V sobotu bych se chtel jet projet a zkusit jeste letos tereny v Krcaku (tam mi jde o jeden usek),kolem Tocne (maturita, uzlabina (mozna sjezd po zlute misto toho) a nahoru na vykopavky. Pridal by se nekdo? Budu vyrazet kolem devate/pul desate z Kralup, takze u labuti bych byl tak kolem 11-11:15...
Muzes upresnit ten Krcak? Mela bych tam jeden fajn korenovy sjezdik :)
ten krcak se mi bude upresnovat blbe pac sem tam ze 3 pokusu trefil jen jednou :)
ale je to takovej technickej sjezdik... kousek prudci do zatacku na kamenu, pak se da jet stojka nahoru, nebo v levo lehce po vrstevnici (coz bych jel)...
ale klidne se pridej a protahni me tam :)
Nemuzes mi na mape ukazat kde zhruba to je?
jestli se nepletu tak je to nekde v tehle mistech Loc: 50°1'9.403"N, 14°28'17.441"E
Naproti hradku neni moc kde bloudit. Jsou tam 2-3 mozny cesticky. Ale asi vim. Pri tom stoupani se prejizdi potok, ze jo?
Err, koukam na moc velky zvetseni :) Z hradku jsou taky 3 cesticky. Vlastne 4, ale ta posledni se da maximalne sklouznout.
Jestlis videl moje nocni video s X6, tak tam jedu z hradku.
videl ale moc sem ho nezkoumal :)
Chvili vydrz, ja ho nahodim na ftp.
stejne se na to nepodivam, poustet si to pres terminal neni zrovna dobrej napad :)
Tak si to stahni a podivej se doma :)
http://www.ok.cz/wewerka/X6_hradek.avi
Tak váhám, váhám, že bych se zítra s vámi proběhla po lese s kolem na zádech :o)))
Co je to prosím ten sraz u labutí v 11?!?
50°2'11.66"N; 14°26'58.7"E
Ftipe vylez?!?
Hele, nemuč mě se souřadnicema a řekni mi, kde to je :o)))
zadej to do mapy.cz :)
jinak je to naproti te shelce... je ta mtakovej rybnicek :)
Zadal jsem a našlo mi to rybník vedle Jižní spojky...
Máš na mysli Shellku na Vídeňský?!?
Nic proti, ale tohle neni u labute.. labut je az na druhe strane krizovatky hned vedle krcaku
aha, sem myslel ze je to tu :) no tak sem mel na mysli tohle pac vyjedu asi branickou :)
Tak už jsem našla restauraci u labutě na Vídeňské, to asi bude ono.
Uvidím, když tak tam u ní na 11ctou budu.
Takze si dame sraz nekde na viditelnem miste z krizovatky, jo? Ja se teda zucastnim.
Ježíši, z jaké zase křižovatky?!?
z krizovatky u te shellky :)
Uff, takže jestli pojedu, tak jsem v 11náct na Shellce a dávám si kávu... :o)))
Vam zavidim :-( U nas je uz druhy vikend navsteva autorskych tymu, tak musim byt doma.
neni co zavidet... od Hranic je to prvni vyjizdka a pokud nepojedu v nedeli, tak do konce mesice asi i posledni :(
Jak v neděli?!? Dyť to píšeš na sobotu?!?
Já už jsem z vás srna...
tohle je na sobotu, ale premyslim ze pojedu jeste nekam v nedeli (mozna kacov)...
u me je ted problem ze pres tyden nejsem v cr, takze sem daleko od kola...a vikendy mam vetsinou plny :( takze se snazim vyuzit kazde moznosti vyrazit :)
Ufff... :o)))
uff budu rikat ja az zitra dorazim domu :) pokud nepojede nekdo dalsi tak se vas dvou budu sam bat ;)
Uchuchu :)) Radce ukazu jak to ma objet a tebe provedu :)) To bude zuzo :))
hele hele, zadny zverstvo... porad premyslim nad tema 220km v nedeli :)
Neboj. Ja vcera mela jen 3/4 a po tom studenu se mi ted ozyvaji dost slusne kolena :(
Takze jen rekreacne nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, na obed, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu, nahoru, dolu a tak :)
Chcípnem..., ale začalo mě to zajímat :o)))
Hele, mě se rozhodně bát nemusíš - já to znám, takže vím, že pro mě to bude orienťák s kolem na zádech :o)))
Asi si musim poskocit.. ale co je "navsteva autorskych tymu"??
