Tak nám zase Ježíšek klepe na dveře. Vloni měla dobrý ohlas vánoční besídka v Praze 7, jestli souhlasíte, letos bychom to mohli zorganizovat na stejném místě.
Místo bychom nechali stejné jako vloni - bowling club Radava (http://www.radava.cz/), termín někdy mezi vánočními svátky.
Hodilo by se vám to nejlíp:
- ve čtvrtek 27.12.
- v pátek 28.12.
- nebo v sobotu 29.12.?
Burajda předběžně souhlasí, že by se postarala o rezervaci bowlingových drah a stejně jako vloni bychom mohli ochutnat prošlé vánoční cukroví a věnovat někomu nepoužitelný dárek zpod vánočního stromku :o))
Hlasujte pro nejlepší termín, uzávěrka bude za dva týdny v pátek 26.10.
Já jsem pro pátek nebo sobotu, ale jako pražákovi je mi to jedno.
Hlavně když bude cukroví.
Tož se tam hezky bavte, šance, že bych v těchto 3 dnech vyhrál vpodstatě 2 dny volna, je mizivá.
Samozřejmě pokud by se stal zázrak a vyšlo to, rád přijedu.
Jak dva dny. Po ranní hupky dupky na vlak a nočním zase zpátky do Třeboňce :o)))
Nebo to vem na kole :o)))
Po "ranní" v šest večer, hlavně toho 27. asi budu rád, že dondu domu, a budu-li mít "ranní" druhý den opět, tak ... no, hanba mluvit...:-/
Ale to se dozvím až někdy kolem poloviny listopadu.
Co se holt dá dělat, tak holt budeš muset poslat cukroví samotné :o)))
Ale ne nic čokoládového, to mi včera Jurimír odškrtnul :o)))
Samou čkoládu pošlu....:-)))
Hele, teď jsem snědla dvě jablíčka, tak mi je nech aspoň chvilku v bříšku, prosíííííííííííííím :o)))
Jojo, život je někdy pes :-)))
ahojte, za nás dva hlásím, že bychom taky rádi dovezli nějaké to cukroví :-) termíny bud´ pátek nebo sobota, dojedeme z Luxu někdy v noci ze středy na čtvrtek, nebo ve čtvrtek večer
Super !!!
Možná vzbudím další nové emoce, ale nešlo by tuto akci udělat třeba někde i mimo Prahu (ale v její blízkosti), kde by se dalo přespat? My mimopražští máme poněkud problém s přespáním, respektive s pozdněnoční či ranní dopravou domu. Tedy až na některé jedince, že Ligi. Nevěděl by někdo o nějakém objektu v okolí Prahy, kde by byla hospůdka, dal se tam hrát bowling a dokonce by tam byly postýlky pro unavené Nakoláky? 8-)
No, tak v souvislosti s tímhle by to možná šlo na Chodově - děláme tam bowlingový turnaj. Bydlí se v hotelu Chodov, který je cca 5 minut od bowlingárny. Myslím, že prostředí je příjemné, jen na metro se musí busem...
Ale uvidíme, jaké se objeví další návrhy. Také by se mi to líbilo někde v menším uzavřeném penzionku :o)))
Horni Pocernice....U pekare ( http://www.upekare.cz/ ). Je to na okraji mesta. Pro vychodnaky a pripadne Moravaky prijemne, protoze nemusi do stredu. Po pravde...o ubytovani nevim, neb jsem se po tom nikdy nepidil, ale urcite neco primo v pocernicich bude.
Je to me oblibene misto....:-)
teda, jídelní lístek vypadá naprosto úúúúžasně, jen kdyby to nebylo v počernicích ale v praze
Praha - Horni Pocernice:-) A vari tam fakt uzasne
Pohledej ještě to ubytování, prosím.
Tak az pojedu ke Kamile (vikend), tak se juknu osobne....
http://www.ubytovnaatlas.cz/
http://hotelbavaria.webpark.cz/
fajn Michale, díky, tady už se dá něco najít :-)
Ale to neni tam, co se to chysta!!!! Tohle jsem jen pridal k navrhu, kdyby se to chtelo uskutecnit nekde na okraji Prahy.
nám je to úplně jendo, kde to bude, stejně pojedeme z jihu Moravy kolem 200km.... Zcela určitě budeme mít 2-3 místa volné :-)
A nemám se zeptat Martiny, zda bude doma?!?
Nakonec, ona má kde spát, takže pokud budete chtít, není žádný problém zase přespat u nás. Co je to za kutloch, to víš od vaska a mají nově vymalováno :o)))
Jeee, raadi :o) Zavolame si pak, diky.
