Zažil jsem to tuhle sobotu po ránu, asi v 8 hodin. Byla to tak veselá příhoda, že se s Vámi podělím...
Vyjel jsem ráno z Říčan na Mnichovice. Na náměstíčku je řezník, který je vyhlášený svojí sekanou. Tam se pravidelně stavuju pro vitamíny. Přede mnou ve frontě stálo pár lidí, tři chlapi a dvě dámy. A teď to hlavní:prodavačka obsluhovala právě jednoho chlapa, nějaké kotlety. A ta prodavačka, vědoma si svých "kvalit", měla takový výstřih, ani malý, ani velký, nicméně, to v něm byl větší zázrak než kolos rhodský plus visuté zahrady Semiramidiny dohromady. Taky všichni chlapi, včetně mě, koukali jedním směrem. Zabalila ty kotlety, položila před něj na pult a ptala se ho - máte další přání? A chlap mlčel, viděl jsem ten pohled zabodnutej do vnadů téhle prodavačky, bylo jasný, že mu jakkékoliv maso (myslím tím na pultě) bylo v tu chvíli ukradený, ticho asi 5 - 7 vteřin, a pak najednou vyhrknul: Prsa! Všichni se na něj otočili, prodavačka zvedla oči... A asi zase po 5 vteřinách: Kuřecí!...Myslím kuřecí prsa! No a v tu chvíli jsem se smíchy doslova zboural, začal se řehtat celý krám a bylo veselo.
tak v Říčanech na náměstí, jo? Sekaná, jo? A co se takhle podělit taky o provozní dobu - to pro případ, že by někdo cestou kolem Kolína, Benešova nebo Kladna dostal hlad...
Aha, chybička - ten řezník je v Mnichovicích. Když jedeš od Říčan, vjedeš na náměstí, hned po pravé ruce. V sobotu dopoledne určitě otevřeno.