Hola, tak kdo se vydáte letos do Brna??? To bude zase kol...
jezdím pravidelně a letos to, doufám, nebude jiný, docela mě zajímají i ostatní věci , nejen kola. docela se těším, taky mi vyhovuje, že se akce pořádá v Brně. z kol mě interesují devětadvacítkový modely- snad tam něco najdu od Garyho Fishera, Superioru nebo spešlu.
A kdy to vubec je?
http://node0.bvv.cz/sport-life
Termín: 8.-11.11
Hm...takze nic:-(
Tož v sobotu ve 12.00 u stánku Vela?
Tož zatím nevím,vstupenku budu mít asi opět zdarma,buď mne poveze kamarád Bob nebo vlak.
Jéééé i pohádková bytost se objeví... (tak komínika nazvala jedna známá)
Neee.. ta tě asi právě ještě nezná, tak může tvrdit takový žvásty.. :-D
My co tě viděli, tak si to nemyslíme...
Jo hlavně že když mě říkali "paní Colombová", tak se mě někdo zastal :-( ... teda vlastně jo, Radka :o))
Tož v sobotu ve 12.00 u stánku Vela :-))) strejdo :-)
Budu tam taky šéfe...
Bude-li nás víc, nebudem se bát vlka, nic .-)
Jede i kámoš a můj "malý" bráška...Tak nás bude moc...
Já budu +7 :-) takže nevím, jestli se tam vejdem :-)))
Chtěla jsem jet, ale zatím nevím - kříží se mi to ještě s jednou akcí...
Jak chceš jet - vlakem?!?
No pokud by mi do toho nic nevlezlo tak ještě nevim, jde o to, jestli semnou někdo pojede nebo ne... jasně levnějš vychází autobus, rád jezdim s SA, ale je možnost to upravit, proti vlaku nic nemám :-)
V sobotu bych měl být k zastižení u stánku cykloknihy a snad i v neděli, nebo jinde po veletržišti. třeba se potkáme.
Honza Vlasák
No to se teda potkáme!!! :-D sem koukal na nějaký nový vydání či novou knížku a jelikož jsem věrným čtenářem cykloknih, tak do ní určitě jdu a když mám tolikrát lucku s michalem, kopku, křemečka i pýchu, proč bych neměl i vlasáka???
Banánovníku, OK. Kdybych zrovna v tom stánku cykloknihy nebyl, oni mi brnknou, že jsu postrádán. A co vandry? Mě děsně zaujala Albanie. Jezdím tam kdy můžu, což je prakticky kdykoliv. Limitovanej jsu pouze leností. čao Honza
No tak báječný.. .S leností to je problém, Balkán mě láká čím dál víc, ale moji kamarádi sou šíleně líní a jezděj s kudrnou do nizozemí a skotska...
A to mi o Albánii vyprávěl Křemeček a taky se mu tam moc líbilo... :-) zatraceně...
Když už se tu objevil sám autor, nedá mi to a musím upozornit na můj vysoce interesantní inzerát.
http://www.nakole.cz/burza/inzeraty.php3?bazar...
Kupodivu se ještě nikdo neozval! :-(
A právě tahle knížka na sportlifu vychází!!! Takže se na ni těšim..
Ten víkend budu v Bílovicích Velkých ve sklípku a jestli bude počasí naprd, a kolo ani procházky se konat nebudou, tak naložím zájemce do auta a jsem tam v sobotu natošup .-)
To by mě zajímalo, od koho tato strohá info může dostat hlas..
... počasí naprd ve sklípku?
To je dost "Nekvalitní názor". A tak tě někdo ocenil ...
;-)
No tři dny sedět a koštovat by nevydržel ani ani ... :-) tak by jsem to klidně proložil sportovní kulturou a tak tedy díky za ocenění .-)
Studentagency už nám drží místa. Zdenek a Věra
Já k nim v nejbližší době taky vyrazim... :-)
Takže ty jedeš busem?!?
Já ještě váhám, zda pojedu autem nebo vlakem...
Brácha řekl, že pojede jen pokud pojedem žlutym busem, lukáš je taky za, tak já jen souhlasim...
Aha, tak to jo :o)))
Já zase busem nee - mě to nedělá dobře na nervovou soustavu :o)))
Auto si řídím sama... Ale je fakt, že na tý brněnský D1 se vždycky od 35 kilometru děsně nudím, takže když můžu jet vlakem... :o)))
Já v současnosti auto nemám, protože mi do něj udělal v neděli večer divočák díru.
A dal sis ho za odměnu se šípkovou nebo se zelím?!? :o)))
Já jsem pouze platící. Konzumovat budou myslivci.
To ti teda mohli za toho divočáka aspoň to auto opravit :o)))
A neříkej, že nedostaneš ani olíznout kostičku...
Vzhledem k tomu, že jsem vůbec nevěděl co to do auta vrazilo, byl jsem docela rád, že to byl divočák a ne neosvětlený cyklista.
To věřím...
a ted si představ, že podobnou otázku mohli položit i tomu praseti... nevždy to končí takhle dobře s jen rozbitým autem...
Nestraš... !!!
Nevím kdy je Sportlife, ale abys tím budem nakonec ještě nejela, a ráda :-)))
http://www.novinky.cz/ekonomika/drahy-zvysuji...
A jejej, to zas bude veselo... :o)))
SportLifu se to ale ještě nedotkne.
Pak dej vedet v kolik vyrazis, ja se mozna taky pridam. Sice jsem uvazovala o vlaku, ale vypada to ted na hromadny busopresun :)
No uvidim kam se nacpu, ale vidím to někdy kolem osmý ráno... loni sme taky tak jeli..
Nazdar Brňáci, chtěl bych poprosit o radu. Jak se dostanu v Brně z letiště na výstaviště? Je tam přímé spjení nebo je třeba přestupovat?
Copak přiletíš vlastním letadlem?
On ho má s Kellnerem napůl: http://www.planes.cz/cs/photo/1021165/
Nene, my máme každej svoje. To jsi vyfotil toho Petrova chcípáka, to moje stálo těsně vedle
http://www.military.cz/usa/air/in_service...
Proč vlastní? Do Brna lítá normální linka.
Hele, Zaky, kolik teď stéjí zpáteční letenka?!?
Jó, to nevim. Už 21 let sem letenku neplatil. Ale můžu se mrknout.
Když byl děda náčelníkem letiště, tak táta lítal do Holešova k příbuzným :-)
Musí to být příjemný letět hodinu místo dvou a půl busem nebo třech vlakem...
Zpátečka 8 litrů komplet se všim. Tak to bych šel radši pěšky. :-(
Ty jo, to je víc než do Zurichu :o)))
Takže v sobotu v pravé poledne vás čekám u stánku vela... těším se :-)
To jen aby se to připomenulo...