Jen málokdo dostal příležitost procestovat celou Českou republiku křížem krážem. Štafetovému kolíku NaKole.cz se to podařilo. Po bezmála šesti tisíci kilometrech se vrací do Prahy, kde před čtyřmi měsíci začala jeho cesta.
V Hranicích padl návrh, že by štafeta mohla pokračovat, ale chybí idea, pointa. Jeden návrh bych možná měl. Víte co to je PEEK OIL? To je vrchol celosvětové těžby ropy, okamžik, který z lidí ještě nikdo nazažil, protože těžba až dosud jen stoupala. A nikdo na to není připravený, / kromě nás cyklistů/. Ale bohaté státy to přežijí, život půjde dál, v tom je ta souvislost se štafetou. Určitě budou války,/jako vždy byly/, možná i třetí světová, mám pokračovat?
Skvele! dobra vec...dotahla temer do finishe:-)
Jak "TÉMĚŘ" ?!?
Doufám, že tu pak vyjde článek s nějakým závěrečným Resumé?!
Nebude příští rok - tzn. po pěti letech od prvního ročníku - nějaké opakování ?
Vaclav a lide,makejte vyridit štafetu 2012!!!!!!!
Bude pekne 5roky jako olympijske hry za každe 4roky,ne?
Štafeta bude roku 2012,2017,2022,....nebude? :-))
Stafeta 2022 mozna bude, ale ja nebudu. :-)
To už se chystáš vypoustit duše ?
To mi připomělo nedávné přání na závěr rozhlasové předpovědi počasí - "...a přeji vám ventilek v duši"
Mimochodem, co když má bezdušáky ?
Nemá duši? To má pak smůlu a bude muset čekat jak to dopadne :-)
To seš teda dobrej, že víš, co s tebou bude v roce 2022.
Já nevím, co bude zítra...
Já nevím, co bylo včera...
Nevadi,že budeš mit 80-90roku na kole s štafetu,proč ne?
Triasedmdesat bych mel!
Snad budeš mít, ne?!?
Vcera se mi zdalo, ze uz jsem sest let mrtvej.
Spíš je důležitější, jaký jsi z toho měl pocit - jestli tě to vyděsilo nebo uklidnilo...
Po probuzeni me to rozcililo, snad to napravi zitrejsi real. Meli bychom startovat v 11:50 GMT, UTC nebo ZULU.
Jako co?!? Že jsi to přežil?!? :o)))
Ale jestli tě to uklidní, tak mě se v poslední době pořád zdá o tom, jak mi umřel brácha. A vůbec se mi o něm teď dost zdá...
V těch snech mě to nijak neznervózňuje, ale jinak by mne docela zajímalo, co se děje...
Něco je ve vzduchu, ale nemám pocit, že by to neělo být něco dramatického. Spíš nějaká změna...
Ikdyž u sestřenice našli v rodině další výskyt výdutí na aortě, tak čert ví...
Kurňa práce, tady je zas sranda jak na pitevně - takový plky. Podzimní trudomyslnost... Neviděl někdo tučňáka ?
Proti trudomyslnosti je míč...
Kdo vzal míč?!?
Jak funguje tucnak proti trudomyslnosti? At premyslim, jak premyslim, nic me nenapadlo.
Tučňák na severním pólu, není nad lepší ftip pro pobavení trudomyslných :o)))
Výš proč lední medvěd neloví tučňáky?
Protože lední medvěd žije na pólu severním a tučňák na jižním. -))
„Vy si myslíte, že ta trudomyslnost je sranda, co? Copak jsme stokrát nečetli, co to s lidma dělá? Ze šestatřiceti polárních výprav zahynulo osm hladem, šest mrazem, čtyři vysílením a – sedmnáct trudomyslností! Sedmnáct!“
- Náčelník Karel Němec
no a proto měl učitel s sebou připraven komický převlek proti trudnomyslnosti. Za tučňáka.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Dobyt%C3%AD_severn...
kdyby to někdo neznal ;-)
Diky, slysela jsem to tak davno, ze jsem to nejak vytesnila z hlavy. Uz to poustim nemocnemu synovi, aby hezky lezel pod perinou :-)
já mám tohle od nich asi nejradši. Nikdy jsem to bohužel ale neviděl naživo. A chtěl bych, ale nocovat před divadlem a brát si dovolenou na to, abych si mohl koupit lístek je zas moc obětí na to, že chci jen jít do divadla...
Takže to mám jako MP3 a v bedně jsem párkrát viděl záznam inscenace.
A to já byl dokonce na jevišti, hééééč :-)
Taky ji mám nejraději :)
Copak, copak...?!? To snědli všechny psy?!? :o)))
Ne, nepojistil jsem se a brácha se pojistil proti požáru, ale přišla povodeň či něco podobného :-D
na trubce je ke skouknutí záznam
kvalita sice nic moc, ale ...
http://www.youtube.com/watch?v=pamxjNpvGMI
Třeba bys byl zklamaný. Já byl na Blaníku a tím, že jsem to měl naposlouchané z kazety, přišlo mi to naživo divné. Prostě místy byly dialogy jinak a mě to rušilo.
já nemám moc rád ani koncerty - z podobného důvodu
máš něco naposloucháno a aranžmá "na živo" je úplně, ale úplně jiný
zase se ale pozná, kdo zpívá naživo a umí improvizovat a dělat si s muzikou co chce ...
a nemusí se spoléhat na mistra zvukaře a na plejbek