http://www.freshcreation.nl/comments.php?id...
zajímavý to je! ALe proč by někdo chtěl mít možnost udělat z ležáka nepohodlný vzpřímený kolo? :o)
ja si to umim predstavit: vzprimene treba ve meste v hustem provozu - lepsi manevrovatelnost i prehled a az bude vice klidu tak pekne zalehnout a frcet
Tak v tom pripade bych jeste bral, aby do toho zamontovali vysokou cirkusackou jednokolku:-))
Dovedu si představit použít to jako klasiku při šlapání do strmých kopců s využitím váhy vlastního těla.
Tak na téhle "klasice" bych do žádnýho kopce jet nechtěla. Drží se to s rovnováhou jen tak tak - jak by si se do toho chtěl opřít :o)))
Jako legrace ano, možná do města, ale jinak...
Zajímavé video, díky V-I-K. Taky mě napadlo udělat něco mezi lehokolem a obyčejným, ale řešil byh to pevným rámem, asi jako www.ransbikes.com
Na lehokole mi vadí, že se ztrácí výkon do kopce. Asi to nebude jen tím, ře je tam jiný styl šlapání, ale také tím že se zvedají nohy, tím se v nich snižuje krevní tlak a proudí do nich méně krve.
Nevím, jak jsi podle záběru dlouhého několik vteřin poznala, jak se na tom drží rovnováha, navíc mi připadá, že jezdci na záběru jsou náhodní diváci, kteří na tom sedí poprvé při předvedení tohoto hybridu. Mxslím, že při troše praxe by nebyl až takový problém opřít se pořádně do pedálů. Na lehokole jsi si první den určitě nebyla taky tak jistá jako teď (soudím aspoň podle sebe). :-)
Na lehokole jsem si nebyla jistá ani poprvé, ani podruhé, víc jízd jsem zatím neměla možnost absolvovat :o)))
A tady je to sice pár vteřin, ale kličkují dost, takže podle své zkušenosti s lehokolem se domnívám, že to žádná legrace nebude...
mě to taky přijde že když na tom jede vzpřímeně tak to přední kolo bude mít dokonce mínusovou stopu, úhle řízení je docela kolmej a kolo v přední vidlici je vystrčený obloučkem dopředu takže pustíš řidítka a kolo se zvrtne a letíš. Je to hezká ptákovina, tak možná dobré pro cirkusáky.