Tak já jí to sdělím hned za čerstva, aby si stihla uklidit :o)))
Jo a jako přeléčený alkoholik pojedu autem, takže bez rpoblémů se dostanem kamkoli do místa konání a zase zpět :o)))
Sobotu bych upřednostnil. Všechny tři dny budu v práci na inventurách, ale v sobotu už bych snad nemusel končit v deset večer.
CO se místa týče, je mi to jedno, pokud to bude bez cigaret.
Jo a Burajdo, pokud jde o ubytování, pár lidí by mohlo přespat u nás. Z prahy nejsem, ale vzhledem k tomu, že v noci a natož mezi svátky k nám nejezdí autobus, tak pojedu autem a z Radavy jsme do hodiny u mě doma. Takže pokud bys měla zájem o přespání, tak se ozvi. V případě zájmu to půjdu zkonzultovat s Magdou, ale nepředpokládám, že by jí to vadilo :o)
Super ! Vloni jsem nebyl, takže mám druhou šanci ;-). Na datu nezáleží, jsou jen tři varianty. Buďto přijdu na besídku, nebo budu v práci, nebo budu lyžovat na horách. Takhle dopředu to ale fakt říct nemohu :-(
Prijdes normalne na besidku, ne? :o)
Hele, nedráždi kobru bosou nohou. Poslední dovolenou (když nepočítám 6 týdnů marodění tohle jaro, místo hledání si práce) jsem měl před dvěma lety, takže pokud se v novém zaměstnání (snad do té doby bude) naskytne možnost si vzít přes vánoce volno a přitom bude příležitost vyrazit někam na lyžovačku za rozumné peníze (úspory teď jaksi nejsou), pak nebudu váhat. Sry :(((
Super. Až bude vyhlášenej termín, hodim to do požadavků na prosinec a uvidim jak top dopadne. Se prej mám taky zeptat, esi zase můžu vzít sebou manželku.
P.S. Pokud bude bowling, můžu za menší finanční obnos zařídit, aby to Jana letos nevyhrála. Ale né že mě napráskáte.
Přiveď i slečnu dceru ...
;-D
Máš na tu restauraci demoliční výměr?
:-) To uz je tak sikovna?:-)
Sssss...s jí měl vidět v muzeu ve Kbelích. Stíhačka mezi stíhačkama. Už když se narodila tak pani doktorka řikala "no je taková živoučká". Sem ani ve snu netušil co všechno se za tim může skrývat. :-)))
:-)))) Tak to uz ti pristi leto natrhne na trikolce prdel:-))) Zacni poradne trenovat, at pak stihas:-)))
No jasně, přijďte oba.
Pro holčičku doporučuju odvar z máku :o)) A to se divim, že je takovej drak, když jsme jí naposled v únoru viděli, vypadala tak nevinně. ;o)
tradiční babský lék. Opium je určitě zklidní, to je fakt. Tak jsem slyšel od babičky že ženský u nich na vsi požívali med s rumem. Taky prej to dobře fungovalo. Statistiku výskytu blbců v závislosti na požívání drog u nemluvňat tehdy asi nikdo nedělal :o)))
na mě babička, neb jsem byl (a občas ještě jsem :) hyperaktivní aplikovala teplé mléko s medem .... fungovalo 100%
tak to by na mě fungovalo taky. Nehnul bych se z jedné místnosti a byl by ode mne klid :o)))))))))))
nemas nahodou intoleranci na mleko ? ;o))))
na teplý odjakživa :o))
trávím mléko špatně, je mi většinou těžko. Vyřešil jsem to tím, že ho nepiju.
Nápodobně ;-) Tedy, mléko mi jako takové nevadí, ale teplé pozřu jen v podobě kakaa nebo něčeho podobného. Jinak se mi dělá i špatně ;-) O škraloupu radši pomlčím ;-)))
Studené jsem ale schopen pít i na litry...
Škraloup v mléce? Kde by se tam dneska vzal? 8-)))
To nevím kde se tam bere, ale když si mléko na kakao ohřeji, tak se mi udělá vždycky ;-)
Cece, jak se ti to z te vody povede???:-)
Přál bych Ti vidět, jak vypadá opravdový škraloup na mléce :-)) to víš, já kluk z vesnice, kterej má krávy co dávaj mlíčko za rohem bych mohl vyprávět :-) to, co se Ti udělá na hrnku z kupovaného mléka není škraloup, ale škraloupeček :-)
;-)
Jak vypadá mléko přímo od krávy samozřejmě vím, neboj ;-) Na vesnici sice máme jen chalupu, ale občas si od známých mléko bereme...
