Zveme všechny bikery i bikerky, kteří nejedou na sraz do Hranic na sobotní vyjížďku do lesů okolo Berouna. Už jste viděli pěnovcové jezírko a navštívili poustevníkovu jeskyni? Tak neváhejte a pojeďte s námi. Více na
http://www.patek13.cz/doc/2007/20070929.html
Hele, to nemůžete udělat jindy?!? Vždyť víš, že budeme skoro všichni v Hranicích.
Nebo že by to byl oumyls?!? :o)))
... skoro všichni... Je spousta lidí, kteří do Hranic nejedou a ta akce je právě pro ně. Přece nebudou sedět doma.
Naše akce jsou naplánované od ledna a nejsou závislé na žádných jiných akcích. BF, EW nebo kdokoliv jiný taky neruší své akce jen proto, že část lidí jede do Hranic. Nech lidem na výběr.
A "oumysl" v tom není. Ti lidé, pro které akci děláme vůbec netuší, že se nějaká akce v Hranicích koná...
Ale no dyť yo. To si už člověk nemůže ani rejpnout?!? :o)))
u ckp13 se o "rejpání" nepokoušej.
patří mezi týpky, který se berou móóc vážně :-))
...kdybych ckp13 neznala, tak bych si nerejpla :o)))
pokud čtou tyhle stránky tak asi tuší :-))
Jo viděl. Jezírko mě neuchvátilo a jeskyně byla vlhká a vypadala jako skládka. Samý zrezlý konzervy, obaly od polívek, střepy z flašek od chlastu a tak. Chtěl jsem tam spát a přesunul jsem se radši jinam. Jeďte radši na druhej břeh na Karlovu studánku, Ameriky, Svatej Ján a zkuste hornickej skanzen nad Bubovicema.
No ale je fakt, že je to už X let a třeba to tam teď už vypadá jinak. Poreferuj.
na 29.9. máš na stránkách plánované Lipno.
tak jak to vypadá, jede někdo ?
já jen že tohle nevypadá zrovna OK:
http://www.novinky.cz/domaci/vichrice-v-jiznich...
... :-(((((
Hlavne nic neslibuj!!!! Vis jak to pak dopadne:-)))
No a pak podle Medarda to vypada OK:
http://www.medard-online.cz/index.php
Ale ja si stejne asi zitra zajdu zalezt na stenu...hezky pod strechu:-)
a slibuju snad cokoliv ? .. ja jen kdybych se nahodou rano probudil vcas (dnes se mi to povedlo) a mel jsem chut jit na kolo (coz jsem mel dneska rano tez, jen jsem musel do prace ;((( ...), tak abych vedel, ze kdyz bych dorazil na Zlicin, ze tam nebudu hodinu cucet jak sasek a zase neodjedu zpatky ;o)) .....
No co, ze Lhotky na Zličín (a zpět) kolmo je to taky pár pěkných km ;-))) Jako výlet je to použitelné také ;-)
bych tam jel metrem, ne ? :o)))
jojooo...ja te chapu....Ale sam vis, jak to tu nedavno dopadlo:-(
Vim, a proto jsem to psal .... protoze nechci nic slibovat, ale zase tam nechci prijet sam a cumet jak puk ;o)))) .... a zatim krome tebe s Jardou zadna reakce ... jestli to tak zustane nez pujdu spat, tak holt zitra vyrazim sam (dle pocasi) ;((
Jestli to byl nějak zamaskovaný dotaz zda také pojedu, tak hlásím, že určitě ne ;-)))
Někdy přes den (opravdu ještě nevím kdy, ani přibližnou část dne jako odpoledne, navečer, večer) nafasuji do opatrování svého potomka. A večer se chystáme na to bruslení... To bude záhul už sám o sobě, jezdit předtím ještě celý den na kole by mne asi už spolehlivě odrovnalo ;-)
neboj, vim jak na tom aktualne jsi, a taky ze bys urcite dal echo (aspon pres ICQ), kdyby se ti chtelo jet ....
já bych jela, ale je to na mě moc, skoro dva měsíce jsem neseděla na kole a 80 kiláků by mohlo být moje poslední dobrodružství
ale prd, uz jsi ujela vic a nebyl problem (treba pred casem ty Klepecke kaminky, to vam dalo pres 80, ne ?)