CHci se v sobotu kouknout k Šembeře. DLouho jsem tam nebyl a mám to tam rád. A rád bych to spojil s lomem Na plachtě. Odjezd někdy v 10:00 z Říčanskýho nádraží. Přidáte se někdo?
Jé, to je škoda - jsem na bowlingovém turnaji.
Užijte si to :o)))
Akorát koukám na počasí a na neděli hlásej líp :-) nechceš to přeložit??? V sobotu nemůžu(( odpoledne pečem hasičský prase a to si prostě ujít nenechám))
sry, s Jardou jsme v Rokytnici, jinak bych jel :-(
Čauky, Jurimíre :-), já bych se taky přidal, nepojedu jen když by nějak stále pršelo, přeháňky mi nevaděj. A doufám, že to bude trochu delší... :-)
tak už nás pár je, ale nikdo další už se nepřidá?
Co Wewe? Jak jsi na tom?
Ruším účast, musím dělat na stavbě.
Mně to připomenul až yaris - cca před měsícem jsem přislíbil pomoc při stavbě krovu a úplně jsem zapomněl, že to je už tenhle víkend.
Ale ne mého krovu :-)))
http://jurimir.rajce.idnes.cz/vsehochut/#mapa...
přibližná trasa vyjížďky. Chtěl bych na lom Na Plachtě a do údolí Šembery. Zbytek můžeme upravit podle chuti a potřeby pio cestě. Kdyby byla chuť protáhnul bych to až na Klepec.
Délku nejsem schpnej říct. Odhaduju asi padesát. Většinu znám a některý úseky fakt nepojedem rychle :o) Třeba po červený z Babic a tak :o) Myslím že to bude tak akorát, ale prodloužit se to dá kdykoli a kdekoli.
Zatím nás moc nejede. Respective nakonec jistě jen já a Světluška:o) Fakt se nikdo další nepřidáte?
z kostelce doporučuju jet po silnici II/108 2,5km a odbočit k bohumilskýmu potoku po zpevněný cestě. ta červená tz bývá na poli rozoraná:-( a pak po červéný dolu kolem obory až k rybníku šachovec-pěkná cesta:)
Dík za tip, tenhle kus neznám. Po silnici jsem to jel víckrát, ale chtěl jsem právě zkusit tu červenou, jaká je. Teď už vím, že nic moc, dík. Jestli pojedem k tomu rybníku ještě nevím, chtěl jsem se stavit na Aldašíně, a to by jsme pak minuli. No uvidíme cestou. Každopádně díkes!
Ale tak teda jo, jestli to opravdu nebude ráno tragický, tak se s Pavlem též přidáme a kdyby byla náhlá změna, jsem od dnešního odpol. už jen na 605817512
poslušně hlásím, že jsem opět zde. Vykoupanej, najedej a hlavně spokojenej! Doufám, že se dnešní vyjížďka bahnem, po stezičkách s mokrým listím a po kamenech a kořenech líbila i ostatním jako mě.
Jasne, bylo to vyborny :)
Zbytek bandy se v 18h odloucil v Kolovratech a ja to vzala pres Pruhonice do Prahy. Na tech planich me chytnul bezva protivetrik, fakt lahoda :)
Jedine minus jsou moje zmrzle palce. Letni tretry, letni ponozky a deravy navleky nejsou to prave orechove :))
Jo a jeste se musim podelit o usmevnou story, ucastnici zajiste prominou :)))
Z Rican jsme odjizdeli jen 3 z puvodne 5 prihlasenych. V Mukarove mi jeden z pohresovanych vola, ze prejeli vlakem o jednu stanici a ze nas stihaji :)) Ano, skutecne se daji Ricany minout :)) Ale myslim, ze dotycni to jeste budou chtit trosku upresnit ;)
fotky:
http://jurimir.rajce.idnes.cz/vyjizdka_20.10.2007/
GPS:
http://utrack.crempa.net/report/saved_report...
Jen me tam trosku zarazi rozdil 127m pri vyjezdu ze stejneho mista :)
Fotky:
http://www.acoma.cz/index.php?c=foto2&kat=105
Hezký fotky!
A díky za charakteristiku:o) Vysvětlení je jednoduchý. Pro cestu nahoru potřebuješ fyzičku. Tu letos fakt nemám. Celý léto a začátek podzimu jsem nesměl nic než se válet a nějak se nemůžu chytit. Navíc jsem do kopce po bahně díky protáčejícím se plášťům bez vzorku našlapal dvakrát třikrát tolik co ty. Když to tobě ještě jelo tak já už šlapal na místě:o)
Pro cestu dolů nepotřebuješ nic. Většině lidí jen překáží pud sebezáchovy. Zvláště ženy ho mají většinou přebujelý, ale je fakt, že v tom jsi ty vyjímka. No a já se pořád ještě bavím tam, kde už se většina jen bojí. To je celé:o)
Ja ze jsem vyjimka?? :)) Ty jsi me za sebou nevidel "kolobezkovat" a na kazdem druhem kameni prehazovat predni kolo, vid :)) PBcko ti taky rekne, jak jsem mu minuly tyden zabrzdila na korenech ve sjezdu.
Jinak me se tam taky nabalovalo bahno s listim. Skoda, ze jsme na jedne krizovatce nejeli doprava. Tam to bylo rozbahneny od motorky a zacalo to byt opravdu zajimave :))
To jste jeli tu červenou od Kozojed ? .... naprosto luxusní, tedy až na těch pár metrů, kde se musí přes ty velké šutry přenášet, ale zbytek té cestičky ve srázu s kameny a sem tam kořenem se mi fakt moc líbil, určitě tam na jaře zase zajedu ...... jen ten závěrečný "sjezdík" k té lávce byl moc krátký ;-)
Jo to je ono. My jsme to tedy nejeli od Kozojed, ale ze Žernovky do Štíhlic sešup po asfaltu a pak podle Šembery mezi chatky a po chvilce se napojíš na tu červenou (u té lávky, kde chybí sposta kuláčů a je plná, viz foto) a pak jedeš to pěkný:o)
Jo krátký je, málem jsem to na tom mokrým listí a bahně neubrzdil a dojel až na tu lávku ze dvou kulatin:o) A jestli můžu doporučit, tak jeď teď! Na jaře už to nebude ono. Když je to suchý tak je to spíš na rozhlížení po okolí, který je tedy krásný, ale teď ti to každou chvíli ustřeluje, prokluzuje zadní kolo a udržet to na té cestičce a nesjet ze srázu dolů mezi balvany dá práci a nádherně se vyblbneš. Asi se tam kouknu za chvíli znova:o))
;o) diky, ale myslim ze to necham na to jaro, me uz letos "tarzan show" nad srazem jednou stacila ;o)))