reklama

Cross plášť silnice a lehký terén

Ahoj, historii jsem prošel, i na Bikeforu pohledal, ale prostě nevím.
Sjel jsem letos pláště a nevím jaké koupit, jezdím tak 60% asfalt a zbytek lesní a polní cesty.
Zatím jsem našel Maxxis Wormdrive, Schwalbe Hurricane nebo Land Cruiser anebo Rubena Sepia a Scilla.
Chtěl bych to v rozměru 700x40, jako jsem měl teď Kendy.

Nějaké doporučení? Dík.

[ Zpět ]
Datum: 15.10.2007
Autor: Žulda
  • Re: Cross plášť silnice a lehký terén

Co tyhle ? http://www.vseprokolo.cz/jizdni-kola/Pl%E1%9At%EC+a+du%9Ae/Pl%E1%9At%EC+trekking/MAXXIS/2694-MAXXIS%20Larsen%20Mimo%20CX%20-%20krosov%FD%20pl%E1%9A%9D.html
    Ale je to 35 na 622 ne 40

[ Zpět ]
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Jílke)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Není to na silnici moc hrubý vzorek? Přeci jen jsem na silnici víc než v terénu...

[ Zpět ]
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

http://www.trinnity.cz/Default.asp?CatID=1309...

Každý z nich má něco do sebe.

[ Zpět ]
    Autor: Petrun

z trinity bych dal toho michelina, mám stejný vzorek na galusce TUFO a jsem spokojený na silnici i v terénu se dá, dokonce i za vlhka jde / s vyjímkou mokrých kořenů/.

[ Zpět ]
      Autor: vladaza

Tak je asi zkusím, dík.

[ Zpět ]

A kterej vzorek bere mokrý kořeny?? :-))

[ Zpět ]
        Autor: Neregistrovaný uživatel (wert)

Záleží spíš na použité směsi než na vzorku. Měkčí směs bere mokrý kořeny ale doslova mizí před očima. Tvrdá směs nebere mokrý kořeny ale vydrží dlouho. Je vždycky to něco za něco. Chce to poslat dotaz přímo na prodejce. Ten by měl vědět co prodává.

[ Zpět ]
          Autor: Petrun
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Kamarádku na vyjížďky, Praha a okolí.

25.10.2024
Ahoj, Hledám slečnu, co se nebojí šlápnout do pedálů, má smysl pro humor a ráda se projede se mnou po Praze i…

Hledám: Cyklovyjížďky na e-kole

19.09.2024
Hledám prima parťáka - cyklistu s e-kolem ve věku cca 60 let na společné pohodové výlety do okolí Prahy i dále. Já…

Hledám: Nejen z mého kraje - parťačku nejen na kolo :-)

01.09.2024
Ahoj,rád bych vyrazil na projížďku s parťačkou. Sdílení zážitků je přece jen prima :-). Jezdím na kole bez motoru…

PR články:

[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

432 cyklistů (11 přihlášených)

Cesta do Prahy (podruhé) a tentokrát úspěšně

Pročítám si své staré blogy a zjišťuji, že jsem Vám něco dlužen. Na začátku roku 2021 jsem napsal blog s…
Stanley58 | 13.11.2024

RUNDREISEN 2024: Dunajec - Wisla - Saalach - Soča - Kwisa ... + Hel

Protože se přece jen trochu cítím součástí zdejšího společenství, rozhodla jsem se opět přispět, i když jsem…
Quatsch | 04.11.2024

Bikepacking přes Slovensko pokračuje: Z Čachtic do Gaderské doliny

Poté, co jsme se dvěma dětmi úspěšně projeli Malé Karpaty a zjistili, že náš syn Oskar je schopen ujet až 50…
Kristina | 03.10.2024