Před rokem se zde Palo ptal, jestli zde bude možné zveřejňovat fotky. Zatím je ticho po pěšině a nic se neděje. Pokud si chci prohlédnout fotky z akcí, tak je musím vyhledávat u CKP13,Wewe atd.
Tak se ptám : Kdy to bude možné ?
Předem děkuji za k l a d n o u odpověď.
taky jsem jednoznačně za!!! sice každý, kdo nám chce ukázat fotky zveřejní odkaz, ale je to značně nepohodlné, obzvlášť při tom množství...
mimochodem, jeden malý rýpaneček, někdo by u nás měl vyluxovat a jak my rádi od jisté doby říkáme: "kocoure?!?" ;o)
Ja bych taky byl za pro nakolackou fotogalerii (fotky z akci, zrazu, vyletu...) pro registrovane.
Takove velke fotoalbum, jak cestoval nakolik, tu docela chybi. Asi by to clovek ted tezko dohledal na rajceti:-(
...na rajčeti, na picase a já nevim kde ještě. Já sem taky za. Klidně by to stačilo jako vánoční dárek od redakce, to už nějak vydržíme ne?
No ja to chtel tak nejak sesumirovat. Najit vsechny to fotky a pak to sem dat. Jenze jsem kolika nesledoval od zacatku, takze to bylo takove nejake....vykaslal jsem se na to:-)))
Takze alespon napisme Jeziskovi. Myslim, ze takova nakolacka fotogalerie by potesila kazdeho nakolaka. Vzdyt tech akci se behem roku deje spousta....
Já myslim, že určitě. Sám za sebe bych se přimlouval, aby to umělo automaticky zmenšovat fotky na povolenou velikost, neb to umim jenom ručně a je to fakt vopruz :-)
Riggééééréééé....jééééžííííškůůůůů !!!!!! :-))))
Ale moc lidi se tu zatim neprimluvilo:-) Zatim jen ja a ty. A Cami, ale ta spis honi toho kocura na uklid:-)))
jak, že spíš honím kocoura na úklid??!!?? to bylo jen mimochodem!!! tedy, tady aby člověk nic neřekl, aby nebyla jeho slova hned manipulována :-P
jsem zásadně za!!! a to byla hlavní reakce :)
komentování kocourova sdělení, že je doma někdo, bylo jen mimochodem, což bylo řečeno jasně! ;o)
Aha, takže když doma vettemu řekneš tajné zaříkávadlo "kocoure", tak on už ví, že má začít hledat vysavač ??? ;-))))
A co se deje, kdyz Vette rekne Kocicko?:-)))
to se pak dějí naprosto jiné věci ;o) ovšem pro klid vás všech, tohle oslovení slyším tak maximálně jednou za deset let :-P
Jejda:-))) Tak to jeste tak 3x-4x za zivot. Holka, niic moc:-)))))
nic moc, nicméně alespoň nebudíme závist ;oD
:-)))) Kde kdo by vam to mozna i zavidel:-)
naopak, když řeknu, že by někdo měl použít vysavač, či prachovku, oslovíme oba následně kocoura, protože on se nechal slyšet, že je doma někdo, obzvlášť, když žena řekne, že by někdo měl vyluxovat nebo utřít prach ;o) ovšem, bohužel, nejčastěji to odnese můj nebohý nevinný syn a v rámci probíhající puberty marně volá kocoura :oD
Premyslim, zda za primluveni neslibit pivo na vanocnim srazu:-) Ale to by bylo vuci redakci nefer:-) A ja bych zkrachoval:-)))
neboj, složíme se a nakonec nás bude víc než dost ;) nikdo nezkrachuje a redakce se třeba pochlapí a riggera pověří :)
Když jsem byl v Turecku na dovolené, tak jsem tam viděl směrové ukazatele s nápisem CAMI. Jeden místní mi řekl, že CAMI /čte se to džami/ je mešita. Mešity mají 1-7 minaretů . Dle honosnosti. Čím více minaretů, tím krásnější mešita. Kolik minaretů máš ty ?:o)))
hlasuji všemi deseti pro !!!