek místa k sezení:-))
E-e. Samozřejmě že .. sním takové...
Jak ty tvarohový poznáš? Budeš do nich dloubat prstem jako v Obecné škole? :-)))