Zravim vsechny bikery,hledam nejake rychle a soucasne dobre drzici stopu pneu na horaka.Ty co mam se spatne odvaluji-jsou dost pomale.Takze predem dik za rady.
Hmm, to zní jako suchý hadr na dně mořském :-)))
jasne neni zadny univerzalni plast.Ja jezdim n kenda-nevagel 2.1
Jezdím na Kenda Karma 26x2.0 a jsem moc spokojenej. Jsou spíš do sucha. Na tvrdým povrchu letí jak drak. Mají vcelku dobrý samočištění. A v kevlarový verzi stojí jen asi 730,-
Ty u nás jezdí všichni členové Galaxy MTB teamu. Tomu co požaduje tazatel se hodně blíží.
Jak to myslis cemu se to hodne blizi
Poměr záběr v terénu versus malý valivý odpor. Ale stejně se žádná guma nikdy nevyrovná speciálům. Proto na sucho používám semislicky a na mokro pořádný drapáky se silicou aby neklouzaly. Univerzál byl, je a bude vždycky jenom kompromis.
je pravda ze univerzal neni ale kdo to ma porad prehazovat.jak jezdis prehazujes cela kola?nebo jenom plaste.
No je pravda že mám letní a zimní kola. V zimě si nechci zmršit Mavic slanou břečkou. Ale i tak kvalitní kevlarové pláště sundám i nandám rukama bez použití monpák. Velkou profi dílenskou pumpou je to nahuštěný raz dva. Celkem je to otázka max. 15 min. Výmluvy typu "moc práce, moc času" pro mně nejsou argument.
To je fakt to není argument. Pro mne je ale hlavní hledisko a argument pro to, abych něco dělal, jestli to dělám rád nebo ne. Gumy přehazuju prostě nerad :o((
I kdyby to trvalo deset minut, tak mě to bavit nezačne :o) Takže přezouvám jenom když napadne sních a pak na jaře.
Je pravda ze mi prehazovani plastu nevadi.Tak jak se jiz tady psalo je to pro me takova vlastni soutez za jak dlouho to stihnu,takovi trening kdyz clovek pichne na zavodech a portebuje honem vymenit dusi.Tet stale skousim a prehazuji plaste.Momentalne skousim swalbe-smart sam.Jsou hodne rychle malo se sjizdeji a maji dobry valivy odpor,ale rtrosku ustreluji pri prudkem naklonu na pevnem podkladu.Jinak jsou dobre.
No jestli závodíš, tak ty Karmy jsou závodní pláště. Ale pozor dělají se asi ve čtyřech verzích a ty levnější kloužou na mokru. Ta závodní je nejdražší ale zároveň nejlepší. Musí mít směs L3R!
http://www.cyklosvec.cz/index.php?akcia=detaily...
Jo to mas pravdu ty karmy hodne klouzou jezdil jsem na nich na GT- marathon-team celokarbon.Ja ale jezdim na kenda nevakgel jak jsem psal dobre drzi neustreluji ale nic moc se neovaluji spise jsou pomale.
No co ty ses za kecalka... :o) Jednou tak, hned potom zase opacne
"je pravda ze univerzal neni ale kdo to ma porad prehazovat.jak jezdis prehazujes cela kola?nebo jenom plaste.
Datum: včera 17:27
Autor: Kupko "
No momentalne prehazuji jenom plaste,nemam nahradni kola.Premyslim ze si ale koupim nahradni kola,je to ale trosku investice.
IRC Mythos XC II .......jezdil jsem na Feltu starší verzi a opravdu byly dost universální.Chci si je dát i na GTčko,ale nikde je nemohu sehnat.Všude se dozvídám,že japonci nedodali:-(((.
http://www.cyklosvet.cz/plaste-a-duse/irc/mtb...
To byl první obchod kde jsem to zkoušel....bral jsem si od nich ještě jiné věci,ale bohužel pláště nebyli naskladněny a bylo mi sděleno,že v nejbližší době určitě nebudou.V nabídce je spousta obchodů má,ale když tam zavolám,tak je mi sděleno...."výrobce nedodal".
Nanoraptor, ale t y už asi budeš shánět těžko - skončily výrobu.