Pojedu na vejletíček z Berouna do Zdic,pak údolím Litávky na Libomyšl a Všeradice a dále na Brdy a klasickou hřebenovkou zpátky do Prahy. Žádná bomba, ale všechno po polních nebo lesních cestách. Jedu pomalu, kochám se a občas čučím do mapy. Chceli si to dát někdo se mnou tak v 9:45 na Smíchovském nádraží ahoj. Poznávací znamení - mám šedou Meridu Matss.
Budu o tom premyslet...
Mam tam sice nejake rodinne i pracovni povinnosti ale zkusim to nejak okulisit.. Akorat bych to dal do toho berouna po vlastni ose..
Já pojedu určitě vlakem. V Berouně je vlak v 10:41, takže pokud ti to vyjde, tak se tam uvidíme na nádraží. Zatím ahoj.
Tak blby, prace vola..
Pojedu az tak kolem 14:00, asi smer Brdy, takze se tam dost mozna potkame.. Az uvidis nekoho s prirostlejma sluchatkama na hlave, kdo si obcas i zpiva, tak to asi budu ja :)
hele, Meduzo, jaka je sance, ze budes navecer u Pigiho ? ... ja jen ze ti jeste dluzim to pifko (a Radiusovi 2 ;o) jak jsem si zapomel minulou sobotu srajtofli, tak ze bych ti to vratil vcetne tve vyhrane sazky, takze vlastne aspon 2x 10 stupnu :o)
Nebud salat a pod si dat rande v 16:00 v Halounech :)
Ted jsem se vratil z kola musim zacit susit :o)))
To byl dneska ale hnusinec.BRR
jenze ja porad cekam na tu odpoved ohledne vyletu s CKP13 (a Honzu bych po te dobe zase rad videl) .....