Jestli bude ráno pršet, tak sedím doma a myslím na vás :o)))
Posouvam sraz na pul dvanactou... v pul druhy rano sem jeste opravoval hajzl :(
ja tu jeste do tri krafal s Medvedem a pak se zenou, co pritahla z nejake firemni akce ... takze posun je prima, budik me nevzbudil, ale tvoje SMSKa ano, zato venku je hnusna klendra a hlava me boli jak strep ..... to bude bolet ;))))
Ale počásko Vám vyšlo pacholci .-) doufám že i já zítra do Kácova pojedu za sluníčka :-)))
Jo jo, počasíčko naprosto super, terének taky a i legrace jsme si užili spoustu. Pb s sebou plácnul dvakrát, Hrabosh celou dobu skuhral že na něj tepák pípá aby přidal, že je pod aerobním prahem, wewerka se potutelně usmívala a já jsem v jednom místě hapal ze stráně směrem dolů do srázu u potoka, ale cestou jsem se stačil chytit větve a zahrát si i se zacvaklým kolem na nášlapech na tarzana ...... prostě to nemělo chybu ;o)))
A maturita proběhla?? :-) A co pébéčko? jede zítra Kácov?? O wewe nepochybuji .-))
Ee, maturite jsme se vyhnuli ;o) A o Pb pochybuji, rikal neco v tom smyslu ze jede jeste do prace a bude tam muset i zitra ...
Ja zatim nevim. Uvidim az jak se mi bude chtit rano.
Sluníčko Tě vytáhne :-)
GPS labut-modrany
http://utrack.crempa.net/report/saved_report...
Tak teď už vím, o čem pořád ta ženská v hospůdce na Točné hudrala, proč tam byl takový čurbes a byli jsme rádi, že nám ty klobásy nakonec udělala .... včera tam musel být asi mumrajch:
http://zpravy.idnes.cz/na-ceskem-nebi-leta...
E-eee.. rikala neco o 20 lidech z Primy a o tom, ze je tam sama. Ze bude muset celou hospodu zavrit a obsluhovat jenom je.
To jo, ale take mluvila o tom "silenem vcerejsku" .... cehoz nasledkem byl podle me ten curbes tam ... ono kdyz se nataci reklama, tak to je hodne lidi a hodne jidla ;o)))
tyve ze ja dneska na to kolo vubec lezl... nejelo to, padalo to... proste supr :)
vyjedu rano... jedu, slapu... sakra, mel bejt severni vitr 21km/h tak proc mi to fouka do xichtu... slapu, jedu, slapu... sakra usek do reze... slapu... jedu... pozor dite, brzdim... slapu... jedu... nestiham... kupuju listek... jedu krtkem...slapnu... jedu... furt jedu... lidi... trava...cesta... furt jedu (bez slapani)... jehele tamhle je Matyx... wewe... nekdo novej... cus, trochu nestiham a vubec mi to nejede... Ahoj, ja sem petr... cus matyx.. ahoj, ja sem wewerka.. kouses? :)... slapu.. jedu... sakra, nefunguje poplock... slapu... kopec... prehazuju... sakra, nefunguje presmyk na nejmensi pilu... slejzam... opravuju... nalejzam...slapu... kdo vymyslel kopec?.. slapu... netusil sem, ze je dneska freeride sekce... slapu... sakra lavicka... uf stojim... sakra, padam na druhou stranu, nez mam vycvaklou nohu... sundejte ze me to kolo... slapu... jedu... slapu... jedu..je hele prah... matyx hopsa... jedu na dalsi... hopsam... rana neznela moc pekne (ram sem jeste neprohlizel)... slapu... jedu... uf tocna... kofola, klobasa, pokec... slapu... jedu... dozvidame se info ohledne kamenech na ceste... slapu... jedu... pozor padlej strom... objedu... sakra stojim... padam... zvedam se... slapu... jedu... slapu... jedu... sjizdim... sakra, konec... brzda nejak nezabira... slapu... jedu...s tojim... hele pb, mas volnej retez... nytuju... spojuju... porad volnej... nytuju...spojuju... jedem dal... bruslari... houkacka...bruslari...houkacka... pokec...pokec...pokec...slapu... slapu... sakra, severni vitr do xichtu... slapu... jedu...6°C... slapu... sem doma
Matyx prekvapil... i jeho kolo vypadalo, ze ho pouziva :)
wewe... no... byla k sezrani... nebo k zakousnuti?:)
Hrabosh... starej saltr a pipajici pipak :)
a trocha statistiky
dst: 95.01km
up: 805m
avg: 21km/h
du spat
zitra nejedu, musim do prace
Pb, díky, o rok delší život :-) takhle jsem se četbou dlouho nepobavil .-))))
Tak to je supr :o))) Nějak mi vůbec nevadí, že u mě zvítězila lenivost :o)))
výbornej popis !!! :o)))
když jsem se na Zbraslavi odpojil, začal na mě tepák po chvíli pípat, že jedu nad aerobním prahem.
Nový řetěz, nová kazeta, strarý šaltr a vychozený šaltrpáky. Kdo jel za mnou musel mít pocit, že jsem vedoucí kroužku malých esesáčků. Nicméně když se kolo dostalo trochu do zátěže (kopec z Vraného nahoru), tak si to sedlo a střelba ustala.
Měli jste jet se mnou, listnatý opadávají les byl kouzelný...
já toho listí viděl i tak dost :o)))
Par fotek.
http://www.acoma.cz/index.php?c=foto2&kat=104