No, ale i z toho průmyslového mléka mi bohatě stačí aby se mi z toho škraloupečku zvedl kufr :-))))
Njn, to já bych zase usekl ruku každýmu kdo by mi na ten škraloup sáhnul :-))) A je to lahůůůůdka :-)
Jéééé, to jsem ráda, že nejsem sama :o)))
Takový krásný, pevný, tlustý škraloupek - to bylo vždycky pochutnání :o)))
Jj, bingo :-) skoro nutnej příbor k němu :-)))
Ještě, že si tu právě vařím svoji oblíbenou polívčičku z dětské mrkvové přesnídávky, jinak bych se uslintala :o)))
Myslím, že si v úterý odpoledne dám teplý mlíko .-)))
Jako to pravý, vopravdovský?!?
To vůbec, ale vůbec není špatný nápad :o)))
Kdysi dávno za mého mládí jsme kupovali plnotučné mléko v lahvi s červeným víčkem. Když se nechalo den ustát v lednici (lednice už tehdy byla vynalezena), tak nahoře se usadila pravá a nefalšovaná šlehačka. A vydloubat ji ... to bylo žůžo! 8-)))
Dneska se pořádná šlehačka ani nesežene, mají jen nějaké 12% nebo 18%. Ani to nejde pořádně našlehat. 8-(
No, jo, taky si na to pamatuju. To byla taky dobrůtka, jen co je pravda :o)))
Pro Pavku: Při vší úctě k Prorokovu vousu tak starý nemůžou bejt, lednici vynalezli jistě v 19. století.
Pro Burajdu: A ty víčka byly fialový. A nejlepší škraloupy byly na svařeným mlíku, máma je obkládala chatkou a tuňáíkem jako pizzu.:-)))
Burajda:
Alespoň pytlíkové tak rozlišeno bylo ;-) http://i.idnes.cz/05/112/gal/VENef479_a91.jpg?x
Mlíko z OS v sámošce v ČSSR v 80tejch letech? My kupovali v Tuzu jenom žvejky s Donaldem a mejdlo. Mlíko ne, takový veksláci zas naši nebyli :-) Jedině jestli to nebyla nějaká humanitárka:-)
Tohle byla taky nějaká smetana, ale nevim jaká.
Jdu ven blejt, velebnosti:-)
jen technická otázka... s cukrovím problém nemám, zase bych přivezla, ale mohla bych tedy eventuelně přijet i když se rozhodně nechci zúčastnit akce "dárek"?
ojíš se, že by na tebe vyšly důchodcovské papuče?!? :o)))
mám stejný dotaz, jen z úplně jiných důvodů než cami :o)))
jak můžeš vědět, jaký mám důvod? nezmínila jsem se o něm ani písmenkem a nemyslím, že mi vidíš do hlavy...
radčiny vtipy musíš v těhle úvahách nechat stanou ;o)))
do hlavy ti sice nevidím, číst myšlenky neumím, ale osobně tě trošku znám a z diskuze taky, a hlavně jsem si docela jist, že můj důvod je naprosto odlišný, už proto, že z té spousty lidí co znám ho nikdo nesdílí :-))))))
Pro Matěje nic nemám, ale ono je to asi jedno, on stejně jen vyhrožuje ...
A přijde-li? Určitě pro něj něco bude mít AV, když jsou takoví kámoši ...
;-D
hele hele, neprovokuj kobru bosou nohou, ju ? ;-)))) .. a především, pokud vím tak takhle bude o lidech z Nakole, ne o lidech "na kole", takže tím se šance mého výskytu prudce zvyšují ;-)))) ... jo a AV mi sice určitě něco dá, ale pochybuji že mini-rakvička s lahví plzeňské dvanáctky, krabičkou Marlborek, zlomenými pedály z dětského kola a kniha "Rada moudrých" bude přesně ten dárek co by mi udělal radost :o)))))
*takhle* = *tahle akce*
... ty si hadice?
tak to radsi nebudu komentovat, napadaji me jenom same sprostarny :-)))))))
Rozhodně přijeď a cukroví přivez, aspoň Ti už konečně budu moct vrátit krabičku :-)))
Rád bych přijel, možná že i se svou ženou. V Praze jsme už dlouho nebyli a tak akce 2 vesničani ve městě by mohla mít kouzlo. Předběžně s tím počítám, ale je to ještě daleko a může se stát cokoliv. Nejvíce nám vyhovuje termím sobotní. Pokud by měl Vašek s Alvapinkou ještě místo v autě, rádi bychom se svezli. Ale to bychom domluvili osobně.
Ozvu se ti potom, neni problem
Nebylo by lepší předtim?
;-D
:-))))))) Ty jsi pako :-))))))))
to je ta lidska povaha ... kdyz si takhle dela srandicky ze me, tak se durdim, ale ted jsem se chlamal az jsem zfouknul svicku ;o)))))
Dyš to nebude f pátek 13.ýho tak dojdu taky!